Demontare Far. Megane II 1.5 dCi 2007
![]() ![]() ![]() |
Demontare Far. Megane II 1.5 dCi 2007
Playboy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 22 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 105 cp comfort dynamique
- - Vand Renault Megane II, pentru mai multe informatii trimite PM
|
|||
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
incepe cu asta http://www.reno.ro/Demontare-bara-fata-t120031.html
dupa ce dai bara jos nu cred ca e greu sa dai si farul ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
Playboy |
![]()
|
ce idiotenie sincer, sa dai bara jos pentru a avea acces la far
![]() trebuie sa ma uit intr'o zi cand am nervi... Merci mult |
--------------------
Renault
Megane
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Bara se da jos in 5 minute. Dupa ce dai bara jos ai suficient acces in spatele farurilor, nu mai trebuie sa le dai jos si pe alea.
Ca sa schimbi becuri, oricare din ele, nu trebuie sa dai bara jos. Ce idiotenie... trebuie sa dai bara jos ca sa faci modificari pe acolo ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Playboy |
![]()
|
Stiu ca nu trebuie sa dai bara jos sa schimbi un bec...
Eu vreau sa dau faru jos..pentru a monta balastu de la xenon intr'o pozitie buna (sa ma asigur ca e prins bine) |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
Buna ziua, dupa ce am citit tot ce am gasit despre demontarea unui far (stinga) e clar ca trebuie scoase cele 3 suruburi in care e prins ... dar cu ce se scot? pentru cele doua de dedesubt am vazut ca e nevoie de un instrument mai lung decit o surubelnita obisnuita si nu stiu cu ce fel de cap: drept, cruce, torx (ce dimensiune?) Va rog sa ma luminati. Problema e ca s-a desprins soclul becului de faza scurta de pe oglinda. Vreau sau nu farul trebuie scos. Multumesc. PS: da, am intrebat si in sectiunea tutoriale, dar acolo e mai greu de vazut intrebarea. |
--------------------
.
.
.
|
|
Ma3x |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 488 Joined: 25 April 10 From: B ![]() |
Salut,
Daca vrei sa pui xenon sa vezi mai bine, sa iti iei gandul. In schimb te scuteste de inlocuirea diverselor becuri care se ard mai des decat se defecteaza semafoarele in bucuresti cand ploua ![]() Eu am procedat la aceeasi operatiune astfel : - am desfacut bara doar sus ( chestiile alea de plastic) si in laterale sub aripi suruburile - trebuie torx; - bara mai este prinsa ( nu stiu exact cu ce ) si sub masina, insa nu am desfacut, ci doar am lasat-o in jos, dupa ce am scos-o sus de pe clemele de la ochelarii farurilor; - cu ea astfel sprijinita jos ( pui un covoras sa nu se zgarie de ciment ) ai acces la faruri - sunt 3 suruburi ( iti trebuie tubulara ) cum te uiti in interiorul farului in fantele de pe langa far; - inainte sa desurubezi farul sa deconectezi mufa farului , e cu clema din ce imi amintesc; - balasturile le poti monta in suportul farului, exact sub far, eu am dat o gaura in acel far si am prins suportul balastului acolo - din ce am citit acolo sunt montate si xenoanele OEM. - capacul farului il poti gauri din aproape in aproape intai cu un burghiu, apoi il iei la "frezat" cu un cutit, pana intra cauciucul izolator al firelor kitului xenon - eu am dat si cu silicon acel cauciuc/saiba sa nu intre apa; *daca desfaci sa incerci sa stergi si sticla lupei din interior cu ceva lung cu ceva solutie pe o carpa/vata/servetel in varf, eu am uitat; *poate te ajuta poza de aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=273...dpost&p=4128179 Spor ! |
--------------------
-
-
-
- - ex. Renault Symbol 1.5DCI 60kw 2007
ex. Megane sedan 2.2 1.5DCI 63kw 2007 ex. Renault Symbol 1.5DCI 47kw 2008 |
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
din mesajaul lui Ma3x inteleg ca e nevoie de o tubulara pentru suruburile de sub far. cautind am mai gasit un alt mesaj care spune ca trebuie torx. nici unul nu precizeaza ce dimensiune.
cum e de fapt? cum scot farul? (nu ma intereseaza xenon, doar sa pot scoate farul) |
--------------------
.
.
.
|
|
Dezmembrari_Megane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 7 March 15 ![]() |
tubulara de 10 sau torx de 30 .
|
--------------------
renault
megane 2
2008
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
www.youtube.com/watch?v=CxtIU_DkTlw
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Multumesc frumos!
Foarte bun filmuletul. Ce frumos e la 2.1 cu siguranta de sirma. Ar fi scapat frantuzul de toate trecerile de Dunare la care l-am trimis. |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Am si eu o intrebare.
Saptamana asta am schimbat uleiul si inainte de montarea scutului, am mai facut o verificare sumara pe sub pasajul bara fata. Am vazut atarnand in dreptul radiatorului ceva din aluminiu, pe lungimea radiatorului, in forma de evantai care probabil vin printre tevile radiatorului.Specific faptul ca nu pierd lichid si sistemul de racire-ventilatie functioneaza normal. Posibil si din cauza asta sa zdrangane pe acolo si sa fie zgomot la rulare. Postez o poza si cer scuze ca poza nu-mi apartine, dar ca sa va faceti idee, ceva asemantor cu ce se vede in poza de jos. Pe mine ma intereseaza ce sunt ,,acordeoanele" alea lungi, care imi atarna in partea de jos , stau atarnate pe pasajul de plastic pe dedesubt si daca se mai pot monta la locul lor ? Scuzati expresia <<acordeon>>. This post has been edited by cosmin_69: 18 Mar 2015, 14:45 Attached thumbnail(s) a.jpg ( Size: 275.92k ) Number of downloads: 1193 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:59 |