Cum ati gasit www.reno.ro ?, sunt curios
![]() ![]() ![]() |
Cum ati gasit www.reno.ro ?, sunt curios
claus |
![]()
|
||
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|||
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Ai dreptate. Amanunte nesemnificative.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am auzit de la finu' Google,cand ne-am intalnit pe alt forum !
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
vbutnariu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 3 July 05 From: Brasov ![]() |
Cu un mic search pe google ceva de genul impresii despre renault si a aparut site-ul asta de atunci... il consultam aproape zilnic.. Foarte bun forum inveti de toate
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Influence Megane II Sedane Iul 2005 1.5 DCI 80 CP Influence
|
|
Alex_HbI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 10 November 05 ![]() |
Am aflat de forumul acesta (super tare, frate
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 M II Sedan, 1,5 Dci 100CP, Confort Expression, Beige Angora, Clima, etc.
timpul trece, gropile raman ... ce sa facem si noi ... |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
de pe google, din greseala
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Inainte sa imi iau masina, am cautat pe Google informatii despre Reno. Si am ajuns aici
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
de trei ani sint pe aceste forumuri si am gasit cu ajutorul acestor oameni minunati,care puna atita pasine pentru ceea ce fac ,rezolvarea la diferite probleme si nu numai
|
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(Kata @ Nov 1 2005, 06:01 PM) care a avut ideea sa numeasca domeniul in 'Reno' si nu Renault a fost tare... felicitari! Conform pronuntiei domnului Ianculescu, ar fi trebuit sa se cheme "RONO" ![]() De forumul asta am auzit inca de cand era in faza de proiect, de pe daciaclub. Nu m-am inscris imediat fiindca posibilitatea de a-mi lua o masina Renault mi se parea utopie, la vremea aia. Acu' trag nadejde... ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
lucian_d |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 7 September 05 From: Iasi ![]() |
Tastand gresit numele marcii, in incercarea de a gasi un forum al posesorilor. Totul s-a intamplat la vreo luna, o luna jumate de la achizitionarea masinii. Dar, stiti ca e si o teorie cu presa - citim (ascultam, vedem) pentru a ne intari convingerile, nu pentru a ni le schimba.
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Sedan Megane Sedan Influence, 1,4 16v
|
|
nashu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 December 05 ![]() |
auzisem de la unu cu 3-4 zile inainte sa-mi vina mashinuta de la un tip pe nume andrei de forum. si dupa ce mi-a sosit mashinuta m-am bagat si io
|
--------------------
renault
megan sedan
1.5 dci 80 cp renault megane sedan 1.5 dci 80cp comfort privilege 2005
mazda3 gt navi 110cp diesel range rover sport amd tuning renault laguna 2 2.0 T peugeot 307 1.6 hdi 110cp full 2005 skoda octavia rs fulloptions 2005 renault grand scenic comfort privilege 2.0 16v,jante17",piele,xenoane..alea,alea >>>> the good father <<<< |
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
TastĂąnd la plesnealÄ: "www.reno.ro". Practic relativ des treaba asta: "la plesnealÄ" Ći gÄsesc uneori chestii beton.
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
De pe www.masini.ro
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
un prieten, inainte de a avea masina a cautat impresii pe net...si cica asa poti sa-ti faci o parere de ce dai..si ce iei...
![]() |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
cautand detalii despre renault ....inainte sa-mi iau mashinutza...
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu intai am vazut pe un 407 "pejo.ro" si m-am gandit ca e o coincidenta amuzanta ca firma la care lucreaza un posesor de 407 are acelasi nume cu pronuntia de la "Peugeot" (nu m-am gandit ca poate fi un forum pentru masini). Apoi am vazut "reno.ro" (nu forum.reno.ro) pe o alta masina si am zis ca e prea de tot si am intrat pe ambele site-uri sa vad ce si cum.
Avand in vedere ca eram posesor de 2 renault-uri m-am hotarat sa intru si eu, dar mai mult sa discut Megane-ul ca Symbol-ul nu m-a interesat niciodata prea mult (desi e masina mea principala momentan) |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Am vrut sa intru pe renault.ro si din greseala am tastat reno...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Fiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 14 January 06 From: . ![]() |
Cautand pe Google
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006
- . "Un fleac, m-au ciuruit!"
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
IvanCG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti ![]() |
De pe alt forum.
|
--------------------
Renault
Laguna II
Estate Privilege 1.9 dCi 2002
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
De pe forumul DaciaClub - sunt membru si acolo.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
vroiam sa aflu parerea celor care au deja un "reno" am cautat pe google un forum si bineinteles ca am gasit.
p.s. unde gasesc si eu "reclama" pt masina! This post has been edited by touche: 24 Apr 2007, 12:33 |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
V R G |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 14 May 07 From: BUCURESTI ![]() |
de pe masina lu` Claus... si dupa ce l-am intrebat mi-a explicat mai in detaliu...
|
--------------------
YAMAHA
YZF R6
2005 2005 megane II hatch, 1.9 dCi confort dynamique, cabasse, xenon, trapa, 17"
|
|
stars |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 19 May 07 ![]() |
Din lista de messenger - cautam pe cineva care sa aiba un manual de Renault Megane II Bicorp, si am primit linkul cu forumul
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp
2003
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Urma sa imi acizitionez un autoturism: Logan sau Symbol si am dat cautare pe google dupa ceva date tehinice si forum renault.
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Dacia club care era cel mai tare pana mi-am luat eu megane.
Acu ii reno forum cel mai tare. |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
Manager 1.5 dCi 85cp
- B-47-ZHK B-13-NCM
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Prin deductie logica. In momentul schimbarii masinii, am cautat si forumul. De gasit l-am gasit cu goolgle (motorul de cautare, nu stimabilul coleg de forum).
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Un pic mai off-topic:
Nu mai stiu ce am zis dealerului inainte dupa ce am luat masina si m-a intrebat repede: "de unde ai mai scos-o si p-asta? de pe forum, sunt sigur" Ca ars a sarit!! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
De la un membru al forumului - Hellcat. Stiu de vreo doi ani, dar abia acum am "binevoit" sa ma inscriu. dar sunt multumit ca am facut-o; mai bine mai tarziu decat niciodata.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
am dat pe searh pe google: info renault megane || si utie-ma p'aici ...
![]() |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:35 |