Computer board (Trip computer), Activare computer bord
![]() ![]() ![]() |
Computer board (Trip computer), Activare computer bord
cocorel2006 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2000
- franta
|
|||
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
nu se poate pune, pentru ca instalatia electrica nu este compatibila cu ceasurile "noi"...nu se merita "deranjul", este mult prea complicat si costisitor.
Mai bine vinzi masina si iti cumperi un care are asa ceva. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
drag0s_05 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 6 June 11 ![]() |
cocrel 2006 : daca a desfacut cineva asa ceva sa dea detalii...... ms
![]() 10 Jun 2011, 15:26: am uitat sa specific.... este vorba despre Sintetizator vocal .... im cer scuze ![]() This post has been edited by drag0s_05: 10 Jun 2011, 15:26 Attached thumbnail(s) Sintetizator_vocal.jpg ( Size: 100.45k ) Number of downloads: 665 |
--------------------
renault
laguna 1
2000
|
|
cocorel2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 April 08 ![]() |
revin cu cateva scheme si pentru sintetizatorul vocal .Unde am incercuit am mai incercuit si elemente care ma intereseaza pe mine iar in adoua schema cred ca este pentru cele dotate cu sistem de navigatie
This post has been edited by cocorel2006: 14 Jun 2011, 10:13 Attached thumbnail(s) instalatia_din_bord.jpg ( Size: 220.3k ) Number of downloads: 651 Sintetizator_vocal.jpg ( Size: 124.18k ) Number of downloads: 638 |
--------------------
renault
laguna
2000
- franta
|
|
gabrielgl |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 2 July 11 ![]() |
totul este posobil.....eu am montat dar la laguna 2.....tot ce trebuie este modul,kilometraj, buton, difuzor......si sati faci instalarea...este inposibil sa nu mearga...caci centralita, zic eu este aceeasi si zic eu ca are optiunea.-..numai ca nu a mai tras cablajul..si toate cele necesare...eu zic ca sa semerita incercat..daca ami tin masina eu incerc...si va dau de veste---
|
--------------------
renault
laguna
1999 2.2 dt
- b-6984-wl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:59 |