Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Culoarea benzinei, normal sau nu ?!

dansora
post 23 May 2009, 15:01
Post #1

CISA

Group: Members
From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG

Saptamana trecuta am fost intamplator la o statie Petrom de unde am luat intr-un bidon de 5l niste benzina Premium 95 pentru un vecin care ma rugase...
Totul in regula...

Saptamana asta am fost din nou, la fel de intamplator, la acelasi Petrom (e drept, la alta pompa) sa iau benzina pentru o drujba (acelasi Premium 95).
Nu mica mi-a fost suprinderea sa constat ca benzina pe care o puneam tot intr-un bidon nu mai avea nicio culoare (sa zic totusi ca avea o tenta albastruie...dar nu sunt sigur, poate sa fie de la bidon)...
Am mers sa intreb un angajat al statiei de ce aceasta schimbare...ii arat bidonul...el face ochii mari, nedumerit...sta putin, se gandeste... si apoi, ca sa zica ceva, imi spune ca s-a redus continutul de sulf pentru Top Premium 99...ii zic "pai am bagat Premium 95" ...pare si mai nedumerit si imi raspunde..."nu stiu"...l-am lasat apoi in pace pentru ca oricum nu cred ca avea de unde sa stie..
In fine, am mers, am platit...am zis ca e doar pentru o drujba...si am plecat...

Probabil daca s-ar fi intamplat sa nu iau si saptamana trecuta as fi zis ca s-a modificat mai de mult continutul si nu am stiut eu, dar atata timp cat saptamana trecuta benzina era asa cum o stiam eu mi-am pus niste semne de intrebare...

Repet: diferenta intre cele doua evenimente: 7 zile...

Oare chiar au schimbat ceva in benzina in acest interval?

Attached thumbnail(s)
DSC03409.JPG ( Size: 381.63k ) Number of downloads: 506
DSC03411.JPG ( Size: 395.87k ) Number of downloads: 543

--------------------
Kia Proceed GT 2020
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adip
post 23 May 2009, 15:24
Post #2

Banned

From: Melbourne, Victoria

Merge drujba? smile.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
dansora
post 23 May 2009, 15:33
Post #3

CISA

From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG

Ca sa fiu sincer, benzina e tot in bidon acum pentru ca nu a mai fost nevoie laugh.gif ...dar pe viitor va fi folosita.
Mi-am mai adus aminte un amanunt: prima data am luat cu 3.54 RON/litru a doua oare cu 3.57 ...cred ca de aici diferenta tongue.gif

--------------------
Kia Proceed GT 2020
+
Flamingo
post 25 May 2009, 09:36
Post #4

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Asta imi aduce aminte de un banc...

Un om se duce la o benziarie cu o falca-n cer si cu una-n pamant...
- Nu v-ar fi rusine... Euro a scazut dar voi tot sus tineti presul la benzina ! mad.gif
- Poa' sa scada, poa' sa creasca euro, atata vreme cat cei de la ApaNova nu scad pretul apei, noi de ce am face-o ?

biggrin.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 10:48
Dacia