Cutie automata - probleme, clio 1.4 16v
![]() ![]() ![]() |
Cutie automata - probleme, clio 1.4 16v
Pacalici |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2003 1.4 16V
- B - 85 - JHN
|
|||
helldriver11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 28 September 07 ![]() |
Cred ca suntem putini cu BVA si de aceea nu ai nici un raspuns. Eu am rulat-o prea putin (aprox. 9000 km.), deci e nesemnificativ sa-ti spun ca nu am probleme.
Eu, inainte de a-mi cumpara actualul Symbol, am "scormonit" mult pe net dupa pareri despre cutiile automate si ceea ce am gasit nu e incurajator. Nu numai la Renault, dar si la alte marci, se pare ca nu prea exista meseriasi care sa o poate depana, deci iti vor propune sa o schimbi cu totul. Mult succes, si daca rezolvi cumva, informeaza-ma si pe mine, te rog! Pentru orice eventualitate. |
--------------------
renault
fost symbol 2007, actual Megane
1,4 TCE edc
|
|
Pacalici |
![]()
|
Nici de scapat de ea nu prea pot. Cine ar cumpara o masina stricata?
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.4 16V
- B - 85 - JHN
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
In primul rand ai nevoie de un test sa vedem ce erori sunt memorate in lista. Apoi ar fi bun un test dinamic pe drum sa se vizualizeze parametrii de functionare . Din ce povestesti aici cel mai probabil, este o patinare excesiva (poti sa confirmi?) sau nu citeste turatia de intrare/ iesire corect. Daca aduci masina in BV o sa pot sa-ti rezolv problema.
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
Pacalici |
![]()
|
Patinare excesiva ... sincer nu stiu ce sa zic, masina pleaca de pe loc si cu becu de cutie aprins, numai ca nu are forta, iar daca as fi intr-o panta mai mare de 30-40 de grade ma indoiesc ca ar mai urca. Sincer as veni la brasov insa nu stiu daca rezista masina pana acolo iar pe platforma nu stiu pe nimeni. Iti multumesc pentru atentia acordata si o sa iti dau un raspuns zilele acestea. Cel mai probabil in cazul unui raspuns afirmativ, ne auzim dupa sarbatori pentru o vizita la brasov
Mai am si eu o intrebare, eu unu merg cu ea asa de cateva luni. Crezi ca are ceva daca vin pana la BV cu ea pe roti? Nu de alta dar o platforma pana acolo m-ar costa ceva. This post has been edited by Pacalici: 4 Apr 2009, 18:01 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.4 16V
- B - 85 - JHN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 04:49 |