Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Console, Ps2 Ps3 Xbox PsP...

geomvp2nite
post 1 Aug 2010, 12:53
Post #1

.

Group: Members
From: Bucuresti

Salutare! Am deschis acest topic pentru ca vreau sa stiu de la voi(posesorii de console ps2 si ps3) care e mai bun dintre cele 2? (ps2 sau ps3)

Mentionez ca nu am mai avut niciodata un asemenea gadget, si voiam sa stiu daca poti rula jocuri ne-originale si daca pentru asta trebuie hackuit, spre ex cum e la PSP(modare).

Thnx in advance, sincer nu am mai gasit vreun topic asemanator, imi cer scuze daca mai exista vreunul!

PS: ps3 e de vreo 3 ori mai scump ca ps2(la oferta 400 ron in real parca), si nu stiu daca merita diferenta.

--------------------
renault megane hb 1.6 16v 2004 sport dinamique
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
balanel
post 1 Aug 2010, 14:25
Post #2

Transmisie automata - confort si siguranta.

Stie cineva unde se poate repara un controller wireless pentru xbox 360?
Nu mai merge un buton, si am constatat ca este defecta piesa de pe placa, pe care o actioneaza butonul.

Am cautat pe tot netul, si chiar si cei care aveau anunt ca repara asa ceva, odata contactati, au spus ca nu se mai ocupa, ori au "uitat" sa imi dea numarul lor de telefon, sa stabilesc cum ma intalnesc cu ei sa fac reparatia.

--------------------
chevrolet aveo sedan t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013 (in curand alta masina, cu transmisie automata)
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale.
Fan Mircea Badea.
+
ipiq
post 1 Aug 2010, 14:56
Post #3

The transporter

From: RO

geo: nu merita diferenta de 3x pretul pt PS3.
PS2 se poate moda ieftin (in jur de 150 RON) si din cate stiu eu PS3 NU se poate moda (sau cel putin nu se putea moda acum vreo 6 luni cand m-am interesat eu)
jocuri sunt o gramada peste tot.
eu dupa 2 luni m-am plictisit de el...

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
A l e x
post 1 Aug 2010, 16:36
Post #4

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

PS3 nu este pentru Romania, ca nu se poate moda, deci vei fi obligat sa faci un lucru extrem de gresit... SA NU FURI JOCURI, ci sa le cumperi. Dap, nu avem noi cum sa facem asa ceva ca deh, jocurile sunt moca pe net, cat de prost sa fii sa le cumperi? rolleyes.gif

Eu nu prea joc jocuri si totusi am PS2 si PS3. Diferenta dintre ele este enorma.

PS2-ul il am de mult timp, de cand eram mic. E o consola draguta dar depasita clar din orice punct de vedere, nu stiu daca mai merita cumparata acum.

PS3-ul l-am luat pentru ca e si player Blu-Ray. Nu ma intereseaza sa-l modez ca m-am plictisit de jocuri... Defapt, nu l-am mai deschis de ceva vreme si de obicei cand il deschid, il deschid pentru filme.

Da, PS3-ul implica bani dati pe filme Blu-Ray sau jocuri... Daca esti gamer inrait, poti lua Xbox 360. Grafica putin mai slaba dar se poate moda. Totusi nimic nu se compara cu jocul online, care-l pierzi odata ce-ti modezi consola, ca primesti ban.

P.S. = Un sfat, daca-ti iei, pe Amazon.co.uk de obicei ajungi mai ieftin cu jocurile, inclusiv transportul.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Mutzunache
post 1 Aug 2010, 16:44
Post #5

Milk my sheep, bitch!

Xbox360, grafica slaba sau te referi la PS3 ca are grafica mai slaba ca Xbox?

