Cloncanit in partea din fata, bieleta directie sau bieleta antiruliu?
![]() ![]() ![]() |
Cloncanit in partea din fata, bieleta directie sau bieleta antiruliu?
styucu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 November 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2005 Renault Megane II,1.4 16V,98 cp.
|
|||
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Nu te baga....singur.
Cele antiruliu se schimba usor dar la cele de directie este mai complicat... |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
la service tot trebuie sa ajungi daca schimbi bieleta de directie pentru unghiul de fuga
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
caseta?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
La cloncanit poate fi de vina si bieleta antiruliu. Verifica pivotii ei printre altele.
|
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
Cloncanitul acela poate fii din mai multe cauze nu numai bielete, de exemplu la mine a fost din:
- bucse cadru motor - bucsa teflon initial asa am crezut si eu ca e doar din bielete insa drumul a fost lung si stresant pana am reusit sa fac iarasi liniste in ea. Te sfatuiesc sa te duci la o constatare inainte sa cumperi si sa schimbi piese pe ghicite. |
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
E o tampenie sa auzi un cloncanit la masina si sa intrebi pe forum CE TREBUIE SCHIMBAT. Sunt mecanici care dupa ce vad live tot gresesc si te pun sa schimbi ce nu trebuie...dar sa cauti piesa vinovata pe forum.
Cel mai corect mergi la o verificare care e undeva la 20-30ron si vezi exact pe unde ai joc si ce trebuie schimbat sa stii ce cumperi. N-ai vrea sa cumperi aiurea si sa schimbi aiurea. Poti face orice singur la masina atata timp cat ai sculele necesare,experienta si in cazul de fata si stand de geometrie. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
styucu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 November 11 ![]() |
Va multumesc pt raspunsuri.Voi merge pt constatare la mecanic.Sper sa fie doar bieleta,nu ma gandesc la coloana.
|
--------------------
renault
megane 2
2005 Renault Megane II,1.4 16V,98 cp.
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Capetele de bara TRW sunt ok?Am gasit 2 buc la 150 lei si trebuie sa le schimb cat de curand.
Ms |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
dorumntn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 10 June 12 ![]() |
salut baieti......mi am schimbat eu singur capetele de bara si bieletele de directie ca imi bateau..dar de un zgomot tot nu am scapat...cand virez maxim ..POC.. cateodata si din mers.....dar nu asa ca inainte....ce sa fie?
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
rulmentii sarcina amortizor, daca iti face cand treci incet si peste denivelari mici; fa testul cu mana pe arc si iti dai seama imediat
|
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
dorumntn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 10 June 12 ![]() |
am schimbat si rulmentul cu flansa pe partea dreapta ca atunci knd puneam mana acolo se simtea un trosnit....acum nu se mai simte nimic pe dr dar tot asa face..sa fie de pe stanga?
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru "cloncaneli" recomand sa cititi cu incredere cele 2 topicuri dedicate:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=865...cloncanit+surub http://www.reno.ro/index.php?showtopic=985...cloncanit+surub Pentru, QUOTE(dorumntn @ 10 Oct 2012, 19:58) salut baieti......mi am schimbat eu singur capetele de bara si bieletele de directie ca imi bateau..dar de un zgomot tot nu am scapat...cand virez maxim ..POC.. cateodata si din mers.....dar nu asa ca inainte....ce sa fie? Daca se aude la viraj maxim, posibil http://www.reno.ro/index.php?showtopic=865...dpost&p=1104991 din primul topic sugerat. Bafta! |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:24 |