Conducte frana, Renault symbol 2008
![]() ![]() ![]() |
Conducte frana, Renault symbol 2008
Lexamark |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 15 July 16 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|||
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Cred ca ar fi mai bine pentru toți sa o cumperi de noua...Daca totuși insisti,du-te la cei care montează aer condiționat la apartamente. Au o trusa care face conuri,ii zice trusa de bercluit ,si cu ajutorul asteia iti reglează lungimea conductei.
Imi vine sa ma mușc de mâini pentru ce-am scris. This post has been edited by dethave: 15 Jul 2016, 22:17 |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
Lexamark |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 15 July 16 From: Brasov ![]() |
QUOTE(dethave @ 15 Jul 2016, 22:15) Cred ca ar fi mai bine pentru toți sa o cumperi de noua...Daca totuși insisti,du-te la cei care montează aer condiționat la apartamente. Au o trusa care face conuri,ii zice trusa de bercluit ,si cu ajutorul asteia iti reglează lungimea conductei. Imi vine sa ma mușc de mâini pentru ce-am scris. Conducta noua tot din fier ii, rugineste, o mananca sarea de pe drum iarna si asa mai departe, pe mine ma interesa daca mai facut cineva chestii de genu si unde ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Lexamark @ 15 Jul 2016, 22:19) pe mine ma interesa daca mai facut cineva chestii de genu si unde ![]() Da s-a mai facut...cauta pe forum pe Megane 1! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sunt ateliere care fac conducte din cupru la dimensiunea ceruta. Alea nu mai au moarte.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lexamark |
![]()
|
pai asta incerc sa gasesc, un atelier sau un "Nea" care stie sa le faca sau care a mai facut, am cautat prin brasov si prin resita si degeaba
|
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
Lexamark |
![]()
|
Deci nimeni nu imi recomanda un atelier ceva? in brasov sau bucuresti? ceva , sa schimb si eu mizerile acelea din otel care ruginesc, mai ales ca se apropie iarna incet si sigur, si mai ales sarea de pe jos
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Cumperi asa ceva: http://www.okazii.ro/conducta-frana-cupru-...gime-a176331536
Mai cauti asta la un pret bun http://www.okazii.ro/cautare/dispozitiv+in...eava+cupru.html ....si te pui pe treaba. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Lexamark |
![]()
|
dupa indelungi cautari am gasit langa Brasov pe cineva care face numai asa ceva, deci problema rezolvata, saptamana viitoare le fac si le schimb cu tot cu nipluri de inox
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ai scris de rezolvat...mai ramane sa mentionezi de inchiderea topicului sa fie in trend!
Sa nu cumva sa lasi vreo adresa/idee pentru cine mai are nevoie......ca-ti cade gradul! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Lexamark |
![]()
|
nu nu, nici nu se poate pune problema pt asa ceva, de inchis se poate inchide topicul
multumesc |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
dethave |
![]()
|
Ai fost tocmai pe langa ideea principala...Sa-ti traduc:
Lasa reper/nume/pozitionare a locului unde ai rezolvat problema ca poate mai e un amarat ce are nevoie si sa stie unde trebuie sa se duca. This post has been edited by dethave: 28 Jul 2016, 06:43 |
--------------------
renault
espace
the race,2002
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Ei na, stim doar ca 80% doar solicita raspunsuri.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
Lexamark |
![]()
|
eu am zis ca na, e pe bune fara sa las nume si alea alea
![]() tipul care se ocupa e in Sacele se numeste Vali si face pentru orice model de masina, l-am gasit intamplator numaru de telefon o sa il las cand ajung acasa ca il am notat pe agenda si nu ii la mine ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Eu nu inteleg cum de masina ta care este productie 2008 are conducte de frana din fier...a mea e din 2006 si are conducte din cupru, am avut masina din 97 si avea conducte din cupru. Mai detin o a 2 masina care este din 99 si are conducte din cupru ....