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
A l e x
post 1 Aug 2010, 16:56
Post #6

PS3-ul e mai nou si sta mai bine pe partea hardware (inclusiv la grafica) dar xi X360 e bun. Din cate am inteles ofera mult mai multe jocuri si XBL, fiind cu abonament platit, are in general gameri seriosi, nu pusti pusi pe caterinca ca pe PSN.

Cred ca Xbox-ul e pentru gamerii inraiti si PS3-ul pentru cei care joaca mai putin si vor si altceva de la consola. Nu prea pot vorbi de Xbox ca nu m-am jucat prea mult cu el dar din ce am inteles, ambele sunt cam la fel, cu plusuri si minusuri, de obicei lumea alege in functie de jocuri...

edit: XBL = Xbox Live (dai bani) si PSN = Playstation Network (moca).

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
geomvp2nite
post 1 Aug 2010, 18:28
Post #7

.

eu vreau ceva nu ff scump si sa fie asa mai de ocazie(weekend, zi plicticoasa...) si sa ma "sparg in bataie" cu adversarul din ziua resp. radmasa.gif

nu am pretentii de grafica cine stie ce, insa nici nu as vrea o rezolutie de genu' 640x480 spre ex cum mai sunt la pc plange.gif

Jocuri am vazut si pe retea, totul e sa fie "modat" cica.

Credeti ca merita, m-am saturat sa ma joc sg pe calc, sau split screen mortal kombatul ala de 10 ani, prefer sa ma joc ceva mai nou(in materie de spart dintii icon_mrgreen.gif radmasa.gif )

Bani de Ps3 deocamdata nu am, si chiar daca as avea nu as da 1300 ron pe unul.

This post has been edited by geomvp2nite: 1 Aug 2010, 18:29

--------------------
+
vallixx
post 1 Aug 2010, 20:34
Post #8

Membru nesuferit

Eu ti-as recomanda Xbox360.

1. PS_ul nu stiu daca e chiar atat de bun pe cat e de scump
2. Urasc ceva mai putin Microsoft decat Sony icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
A l e x
post 1 Aug 2010, 21:20
Post #9

geomvp2nite... Xbox 360 e putin mai ieftin, in jur de 1200 RON. Daca tot ti se pare scump, mergi pe PS2... Daca zici ca nu iti trebuie decat de un joc, doua in weekend, n-are rost sa te complici...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
shteffanivlad
post 2 Aug 2010, 07:30
Post #10

Membru cu ESP/ASR

Si eu am avut aceeasi dilema la un moment dat. In urma studiilor, am ajuns la urmatoarele concluzii:

PS2: Nu merita
Xbox360: Merita, dar nu are Blue-Ray, plus ca mie nu mi-a placut ca sistem de operare, e complicat, e greoi
PS3: Cumparata.

Eu zic asa: Totusi daca vrei consola, ia-ti un xbox360 sau ps3, depinde de ce iti place si ce agreezi. Faptul ca nu se pot moda, este zic eu un avantaj, faptul ca trebuie sa cumperi jocurile fiind total nesemnificativ. Cauti pe amazon si iti zic eu, le gasesti la preturi de nimic.

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
geomvp2nite
post 2 Aug 2010, 11:25
Post #11

.

de ce nu merita ps2 si merita mai mult ps3?(cine poate, sa intre in detalii , ca asa daca ziceti "ala are grafica slaba si alalalt mai buna", nu ma convingeti tongue.gif )

This post has been edited by geomvp2nite: 2 Aug 2010, 11:27

--------------------
+
SorinCT
post 2 Aug 2010, 11:48
Post #12

Honor et Patria

From: Constanta

Pentru potolirea argumentelor idioate bazate pe nimic ii rog pe indecisi si fanatici sa se uite la Console Wars creeat de LP, o mini serie Xbox360 vs PS3.
Si link: http://www.technobuffalo.com/blog/uncatego...s-playstation-3

This post has been edited by SorinCT: 2 Aug 2010, 11:49

--------------------
Renault Megane Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI - CT-XX-LEA
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
shteffanivlad
post 2 Aug 2010, 12:07
Post #13

Membru cu ESP/ASR

Pai PS3 il poti folosi ca un fel de media player, in cazul in care mai ai un calculator sau ceva similar prin casa si sunt legate in retea. Astfel iti poti vedea filmele de pe pc direct pe tv, muzica la fel etc.

