Client nou- Clio III, Pro si Contra Clio III
![]() ![]() ![]() |
Client nou- Clio III, Pro si Contra Clio III
Burete Clio III |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 13 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CLIO III
- OT 85 BRT
2006
|
|||
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Lista service-urilor o gasesti in Carnetul de garantii si service. Daca e vorba numai de CD nici macar nu ai nevoie sa mergi la service - trebuie doar introdus codul pe care il ai trecut pe factura...asta in cazul in care fostul proprietar ti-a dat o copie dupa factura
![]() Despre Megane 1.9 gasesti un topic dedicat pe forum...dar cred ca are 130 cp nu 120 ![]() bafta |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
mars |
![]() ![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
@Burete Clio III
Ia stai putin! Dar inainte ce ai avut de te uimeste atata calitatea Renault? Ca daca zici Logan sau 1310, Solenza e de inteles. Pari prea entuziasmat! P.S. - Daca iei Megane s-ar putea sa nu nimeresti unul asa bun ca un Clio, am vazut ca parerea generala este ca acest Clio III e peste media Renault ca fiabilitate. Deci: chill, Winston! (din "Lock, stock and two smoking barrels"). |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
consum de 9 la 1,6?! cum reusesti sa-ti ia asa putin?
![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
E din judetul Olt, nu din minunatul Bucuresti.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Consumul de 9% mi se pare rezonabil si eu am consum de 8,8 % tot pe motor de 1,6 L.
De exemplu am un prieten care detine un Astra tot cu motor de 1,6 si consumul nu ii scade sub 13%. Acuma nu stiu ce sa zic poate o fi si stilul de condus de vina... |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos,eu la 1.4 16V daca merg lejer nu-mi sare de 8% in C-ta.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Am un Clio 3 1.5 dci de 70 cai. Consumul mixt real este de 4.9 l/100. Nu depasesc de obicei 110 km/h. La un drum intins Medgidia- Centura Buc - Campina si retur, in conditii de 170 km/h pe A2 si 130 km/h pe DN1. Sunt multumit de masina.
This post has been edited by 95puf: 13 Jan 2008, 18:31 |
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
herculane |
![]()
|
conteaza mult si stilul de condus. eu de ex. am media de 14% in bucuresti
![]() cand merg linistit am 10-11% |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Asa este. Nu sunt sportiv in codus, dar nici foarte linistit. Adevarul este ca depinde si de oras........
|
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
Burete Clio III |
![]()
|
Sunt din Slatina, dar rar ajung pe acolo ptr. ca sunt la Facultate in Bucuresti, in legatura cu consumul momentan am 9.5 %(azi m am uitat) asta de 3 sapt. probabil de cand au inceput ninsorile, oricum mie mi se pare cam mare consumul ptr. 1.6 si apropo stilul meu de condus este intre sport si normal, sport din cauza multor soferi, soferite care sunt la plimbare prin Buc si trebuie sa scapi de iei daca vrei sa ajungi unde ai treaba, sau daca mai vezi cate un destept care degeaba are masina daca nu stie
![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO III
- OT 85 BRT
2006
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Salut
Mi-am luat si eu un Clio III 1.4 16V in luna noiembrie. Masinuta se comporta f bine. In ceea ce priveste consumul (valori cand masina era in rodaj): 13,2 L/100 - in Bucuresti 7,2 L/100 - in Galati si 6,5 L/100 - pe A2 e bine, nu ? |
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
|
|
prOZac |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
he he....ramai pe clio...toata lumea zice ca e mai fiabil ca megane...confirm si eu.cat despre viteza...clio meu cu motor de 1.2 merge 170 si nu comenteaza, nu stiu de ce iti trebuie tie 6 trepte.oricum, s-o stapanesti sanatos si sa ai noroc de ea(nu ca mine la 2 luni schimb bara fata
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B-81-PRZ
april 2006,pack authentique Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
asta cu meganu o confirm si eu, tatal meu are un megane 2.1 de 2L benzina si nu mi se pare o masina la fel de bine inchegata ca clio 3-ul meu
...insa la partea cu a 6-a viteza dau dreptate celor care au spus ca e nevoie, cel putin la motoru de 1,6 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Burete Clio III |
![]()
|
Pentru ce 6 trepte ???!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Saptamana asta cred ca ajung la service si vin cu mai multe detalii despre masina la 30.000 KM. |
--------------------
RENAULT
CLIO III
- OT 85 BRT
2006
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Burete, mie nu imi e foarte clar ce e mai important pentru tine - motorizarea 1.9 DCI vs 1.5 DCI sau comparatia dintre cele doua modele, in general?
