Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
cmandrei |
![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
Si eu am ramas mut cand am vazut si nici nu credeam ca o sa mai ajung acasa... Mi-a zis cineva "casco e sfant". Se pare ca asa e... Multam.
|
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
qiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 5 June 06 From: Iasi ![]() |
sa ne tii la curent cum ai rezolvat-o cu Casco. Poate vii si cu niste poze. Bafta
|
--------------------
Dacia
1300 prrr prrr poc
1983 obosita
- IS-03-??? de ce politistul ia salar? Pt ca prostia se plateste
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mă enervează că nevastă-mea nu înțelege de ce imi place să mă scol cu noaptea în cap să mă duc la pescuit.
Mă enervează colegul de birou care se întalnește în fața Wc-ului cu șefu și-i spune să intre, că el se mai abține un pic... Mă enervează că dacă ascult Heavy Metal cu geamul deschis la mașină, se holbeazăăăăă ăia de pe refugiul de tramvai, dar dacă aș asculta manele, nici nu m-ar băga în seamă. Mă enervează că mi s-a rupt mi-ul de la chitară și n-am timp să mă duc la Muzica să- mi iau. Mă înnebunește RUTINA ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
groaznic. Ar fi bine ca asiguratorul CASCO sa ceara regres daune de la primariile mamii lor de nesimtiti...
![]() |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
Intr-un sat intre Tarnaveni si Medias am patit-o. Drumul era bunicel si din cauza asta nu ma asteptam sa ma intalnesc cu ditamai gropanu'. Poate daca aveam viteza mai mare n-o mai trazneam asa rau. Nici nu stiu cum mi-a aparut in fata sau cum arata, ca dupa ce am dat in ea si a inceput sa-mi zdrangane toata masina numai de groapa nu-mi mai ardea mie... Culmea e ca aveam un bec de pozitie care eram sigur ca e ars, dar dupa ce am dat in gropan si-a revenit..
![]() ![]() |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
catran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 August 05 From: Bucuresti ![]() |
ma mai enerveaza tiganii care au transformat parcarea teatrului masca din cart. buc. noi in "autovit"(20-25 de colorati care isi etaleaza 1300-le achizitionate pe 5-6 mil.)
ma enerveaza vecinii mei de aceeasi etnie care se cocoata pe portbagaj unde stau toata noaptea mancand seminte cu bere ma enerveaza gunoierii care ignora alarma de pe masina si mi-o lipesc de gard sa intre cu atelajul sa ridice gunoiul(poate intra din 2 manevre dar cred ca e consumul prea mare,asa ca imi muta mie masina) ma enerveaza politistii de la sectia 5 pe care i-am prins la "panda" la mine in parcare(le-am spus ca si bunica-mea se prinde ca fac panda acolo ...si au plecat) ma enerveaza administratora blocului care tine butonul de la sonerie apasat pana iesi la usa...am si caine,care latra ingrozitor..iar o data m-a prins singur acasa si eram pe "buda"....era sa o sfasii cand am deschis usa(s-a scuzat ca deobicei nu sunt acasa,si deaia suna asa ca o crizata ![]() ma mai enerveaza 2 sefi ..unul mai prost ca celalalt(lucrez intr-o firma de IT si unul din ei a propus o modificare in service la un lot de 100 de mb-uri sa mearga procesor intel pe socketA...iar celalt se gandea inca...... ![]() si ma mai enerveaza cainele meu cretin care dupa ora 23.00 sceauna langa biroul meu sa ma duc in pat sa doarma langa mine....prost l-am mai invatat.... ![]() |
--------------------
renault
21 ts
1986 renault laguna 2 ph2 1.9 dci 85kw 2007
RENAULT LAGUNA 3 2.0 DCI 110KW 2008 |
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Ma enerveaza taximetristii care la ora asta s-au oprit sa bea o cafea la chioscul din fata blocului si au pus tare la casetofonul din masina Adi...Cum care Adi?...Minune! Give me a gun...I'll find a bullet myself!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
amp, ai fost la politia din localitatea in care a avut loc incidentul, sa-ti dea dovada? Daca nu.... vezi c-ai cam pus-o!
