Cum resetez km service?, help pls!!!
![]() ![]() ![]() |
Cum resetez km service?, help pls!!!
tudor_ktx |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 16 December 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002/ II
- CT 07 KTX
|
|||
R-NOS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 December 05 ![]() |
schimbi de pe buton pana ajungi la functia de km pana la revizie... si tii apasat butonul (de pe care ai schimbat functiile) cateva secunde pana bipaie.
![]() sper ca m-am facut inteles P.S. butonul il gasesti pe maneta de la stergatoare. |
--------------------
renău
laguna d'aia inițială... :P
2007 butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
|
|
Hadrianvs |
![]()
|
![]() Fericit FOST proprietar de reno Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 08 ![]() |
Daca-mi mai aduc bine aminte, schimbi din butonul din capatul comenzii pentru stergatoare pana la km pana la revizie, apoi tii apasat pe butonul de la ceasuri (cel din bord), pana bipaie
Asa e la L2 PH 1;) |
--------------------
EX Renault
Laguna II
GrandTour Privilége 1,9dCi / 120HP/2002
- BY 228 CS Hyundai i20 Classic Pack2
|
|
jetatae |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 30 October 08 From: SIBIU - AVRIG - ROMANIA ![]() |
tine-l apasat 8 secunde si se va reseta
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
2002
- SB -**-** In viata cel mai mare risc e sa nu risti nimic...
|
|
uiop |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 10 December 07 From: iasi ![]() |
deci cine are dreptate? Hadrianvs sau R-NOS? ca si eu vreau sa fac azi schimbul de ulei si vreau sa setez!
|
--------------------
renault
laguna II 1,9 dCi
2003
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
toti.
tine apasat acel buton pina iti ramine contorul la 15000km (sau la 10000km,depinde cum e setat) |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Aceeasi operatiune la o Laguna I (din semnatura) stie cineva cum se face?
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
uiop |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 10 December 07 From: iasi ![]() |
la mine e setat la 30000 km!
ok multumesc frumos! si drumuri fara evenimente rutiere! |
--------------------
renault
laguna II 1,9 dCi
2003
|
|
paultbg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 18 May 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003
- MM 08 PAK
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine tot la 30.000 de km e setat pt masina din semnatura. Se reseteaza asa cum a zis Hadrianvs.
La mine a mers asa, doar ca daca tii f mult apasat se intoarce la valoarea dinaintea resetului. Navighezi in meniurile afisajului pana la kilometri service (e ultima rubrica) cu butonul din capul manetei de la stergatoare. Apesi si tii apasat butonul din bord (cel de la ceasuri de data asta) cam 7-8-10 secunde. Afisazul are urmatorul comportament: sta o perioada de 3-4 secunde fara sa se intample nimic, apoi mai intai palpaie si apare cifra 30 000 (asa e la mine) palpaie de 3-4 ori si apoi se intoarce la cifra care era inainte tot palpaind. Daca tii in continuare apasat se opreste din palpaiala si ramane cifra dinainte, nu se face reset. Trebuie sa iei mana de pe buton cand palpaie 30.000 adica cam dupa vreo 7-8-10 secunde de can incepi sa apesi. Si la mine nu s-a auzit nici un bip. Dar eu nu am dotari gen voce sau alte alea... Daca nu-ti iese din prima nu e nici o problema, incerci iar cu alta temporizare... trebuie sa mearga. La mine a iesit din a doua incercare cand am facut asta prima oara ![]() Cheers, |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 22:53 |