Cu ce curatam bordul ?
![]() ![]() ![]() |
Cu ce curatam bordul ?
Redogs |
![]()
|
||
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mie mi se par ok servetelele umede .. se curata ok, nu e lucios dupa.. miroase si acceptabil..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Cu servetele umede daca e murdar la modul serios, respectiv cu carpa moale uscata daca e numai prafuit... si stati departe de solutiile/sprayurile alea kitschos-lucioase de silicon, va rog io mult!...
...Parerea mea!... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
dadadaa.. de acord cu tine, vio.. siliconu' e aiurea pt bord
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Si in cazul specific al megane-ului mai e un "avantaj" (poate si la altele): materialul bordului de deasupra airbagului pasager este foarte subtire, si daca lustrui cu nadejde cu silicon ai toate sansele sa obtii un peisaj valurit de toata frumusetea...
![]() This post has been edited by Vio: 21 May 2007, 18:56 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Elf Cockpit - excelent pe toate plasticele din masina.....usi, cotiera, bord...etc...
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Cat costa Elf Cockpit asta ?
Eu momentan am luat niste servetele umede, o sa dau cu ele dupa ce ma duc la spalatorie, ca asa am vazut ca recomanda toata lumea. Chiar am cautat vreo 2 zile un topic ca asta ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
15 RON, nu mai stiu exact, dar spray, cel lichid nu este bun....
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Isi merita banii Elf Cockpit asta? Ce este mai exact, un fel de Pronto pentru masina? Pot gasi prin Carrefour asa ceva? Multumesc anticipat!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu imi sterg bordul cu o piele sintetica semi-uda.Am luat-o de la Agip. E foarte buna, nu lasa scame. E adevarat ca nu miroase a nimic dar asta o rezolv fumand in masina.
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Hagi Tudose dixit:
Apa cu sapun fratilor! Lanolina din sapunul de maini (Dove este preferatul meu ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
E interesant Elf-ul ala ... si noi am luat si face curatenie ... dar nu mai mult decat altele ... (asta e chiar normal) ... cica mai "intretine" plasticul bordului in plus ca sa zic asa de alte substante de curatare ... dar no' reclama-i sufletul comertului nu ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
claus |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Clause, era o gluma omule.
![]() Ce naiba, crezi ca la mine in masina pute a mahoarca, sau daca deschid geamul iese fumul ca la negri in masina? Nu, domnule! Solutia reala aleasa de mine sunt bradutii cu lamaie!Mie imi plac! Si Clause, vezi ca la sectiunea modif cu bara stabilizatoare e o intrebare pentru tine! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Bordul la Megane este mat si are si o textura destul de abraziva.
Am folosit si eu servetele umede si cand s-a uscat au ramas dare albe si pe bord si pe plastice.Feritiva de ,,silicoane'' si prostii dastea . Eu zic sa- i contactati pe cei de la TopLac din Bucuresti si sa faceti comanda de niste produse Meguiars,sunt mai scumpe dar merita. This post has been edited by DRD: 22 May 2007, 19:42 |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Servetelele umede au si un fel de crema care ramane foarte urat.
Am facut gresala sa sterg cu un astfel de servetel o zona de pe parbriz si una de pe capota. A ramas ca naiba...pana la urma am sters cu servetel normal imbibat in lichid de parbriz (de iarna, cu alcool) si a sters foarte frumos ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Dap si mie mi-a ramas pe parbriz de zici ca am dat cu crema de ghete,nu sunt bune pentru asa ceva.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
claus |
![]()
|
corect.. de parbriz/caroserie nu-s chiar bune.. da' pt bord.. mi se par dementiale... cel putin dalin..
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Pana la urma pe bord raman sau nu urme de la ele ? Nu de alta, dar momentan mi-e lene sa dau pe al meu cu unele care stau frumos in cotiera de 3 zile
![]() |
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
claus |
![]()
|
fuzz.. am spus.. cu dalin, e foarte ok si nu raman urme pe bord..
cu altele.. nu stiu |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Eu am cumparat niste servetele umede din Cora, dar care sunt facute special pt. obiecte din plastic. Curata foarte bine bordul, nu lasa nicio urma.
Aveau si o varianta pt. obiecte din sticla. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
DRD |
![]()
|
Cautati pe la benzinarii lavete cu microfibre,sunt foarte bune pentru interior si exterior.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nici de la servetelele umede marca 1 nu raman urme pe bord
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
DRD |
![]()
|
Stie cineva de unde pot sa dau si eu comanda de niste lavete cu microfibre ca am cautat in draci si nu gasesc,mai usor gaseti aur
![]() This post has been edited by DRD: 23 May 2007, 15:07 |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Fuzz |
![]()
|
Am dat si eu cu servetele umede pe bord, marca Winnie, cele mai ieftine din Cora. La inceput lasau mici urme albe, dar daca mai dai putin se duc si alea, si se curata chiar bine.
|
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
DRD , pe soseaua berceni vis-a-vis de spitalul 9 e un magazin cu chinezarii. aici am vazut ieri lavete cu microfibre 3 buc/ 35000 lei. nu le-am incercat, habar n-am cum se folosesc. chiar poate ne da cineva mai multe amanunte ... cum se folosesc? uscate, unezite???
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
g67silviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 April 06 ![]() |
la ce se foloseste pielea naturala pentru bord este buna sau pentru spalat masina
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji
2005
|
|
DRD |
![]()
|
Salut Gabi
Multumesc pentru informatie dar nu sunt din Bucuresti,oricum lavetele cu microfibre sunt cele mai bune pentru curatarea interioara si exterioara a masinii pot fi folosite atat uscate cat si umede.Pentru interiorul Meganului iti recomand sa le folosesti uscate,impreuna cu un spray de la SONAX. http://www.magazinpiese.ro/ -vezi in catalogul SONAX,game Xtreme ,,Spray pentru curatat bord Xtreme (efect matt)'' la 22RON, comanda merge si prin colet postal. Firma este de treaba am facut comenzi de la ei si nu am avut probleme. Bafta |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Laveta umezita in apa cu un strop de Fairy. Asa cum zice si in manual. Si dupa aia sterg cu o alta laveta umeda, stoarsa cat pot de mult. Dupa 23.000 de km bordul meu e ca nou
![]() This post has been edited by ssilviu: 7 Jun 2007, 09:58 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Fuzz |
![]()
|
Am vazut acum in Carrefour niste servetele siliconate, o sa atasez si niste poze mai incolo. Stie cineva cat de bune sunt ?
@ DRD - aveau si lavete din microfibre. This post has been edited by Fuzz: 20 Jun 2007, 16:58 Attached thumbnail(s) DSC00505.JPG ( Size: 254.98k ) Number of downloads: 92 |
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:28 |