Cutie de viteza automata, schimba la turatii mari
![]() ![]() ![]() |
Cutie de viteza automata, schimba la turatii mari
twingo2008 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 19 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
2001
- DJ67ADE
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
57 km/h in viteza a 5-a? eu as spune ca e subturat
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adipad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 20 April 08 ![]() |
din cate stiu eu cutiile automate nu au decat 3 trepte
|
--------------------
renault
twingo 1.2
2003
- bv10ukv
|
|
twingo2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 19 May 08 ![]() |
E o cutie care are obtiunea si sa schimbi manual vitezele (cu+(plus) treapta superioara si cu - (minus)treapta inferioara).
Si da inainte avea tendinta sa mearga sub turata, asta daca nu o accelerai decat putin si mergeai constant. Are cu siguranta 5 trepte (atunci cand o treci pe manual ti le afiseaza in bord) |
--------------------
renault
twingo
2001
- DJ67ADE
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Twingo este prima cva care in fapt este o cv clasica si are comenzile automatizate.
nu este o cutie de viteza automata (cum se spunea pe vremuri hidramata) are ambreiaj uscat comandat hidraulic de catre un servomotor, la fel ca si comenzile de viteza 1-5 si R. amasemenea cv pe Ford Fiesta si am cva (steptronic sa zicem) pe Renault megane sedan. Revenind la problmea ta sigur ai "udat" excesiv contactele de la ECU de la cutie si cele de pe selector. Ai doua remedii....ori astepistoic sa se usuce singure, ori te adresezi unui atelier cat de cat fara doua maini stangi sa-ti sufle cu aer comprimat toate conexiunile. din cate stiu eu ECU cva se afla sub farul dr la twingo. Scoate mufa respectiva cu contactul luat si sufla toate contactele respective. Fa acelasi lucru si pe "distribuitorul" de pe cv si ai sa fi surprins de rezultate. Bafta si minuni! |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
mateim |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 February 08 ![]() |
aceeasi problema am avut cu caseta de directie electrica am avut parbrizul prost izolat....apa....si a murit servo....pus masina in soare 4 zile s`a uscat merge perfect
|
--------------------
renault twingo
twingo
1.2
- if 15 xxy nu-i sufar pe cei care blocheaza intersectia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:32 |