PS3 are BlueRay, ceea ce inseamna ca vei putea viziona filme in format BlueRay, (insa achizitionate tot de pe amazon, ca la noi iti ia si pielea de pe tine)

Are controllere fara fir, ceea ce inseamna ca te poti juca din fotoliu fara sa se impiedice sotia/prietena sau copiii daca ai de fire.

Are controllere six-axys, cu care te poti juca inclinand controllerul indirectia in care doresti sa curga/mearga jocul, functie de joc

etc etc etc

Nu numai grafica este mai buna, ci functiile oferite. Iti spun chestia asta pentru ca am si PS2 si PS3, si PS2-ul vreau sa iti spun ca nu l-am mai scos nici macar odata de cand am 3-ul...

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
ssilviu
post 2 Aug 2010, 13:04
Post #14

F1 Man

From: Nicaieri

Nimeni până acum? Hai că zic eu. La banii de PS3 îți cumperi un computer care, pe lângă faptul că poți face mult mai multe, îți oferă și o grafică superioară.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
geomvp2nite
post 2 Aug 2010, 13:22
Post #15

.

Cred ca voi ramane la ps2, nu merita investitia pentru ps3. Pentru jocuri full hd exista pc-ul.

Ps2ul il iau mai mult de fun, de snopeala in bataie radmasa.gif si pentru situatiile in care plec in diverse excursii, locuri, in care am un tv.

Am gasit ps2 si la 150 ron chiar aici pe forum si ps3 sh la approx 800-900 ron, deci...

Asa, ideea este ca sony a lansat 2 tipuri de ps2: in 2000 ps2 normal(fat) iar in 2003 ps2 slim. diferente nu prea sunt intre cele 2, unul fiind de vreo 2 ori mai mic ca celalalt si avand suport online built-in, dar avand dezavantajul de a nu avea hdd.

Ps2 slim ar fi o idee mai bun pentru mine, deoarece e f mic si nu ocupa spatiu mult spatiu in masina --> ideal de luat cu tine.

Ps: imi doresc playstation in mod special pentru seria MK...ce vremuri...

Diferente intre ps2 si ps3(cele notabile, pe care ma intereseaza pe mine)

Ps2: 400 Mhz - Ps3: ~3.2 Ghz

Ps2: 480p Ps3: 1080p

La filme nu ma voi uita pentru ca am pc si cablurile aferente pentru conectare la HDTV
Cea mai naspa chestie la ps3 este ca nu poti sa joci jocuri "ciordeles".
La ps2 ai mai multe jocuri, deocamdata.

--------------------
+
SorinCT
post 2 Aug 2010, 14:35
Post #16

Honor et Patria

From: Constanta

Nu stiu de ce vedeti voi grafica pe PC mai buna decat cea pe PS3 de exemplu. Mie mi se pare consola net superioara in acest domeniu. Au fost facute cu un scop anume, sa indeplineasca in principal o singura functie, jocurile. Pe de alta parte PC-urile fac o sumedenie de alte chestii dar parca nimic nu merge garantat 100%.
Sistemul de operare trage in jos PC-urile in domeniul jocurilor pentru ca vor exista probleme cu drivere, update-uri, patch-uri, procese care se blocheaza, etc.
Pentru cineva care isi permite o consola de 300 USD (XboX sau PS3) nu e mult si chiar merita in special daca se joaca mult online, COD, Halo, etc.
Eu mi-as lua un PS3 daca as avea un LCD pe masura si destui bani pentru jocuri, discuri blu-ray etc.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI - CT-XX-LEA
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
A l e x
post 2 Aug 2010, 18:46
Post #17

ssilviu: Ce computer iti iei la 1500 RON care sa-ti ofere si grafica superioara?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ssilviu
post 2 Aug 2010, 19:01
Post #18

F1 Man

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/255816/
quad core și 5770. Dacă le cumperi de unde găsești mai ieftin, sigur scazi sub 1500 de lei. Adevărul e că ps3 deja e vechi, are ceva ani buni de când e pe piață. Dacă atunci când a fost lansată era tare, acum a inceput să fie depășită și de plăci video medii, precum 5770.

