Conducta AC sparta: inlocuire sau sudare?
![]() ![]() ![]() |
Conducta AC sparta: inlocuire sau sudare?
bg17aw |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 23 September 15 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Berlina dCI 82bhp (60kW)
2004
|
|||
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
scump , mai bine una sh si mai raman ceva lovele .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Conducta respectiva este mentinuta pe pozitie de un colier......si in zona aia se produce frecarea cu aparitia unor pori in material.
Este o problema destul de des intalnita......si se poate suda fara probleme cu aluminiu in mediu de gaz protector. Costul cerut de 200 lei implica sudura/montaj.......banuiesc? |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
iDoctor |
![]()
|
nu se misca conducta , se depoziteaza mizerie / praf umezeala persista diferite substante corozive si gata gaurica , micaaaa dar exista ,
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Aluminiul nu e afectat de treburile alea, doar daca se freaca de ceva cedeaza.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
iDoctor |
![]()
|
daca ar fi kevlar ,,, o sa pun o poza pentru edificare , lipsa frecare , acel colier are o garnitura de cauciuc , deci nu exista frecare .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
bg17aw |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 23 September 15 From: Bucuresti ![]() |
200 ron implica montajul da, de fapt manopera e mai scumpa ca sudura se pare.
Ma intreb cat timp o sa tina sudura totusi. Ale naiba masini, parca e facute sa se defecteze ![]() <span class='edit'>3 Oct 2015, 12:41:</span> Asta se pare ca e piese, peste 750 ron: http://www.autokarma.ro/piese-auto-originale/8200385296 Sau aici http://www.epiesa.ro/cautare-piesa/?find=8200385296 ceva mai ieftin This post has been edited by bg17aw: 3 Oct 2015, 12:42 |
--------------------
Renault
2004
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am avut aceeasi problema, am inlocuit-o cu o teava care avusese fix aceeasi problema dar bucata cu fisura respectiva fusese inlocuita cu o bucata buna, prin sudare
preventiv acolo unde se fixeaza pe colier au am pus mai multe straturi de banda sa nu mai frece direct metal pe metal, eu nu aveam niciun colier de cauciuc o am asa de vreo 4 ani si e ok daca se pricepe la sudura iese si tine bine |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
bg17aw |
![]()
|
Ce banda ai pus? Ceva special?
|
--------------------
Renault
2004
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, tip banda izolanta, am infasurat de catevs ori sa imbrac zona aia unde e in contact cu colierul, acolo e intr adevar buba lor si apar pori
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
bg17aw |
![]()
|
Da, la asta m-am gandit si eu, nu poti lasa teava de aluminiu in contact direct cu metalul de la colier.... producatorii astia de automobile par uneori sa nu aibe common sense deloc.
O sa urmaresc sa imi puna si mie cine imi face lucrarea, insa nici nu stiu cine va fi. |
--------------------
Renault
2004
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
La mine are un manșon de cauciuc intre colier și conducta și e acolo din fabrica căci e imposibil să refolosesti colierul odată desfăcut.
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
2019
- Numar de vaslui prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 15:06 |