Fisichelule, da' tu n-ai auzit de combinatia puga platic + apa chiuveta, amalgamul fiind aruncat ca sa-i ostoiasca durerea de inima si tinguiala lu' Adi ? Cum care Adi ? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Pearl Jam ,cam subscriu la tot ce zici tu ,cu amendamentul ca a mea la ore mai rezonabile vine si ea la pescuit si-i mai si prinde pe cei mai mari....
![]() |
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
amp, vezi ca ti-am trimis PM. important.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
sputz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Il urasc pe nenorocitu care tocmai a parcat pe 2 locuri! al meu si al vecinului de langa!!!
|
--------------------
Renault Clio
Clio Fidji 1.5 dCI
2006 Clio Fidji 1.5dCi 65cp Albastru Otoman aprilie 2006
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Nu se mai poate! Sensul giratoriu din P-ta Marasti din Timisoara este un dezastru!
Este un nod al orasului ,iar "iei" il asfalteaza acum in mijlocul zilei! ![]() |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Lucrez in Baneasa. E coada de la pod pana la aeroport. De ce? AU SPART O BANDA
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ma urasc pt ca nu am dormit azi-noapte.. si acum sunt aproape
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Urasc tiganii care vin la spalat parbrize. Am vreo 2 la activ, ii bat de le sar fulgii. Cat e rosu la semafor, uzual vreo 30 secunde....
Urasc soferii care schimba banda fara sa semnalizeze. Urasc soferii care merg fara centura de siguranta. |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Tommy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai de ce deranjeaza asa tare lipsa centurii la altii?
Urasc programul fix de munca. |
--------------------
Toyota
Corolla
2006 X HB 1.6 VVT-i
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt suparat ca nu mai am timp de nimic si zile trec....incet.....incet....incet.....
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Urăsc faptul că nu e nicio, pardon, nici o... da, și modificarea gramaticii o urăsc...deci că nu e nici o fată pe forum. Sfatul bătranilor nu e sfatul bătranelor.
Poate e mai bine așa... Nu credeam că acest Colț al supăraților să fie atat de populat... Înseamnă că NOI, minoritatea din Romania, ![]() Doctorul Andrei, dacă e pe fir, rog să intervină. Eu unul nu mai sunt foarte tanăr, am trecut de 30 de ani, dar sper din toată inima să se schimbe ceva, măcar pentru copiii nostri. Sub Ceaușescu era dictatură. Groaznic. Acum... Ai libertatea să-ți iei venele, să emigrezi sau să -ți faci lobotomie. Gata, too sad, mă duc la Bancuri. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
QUOTE(FISICHELU @ 16 Jun 2006, 00:51) Ma enerveaza taximetristii care la ora asta s-au oprit sa bea o cafea la chioscul din fata blocului si au pus tare la casetofonul din masina Adi...Cum care Adi?...Minune! Give me a gun...I'll find a bullet myself! ![]() ![]() ![]() Nu stiu dacă mă crezi, dar am făcut alergie la culoarea galbenă. Îmi pare rău pentru cei care dețin mașini de această culoare...În trafic mă uit ca apucatu după nenorociți. Cand ajung în dreptul lor, deschid geamul și le zic: "Te urăsc, nu meriți să trăiești". Poate ar fi bine să lansăm un mesaj, cel puțin pentru membrii forumului, să nu-i mai lăsăm NICIODATĂ pe taximetriști+maxi taxi să "intre", să se bage, să ne depășească ilegal. Unul mi-a zis că asta-i painea lui, că din asta trăiește și că trebuie să se grăbească la client. Nesimțiții, și cand au client merg cu 20km la oră, prind toate stopurile, tule.... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
@k0b3: La ce semafor te-ai "specializat"?
![]() |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
nu stiam eu de ce au disparut spalatorii de la semaforul din tg. cucu...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt suparat pe vecinul meu, de ce?