This post has been edited by ssilviu: 2 Aug 2010, 19:04

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 2 Aug 2010, 19:04
Post #19

Nu vad player Blu-Ray pe acolo tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ssilviu
post 2 Aug 2010, 19:21
Post #20

F1 Man

Nu te-ai uitat suficient de adânc. De pildă în placa video. Care suportă AVIVO. Deci no problem pentru filmele BlueRay. biggrin.gif

This post has been edited by ssilviu: 2 Aug 2010, 19:22

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 2 Aug 2010, 19:29
Post #21

Ba e problema, ca eu am discuri Blu-Ray (nu BlueRay) originale, si imi trebuie un player. Unde-l bag? In placa video? Explica-mi te rog. tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ssilviu
post 2 Aug 2010, 19:30
Post #22

F1 Man

Tu poți să-ți iei blu ray și să fii mai catolic decât papa biggrin.gif. Ideea e că dacă vrei blu-ray, înseamnă că ai pe ce să apreciezi calitatea unui asemenea format, adică ceva minim în diagonală de peste 1xx cm, și un sistem audio performant. Adică ceva ce te duce vreo 5000 de lei. Deci dacă îți permiți așa ceva, cu siguranță ai și computer belea, deci nu se mai pune problema din cazul de față. Pentru cei cu bugete mai mici, ps3 e cam useless.

This post has been edited by ssilviu: 2 Aug 2010, 19:33

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 2 Aug 2010, 19:33
Post #23

Nu stiu ce inseamna "Blue-ray" (nice last minute edit, btw wink.gif)

Eu vorbesc de Blu-Ray, discurile alea smechere, unde le bag in acel comp? Aaa, cred ca n-am unde, pentru ca un player ieftin de PC e inca 400 RON, care ar duce costul computer-ului in jur de 2000 RON.

Deci, n-ai cum sa-ti faci un comp "mai bun" si nici macar la fel de bun la 1500 RON. Si nici macar nu asa se pune problema, PS3-ul e consola, nu e inlocuitor de PC.. Cel putin pentru cei care folosesc PC-ul si la alte lucruri, nu doar la winamp, mess si "joace." tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ssilviu
post 2 Aug 2010, 19:37
Post #24

F1 Man

Păi eu am afirmat că îți oferă grafică superioară. Iar cu acest lucru cred că ești de acord cu mine. Dacă pentru tine faptul că are blu-ray transformă ps3-ul în ceva clar mai bun, ce pot să zic, decât îți fac o dedicație:

cool.gif

This post has been edited by ssilviu: 2 Aug 2010, 19:43

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 2 Aug 2010, 19:40
Post #25

Imi aduci aminte de un anumit marinar rolleyes.gif

Cand ramai fara argumente, o dai in diverse. Eh, noi sa fim sanatosi.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ssilviu
post 2 Aug 2010, 19:43
Post #26

F1 Man

Păi la tine singurul argument pentru care PS3 e mai bun e faptul că are o unitate optică ce citește blu-ray-uri. Cam atât. Dar asta e irelevant, pentru că important este rezultatul pentru posesor. Adică vizionarea filmelor blu-ray. Iar asta îi poate oferi și PC-ul. Chiar dacă nu foarte moral. Ce să zic. radmasa.gif Și are și grafică mai bună. Și în plus mai poate face și vreo 100 de lucruri pe care PS3 nu le poate face. Deci .. eu zic că e clar cine rămâne fără argumente biggrin.gif

Deci repet, pentru cei cu bugete mici, faptul că are blu-ray este complet irelevant, pentru că oricum nu au un buget care să le permită să se bucure de așa ceva. Pentru cei care au așa ceva, deja nu mai contează.

