Curier Inter AS, Transportul bicicletei Buc - Paris si retur
![]() ![]() ![]() |
Curier Inter AS, Transportul bicicletei Buc - Paris si retur
gibonu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.180 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|||
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.251 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Am vazut ca se poarta sa se trimita bagajul inainte in concediu ca e mai ieftin decat la cala.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
foarte tare ideea.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.180 Joined: 29 May 06 ![]() |
@buzasparta
Chiar da. Zilele trecute am facut o simulare la Tarom pentru Paris si a rezultat o diferenta de peste 50 de Euro intre biletul fara bagaj de cala si cel cu bagaj de cala. Plus avantajul ca iti livreaza curierul bagajul direct la o adresa indicata, fara sa mai fie nevoie sa te cari cu bagajul prin aeroport, tren, autobuz, etc @sorin1983 Mersi. Insa ideea a fost a prietenului meu [roman] de la Paris, nu a mea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un amic si-a expediat cu duba un scuter (de vreo 200kg) tot in Ille de france.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:14 |