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Lexamark |
![]()
|
tot ce ii nou si low cost au conducte de frane din otel/fier... din pcate, inclusiv la logan desi alea sunt matisate cu plastic peste sau ceva asemantor, la fosta masina si eu le aveam din cupru dar nah, cost reduction peste tot
|
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
Lexamark |
![]()
|
Asa, am reusit si eu sa mai ajung si pe acasa
![]() nr de tel pentru conducte din cupru si nipluri de inox, Contact : Vali 0771458347 Sacele |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
Lexamark |
![]()
|
azi am reusit sa ajung la Dl Vali care mi-a facut toate cele 8 conducte de sub masina , lucreaza super bine. Atasez cateva poze cu produsul finit
![]() scuzati de deranjul din portbagaj dar .. asta e ![]() Attached thumbnail(s) P_20160810_182709.jpg ( Size: 1.69mb ) Number of downloads: 397 P_20160810_182703.jpg ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 411 P_20160810_182651.jpg ( Size: 2.09mb ) Number of downloads: 402 |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cost?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lexamark |
![]()
|
teava plus manopera 250 lei, niplurile si olandezele le-am avut eu luate de pe un symbol de la dezmebrari ca nu am vrut sa le dau pe ale mele jos
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
dethave |
![]()
|
De bun simt pretul...catre limita inferioara. Da' macar stii de-o treaba.
|
--------------------
renault
espace
the race,2002
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Si cand dai jos pe cea veche o mulezi pe cea noua dupa ea? Cu mana?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
cj98czh |
![]()
|
Da, fiind de cupru iti permite
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lexamark |
![]()
|
QUOTE(andutu @ 11 Aug 2016, 08:15) da cupru ii maleabil, am lasat o marja de eroare de +5cm pe fiecare conducta, am 8 conducte in toatl, undeva la 10 metri si ceva de teava, mai putin cele 2 dintre pompa si abs, care sunt protejate de intemperii , si cele care le dau jos le pastrez pentru nipluri poate o sa trebuiasca cuiva ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
Andrei_du |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 18 February 19 ![]() |
Symbol 1 2007 fara ABS, 1.4 8V.
Nu gasesc sa cumpar conductele de frana de pe punte. M-am uitat pe net dar nu gasesc. Imi trebuie conducta stanga + dreapta, doar portiunea de la furtunurile scurte de punte, pana la cilindrii de frana din tambur. Stiti cumva de unde pot cumpara conducte noi? La dezmembrari gasesc numai Clio bicorp. S-or potrivi? Stiu ca se poate cumpara conducta la metru, dar asta e ultima varianta. This post has been edited by Andrei_du: 5 Feb 2022, 23:18 |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
Salutare!
Din pacate de la bicorp aproape sigur nu se potrivesc Nu vei gasi gata facute decat, probabil, pe la reprezentanta, dar pretul va fi pe masura Recomand un service / atelier unde fac din cupru, nu e o avere si daca lucreaza bine nu mai ai treaba. Am procedat asa la Megane, urmeaza si la Clio... |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Andrei_du |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 18 February 19 ![]() |
Multumesc!
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
mick65 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 1 December 10 ![]() |
Buna seara.Am cumparat conducte frana,de la magazin piese auto.Atasez schita.
Attached thumbnail(s) CONDUCTE_FRANA.gif ( Size: 29.76k ) Number of downloads: 148 55232_250x250.JPG ( Size: 7.3k ) Number of downloads: 152 |
--------------------
RENAULT
CLIO SYMBOL
2005
|
|
myhay1208 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 978 Joined: 15 August 07 ![]() |
Sunt cumva produse de ASAM?
|
--------------------
Renou'
Clio 1.4 - 16V K4J 710 / Scenic 2 1.6 16V K4M 766
-- Clio 2002 / Scenic 2007 You know the secret...
|
|
mick65 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 1 December 10 ![]() |
Buna seara.Da.
|
--------------------
RENAULT
CLIO SYMBOL
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:58 |