Computer Bord, Totul despre CB si OBD la Clio III
![]() ![]() ![]() |
Computer Bord, Totul despre CB si OBD la Clio III
GeT |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 15 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Zoe ZE50
2020 Clio III 1.5 dci - erat
|
|||
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am motorul de 1.2. Cineva de la OBD tuning a incercat sa imi citeasca computerul de bord, dar nu a reusit. Sansele de a face vreun upgrade sunt foarte mici, deci. Cel putin pe benzina.
De vina este ECU Siemens, care este montat pe masinile noastre, foarte complicat si greu de citit. Cel putin deocamdata. La dieselurile Euro 3 (de 65 si 80CP) cred ca e posibil - sunt mai vechi ca si conceptie. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Cei de la OBDtuning.ro au incercat sa iti citeasca ECU ? La ei pe site apare in lista si motorul de1.2L 16v.
Se poate ca ECU de pe Clio III cu motor de 1.2L sa sa fie produs de alta firma decat pe celelalte modele Renault cu acelasi motor ? |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai exact asta mi-au spus: Clio 3 are altfel de ECU fata de Clio 2 bicorp si nu au ce sa imi faca, decat daca desfac computerul, lipesc un cip peste niste legaturi, etc...si nu ma risc.
Motorul de pe site-ul lor este cel de pe Clio 2 Bicorp, 1.2 16V, 75CP. Pe ala pot sa il faca. This post has been edited by dack: 11 Feb 2007, 15:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Aha, nasol ! Despre cel de 1.6 de pe Clio ce stii ? Are acelasi ECU ca si cel de pe Megane ?
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
cucumber |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 2 May 06 ![]() |
este pe protocolul can vezi google.toate masinile fabricatie 2005 au acest protocol mai greu de citit o astfel de interfata de diagnostic ajunge la 3000 euro
|
--------------------
clio 1.5dci
simbol
2003 expresion
|
|
valpred |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Salut
Am si eu o problema legata de computerul de bord de la Clio III (1.4 16V): Mai jos puteti vedea doua poze cu kilometrajul intermediar si cu distanta parcursa de la ultima resetare. De mentionat ca la ultima alimentare am resetat toate contoarele computerului de bord . De ce distantele nu coincid, nu ar trebui sa fie aceleeasi ??? A mai patit cineva chestia asta ?? Attached thumbnail(s) Imag020.jpg ( Size: 44.83k ) Number of downloads: 1355 Imag019.jpg ( Size: 31.38k ) Number of downloads: 1338 |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
- GL-07-...
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() This post has been edited by Eggy: 11 Feb 2008, 13:44 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
esti aigur ca ai resetat distanta parcursa in ambele locuri fara sa te deplasezi cateva sute de metri?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Eu zic ca am deviat oricum de la subiect. Era vb de hidden menus si artificii alte BC nu alte alea. EU de ex la fosta mea corsa d aveam un meniu ascuns care-l obtineam din niste artificii cu mantele (in urma carora puteam sa modific sa mise blocheze automat usile sau nu, sa mi se activele follow me home sau nu etc) Exista si la Clio 3 asa ceva sau nu?
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
prOZac |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
Tocmai asta m-ar interesa si pe mine.Spre exemplu playerul CD are un obicei prost(dupa parerea mea) de a ridica volumul in momentul cand creste viteza de rulare respectiv de a scadea volumul odata cu viteza.se poate "scoate" aceasta optiune de undeva?aceeasi chestie o am si pe megane, si la trocile ce le-am bagat in el,cand trec de 80 km/h pana la 180km/h el tot creste in volum si imi rupe urechile si plamanii.deci...ce-i de facut, in afara de obisnuita vizita in service?
|
--------------------
Renault
Clio III
april 2006,pack authentique
- B-81-PRZ Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|
r_vlad |
![]()
|
Pentru a dezactiva functia "SPEED" (cresterea volumului sistemului audio odata cu viteza) trebuie sa mentii apasata tasta "nota muzicala" pentru a intra in meniul "Expert" unde navigand cu ajutorul tastelor "<<" ">>" trebuie sa te pozitionezi pe functia "SPEED" si sa alegi valoarea "0" cu ajutorul tastelor "+" "-".
This post has been edited by r_vlad: 15 Feb 2008, 15:48 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Exact....
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
prOZac |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
mare multumire
|
--------------------
Renault
Clio III
april 2006,pack authentique
- B-81-PRZ Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|
valpred |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Salut
Stie cineva unde este "priza" de diagnostic la Clio III ? (mufa unde te poti conecta la calculatorul masinii)> M-am uita in torpedou (la Logan acolo este) si nu am gasit nik ... |
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
|
|
olty2x |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 30 April 07 ![]() |
Sub consola centrala, deasupra suportului de pahare e o mica gaura. Bagi degetul si tragi fara mila (este un capac). Voila! Ai gasit mufa
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
Exception 1.4 - 2007
- IF70LTY
|
|
valpred |
![]() ![]()
|
Multzam mult .... sincer sa fiu numai acolo nu am cautat ....
|
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
|
|
arti |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 16 January 07 ![]() |
apropo de meniul Speed, eu am apasat pe cheita si imi apare: AL: on/of, o fi la toate clio asa?
|
--------------------
Renault
Clio III
2006/ 1.4 16V / 98CP/ Dinamique/ BLACK MAT
- B 54 ---
|
|
arti |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 16 January 07 ![]() |
e ok, am gasit... nu am folosit >< ... si am selectat 5... sa vedem cum suna... mare difirenta in oras nu am sesizat.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006/ 1.4 16V / 98CP/ Dinamique/ BLACK MAT
- B 54 ---
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
In oras nu-ti dai seama, ia sa iesi putin la drum lung, e chiar putin deranjant, dintr-o data incepe sa urle (si eu nu ascult muzica incet de obicei
![]() Dupa numeroase testari, mi se pare optim nivelul 3. |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
si pana la urma exista sau nu vreun hidden menu la comp de bord? sau la climatronic, sau la orice? la golf stiu ca din combinatii cu butoanele de la clima gasesti o gashca de functii, inculsiv temperatura ulei etc.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:54 |