Nesimtitul a scos cosul centralei termice la mine in curte, peretele pe care este pusa centrala este pe hotar. Nu vrea idiotul sa inteleaga ca nu are voie, cica ala e peretele lui. Unde sa il reclam? |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
La inspectorii in constructii de la primarie.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
@xymzar
nu il reclama frate la nimeni! astupai naibii cosul cu un sac sau o carpa ceva sa vezi caterinca ! |
--------------------
a
a
a
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
vezi poate crapa daca-i astupi cosul... si intoxica cu monoxid de carbon...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
catran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SorinV @ 18 Jun 2006, 00:32) stai cuminte ca intri la caz penal...distrugere in avutul personal...se duce boul in casa si face dracu ceva la centrala de i-o cumperi din nou si asta numai daca nu moare vreun prost prin casa intoxicat sfatul meu....fa-i prostului 3-4 poze din dreptul gardului care va desparte ..scoate-le la imprimanta in cateva exemplare cu care te duci la primarie pozele sa fie concludente ca altfel vin fraierii acasa la tine "sa vada" ochiu" si se prinde prostu" scoate cosu" 1-2 saptamani pana se linistese treaba si il pune la loc...tu ramanand sa faci recamatii si sa meri la primarie pana se satura aia de tine si vecinu" ramane cu cosu tot la tine in curte cat despre suparari...treaba aia cu programul fix la serviciu e chiar foarte deranjanta.... ![]() |
--------------------
renault
21 ts
1986 renault laguna 2 ph2 1.9 dci 85kw 2007
RENAULT LAGUNA 3 2.0 DCI 110KW 2008 |
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
ma enerveaza la culme:
- soferii de maxi taxi... i-as impusca pe toti... opresc in mijlocul drumului, nu semnalizeaza decat daca au chef, schimba banda fara sa se asigure, pleca din statie fara semnal si fara sa se asigure, si MUUULLLLTTTTEEEE altele... - idiotii care iti taie calea fara nici o jena si fara sa se asigure sau sa dea semnal (in dimineata asta cand sa intru in bucuresti dinspre alexandria, eu mergand pe banda a 2-a cam cu 140 schimba unul banda brusc, fara sa se asigure si fara semnal... prima intentie a fost sa trec pe contrasens, dar cand am vazut ca venea o masina am franat brusc si am auzit si abs-ul).. - imbecilii care se lupta si insista, dau flasuri, claxoane, vin cu masina inspre tine, sa se bage in fata ta si opresc la 10m dupa aia... - camioanele si autobuzele care scot ditai norul de fum, iar daca ai cumva geamul deschis si trec pe langa tine nu mai poti sa respiri in masina... - retarzii care merg in paralel cu 30 la ora (fara sa exagerez) si nu se deranjeaza sa iti faca loc sa treci (vineri dupa-amiaza cand veneam de la munca, drumul relativ liber, 2 benzi, 2 prosti in paralel cu 30, prosul de pe banda 1 a accelerat in final ca sa intre in fara celuilalt pt ca era o masina parcata mai in fata, dupa care a revenit pe banda 1 fara sa ma lase nici unul sa trec, chiar daca ajunsesem deja la flashuri, claxoane, injuraturi) - nesimtitii de vecini care mi-au zgariat masina cu cheia, indoit aripa dreapta de la o lovitura, inclinat oglinda spre masina.... ![]() - soferii de logan (si eu am tot logan) care merg de parca ar avea ferrari... - monotonia de zi cu zi, casa - serviciu, casa - serviciu.... ![]() - muncitorii de la drumuri, in special cei din bucuresti care dupa ce termina vreo lucrare nu se mai derajeaza sa mature pierticelele ramase de pe drum, motiv pt care am schimbat deja un parbriz (2 luni dupa ce am luat masina)... cel putin acum de la piata dr taberei pana la valea ialomitei este plin de pietricele care aterizeaza in masini, parbrize, etc.... ![]() si lista ar putea continua... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
In afara de toate cele spuse de confratii mei de forum mai sus, pe mine ma enerveaza si astia de la Primaria Sectorului 3 care s-au gasit sa puna stalpisori pe toate trotuarle de pe Bd. Unirii si nu mai poti parca si tu masina. Ar fi trebuit sa faca intai parcari si dupa aia sa blocheze trotuarele. Erau doua trotuare super-largi pe fiecare sens. Aveau loc si pietonii si masinile. Sau puteau sa lase un trotuar pentru pietoni si pe unul sa-l transforme in parcare. Bineinteles ca nu le-a dat prin cap asa ceva. Ii doare in cot ca nu mai ai unde sa parchezi masina.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:29 |