Contractul vanzare-cumparare auto, Poti sa-l faci acasa sau doar la birou acte auto?
![]() ![]() ![]() |
Contractul vanzare-cumparare auto, Poti sa-l faci acasa sau doar la birou acte auto?
renoipso |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 19 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2001
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
poti sa-l scrii si singur.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
http://www.google.ro/url?sa=t&source=web&c...XI12Siw&cad=rja
Il iei de aici, si completezi la calculator, si e perfect valabil. Atentie la fisa de inmatriculare, se cere obligatoriu dactilografiata la un berou de copiat acte ce au o aplicatie specilifica, nu merge acasa. This post has been edited by argon: 20 Jun 2011, 20:22 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aplicatia speciala e masina de scris. Eu am fost la un amic care avea o vechitura pe acasa,cu actele doar sa le fac alora in ciuda.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Certificatul de radiere din partea inferioara se poate completa tot de catre una din cele doua parti implicate in tranzactie sau nu ?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ilieaxx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 13 February 12 ![]() |
sunt interesat si eu de subiect,pentru ca am cumparat o dacie de curand,si am cartea si fiscalul la ea,dar nu am facut act de vanzare-cumparare cu proprietarul ,pot sa il fac singur sa nu mai ma deplasez in alta localitate de unde este el?
|
--------------------
dacia
nova gt
1999
- ph 09 ara
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Păi de scris îl poți scrie unde vrei tu, dar vînzătorul trebuie să-l semneze, nu?
![]() Cum ai reușit s-o înscrii la fisc fără contractul de vînzare? ![]() This post has been edited by VladSoare: 16 Feb 2012, 22:44 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu a reusit. Are certificatul fiscal al vanzatorului.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ilieaxx |
![]()
|
exact,a spus bine shush
|
--------------------
dacia
nova gt
1999
- ph 09 ara
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
A, asta ziceai cu fiscalul. Eu înțelesesem că ai rezolvat tu cu partea fiscală.
![]() Bun, trebuie să completați un contract standard de vînzare cumpărare (nu contează cum; îl iei de pe internet și-l tipărești tu, dacă vrei) și să-l semnați amîndoi. Un exemplar îți trebuie ție ca s-o înscrii la fisc și la poliție, iar altul îi trebuie lui ca s-o radieze de la fisc și de la poliție. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
ilieaxx |
![]()
|
ok,multumesc pentru lamuriri
|
--------------------
dacia
nova gt
1999
- ph 09 ara
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e suficient. Iti mai trebuie fisa de inmatriculare cu stampila de la primaria vanzatorului
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
aia se da odata cu fisa fiscala a vanzatorului (defapt daca iti da fisa de inmatriculare cu stampila nu mai e nevoie de fisa fiscala)
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte multe sfaturi si unele eronate:
Contractul VC se poate lua de pe net si face la calculator, se semneaza de C si V. Fisa de inmatriculare, aceasta se poate completa si olograf-cat mai citet. Vanzatorul este obligat sa inmaneze Cumparatorului Fisa de inmatriculare si Certificatul fiscal, ambele in original. Sfat: Deoarece la multe dintre directiile de impozite locale se opreste certificatul fiscal in original e bine sa va faceti copie, de multe ori Politia cere si acest certificat la depunerea actelor pentru inmatriculare, in tara stiu ca se cere sa fie adus legalizat. |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:40 |