This post has been edited by ssilviu: 2 Aug 2010, 19:45

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 2 Aug 2010, 19:48
Post #27

Da dar asta e ca si cum ai spune... Ai dat 20.000 euro pe un sedan? Pfoaa, pai eu de banii aia imi luam un Ford Transit si caram mobila cu el.

Depinde de ce ai nevoie, eu personal vroiam un player Blu-Ray, si cum unul normal era cam la acelasi pret, am ales PS3, astfel le imbin pe toate. In niciun caz nu m-as fi gandit sa imi inlocuiesc computerul...

Asta e toata problema, compari mere cu pere si in final, tot PS3-ul iese castigator daca ai nevoie de tot ce iti ofera el. Deci nu inteleg comparatia...

Si eu sunt unul din putinii romani care mai si cumpara filme, nu le trage doar de pe net. Filmele care imi plac le iau pe Blu-Ray. Nu ma intereseaza imagini de Blu-Ray de pe net. Vreau sa scot discul, sa-l pun intr-un player si sa-l vad pe TV, fara alte complicatii. Intelegi acum unde bat? Defapt, tu intelegi ce zic si probabil esti de acord, dar n-ai cum sa recunosti ca vorbesti prostii tongue.gif

edit = Te-as ruga sa nu mai editezi atat de mult in timp ce scriu eu, fa in notepad post-ul si pune-l cand e gata, ca sa pot si eu raspunde fara sa ma trezesc ca au disparut paragrafe, sau ca au fost modificate. Multumesc.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ssilviu
post 2 Aug 2010, 20:00
Post #28

F1 Man

Normal că sunt de acord că pentru cine are nevoie de exact toate plusurile de la PS3 iar minusurile nu sunt importante, atunci pentru el e o alegere foarte bună. Dar nu trebuie uitate și minusurile lui. Și pe urmă fiecare apreciează în ce măsură îl afectează acestea.

Am înțeles, pe tine te-a coafat foarte bine un ps3. Însă nu foarte multă lume se află în situația asta.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
A l e x
post 2 Aug 2010, 20:10
Post #29

Asta e altceva, cu asta sunt de acord. In schimb, nu pot fi de acord cu comparatiile intre PS3 si PC cand sunt doua lucruri total diferite ca scop.

Evident ca poti face un PC sa faca tot ce face un PS3. Si ce faci? Il pui langa TV? Tragi un cablu imens pana la el? Cumperi controller wireless gen PS3? Etc...? E mult prea multa munca si ajungi cam la aceeasi bani.

Si topicul e despre console, deci PC-ul nici nu-si are locul in aceasta discutie. Ca sa revin on-topic, daca numai de jocuri ai nevoie, mergi pe PS2. E cea mai ieftina solutie.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
padre
post 2 Aug 2010, 20:28
Post #30

Il padrino

Care sunt minusurile unui PS3??? Cel putin in comparatie cu celelalte console? sau chiar si in comparatie cu un PC de 1500 RON?

PS3 este peste toate cele mentionate mai sus, in plus poate fi folosit si pentru unele functii ale un unui PC (filme, muzica, browse pe net). Are wireless n, LAN Gigabit, ce mai vreti in plus? Eu folosesc PS3 in primul rand ca Media Player si vad filme, emisiuni, etc direct pe plasma, cum ar fi sa ma limitez la cei 16"ai laptopului?
Singurul minus al PS3 este ca nu sare din ecran blonda aia buna pentru o <insert fantasy here>, in rest este dispozitivul ideal. cool.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 11:27
Dacia