Pentru ca principial, tu vrei sa iti dam un sfat referitor la achizitia a doua masini din clase diferite.. Ar trebui sa te lamuresti intai care sunt necesitatile tale legate de spatiul de care ai nevoie (interior, portbagaj, etc..) si asfel sa decizi daca vrei o masina mica sau una compacta. Eu am avut Clio 3 pana anul trecut, iar acum am un Megane Sedan, dar si un Bicorp in familie. Clio este mai modern in interior si foarte bine finisat, dar din punct de vedere al caracteristicilor de rulare, este sub Megane. Me refer la confortul suspensiilor, la stabilitate, etc... O masina mai mare, mai lata, sta intotdeauna mai bine pe sosea comparativ cu una mai micuta. Referitor la motoare, deduc ca te referi la un Megane 2 SH, pentru ca motorul de 120CP E3 nu se mai livreaza pe modelele noi. Chiar si asa, motorul este bun, dar sa nu astepti la un consum similar cu un 1.5 DCI. Motorul e mare si chiar daca nu il fortezi, cei aproape doi litri trebuie hraniti cu ceva, recte motorina. In oras chiar nu cred ca 1.9 consuma putin... Avem un coleg de forum pe nume Poseidon care are asa ceva si iti poate da mai multe relatii despre consumul 1.9 DCI. Eu mi-am facut flash pe motorul de 1.5DCI la 126CP si acum trage mult mai bine ca inainte, in conditiile in care consumul este in continuare mic. Nu am nevoie de mai mult, in acest moment. Asa ca recomandarea mea este pentru un Megane, dar cu motorul de 1.5, pentru ca aceasta este cea mai economica optiune. Motorul de 1.9 nu va consuma mult mai putin ca unul pe benzina (1.4, 1.6), incat sa merite efortul financiar. Este o optiune doar in masura in care te intereseaza sa mergi foarte tare afara.. This post has been edited by dack: 15 Jan 2008, 16:38 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Burete Clio III |
![]()
|
Salut, 1.5 dci ptr. Clio III si 1.9 ptr. Megane, oricum vreau varianta hachback de la megane. Eu am deschis discutia ptr. a alege intre Megane sau Clio III, vreau doar sa aflu cat mai multe detalii despre ambele masini diesel ca benzina nu mai vreau
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO III
- OT 85 BRT
2006
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Este diferenta intre masini, in toate sensurile - lungime, latime, inaltime. Implicit spatiu interior si portbagaj. Clio 3 nu este egal Megane Bicorp. Clio 3 serios mai mic decat Megane Bicorp. Masina mai mare se comporta mai bine la drum. Dupa 15.000 de km cu ambele masini (Clio 3 si Megane), nu ma pot plange de niciuna, din punct de vedere al calitatii. Totusi, imi amintesc ca Clio 3 avea o vopsea extrem de sensibila, care se zgaria foarte usor. Pe Clio 3 l-am tinut un an, iar cu Megane-ul am 10 luni. Motorul de 1.9 consuma evident mai putin ca unul pe benzina cu aceeasi cilindree, dar totusi, destul de mult, pentru ca e mare. 1.5 dci consuma mai putin si iti ofera prestatii cel putin ok. Eu gata. Am scris cam aceleasi lucruri si mai sus. Aparent, de pomana.
This post has been edited by dack: 16 Jan 2008, 09:56 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vrut sa iau Clio 3 diesel si am ajuns sa iau Megane Bicorp diesel, datorita diferentei de pret la momentul respectiv (~600EUR).
Dupa 38k km si 1,5 ani pot spune ca tot Bicorp as lua. Avantaje: - cotiera centrala - spatiu lateral interior - jante 16" stock = stabilitate mai amre la drum lung - discuri frana pe spate |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
herculane |
![]()
|
si eu eram nehotarat intre megane si clio, insa am gasit mai multe avantaje la clio:
-model mai nou -interiorul mai inchegat -masina e mai usoara - performante mai bune (accelerari, repriza) -recomandata de niste mecanici ca fiind model mai fiabil pana la momentul respectiv minusurile ar fi cam cele enumerate de tine mai sus, cu exceptia discurilor pe spate - eu le am (pe 1,6) |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Si eu ma gandeam la un Megan bicorp initial, ca-i mai mare..... dar cand am studiat un Clio 3 al unui prieten am renuntat instant la megan si am luat clio,model nou,design superb,demaraj multumitor...... acum urmeaza sa-i bag niste jante de aliaj, anvelope pe 185..... mai trebuie sa conectez pda-ul la cdplayer printr-o mufa de aux si cam atat,sincer sunt incantat de clio3.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
herculane |
![]()
|
si totusi ajunge aproape cu 1s mai rapid la 100km/h
![]() ![]() |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Ptiu, tre sa slabesc. Si o sa-i zic clio tuning.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
Burete Clio III |
![]()
|
Salut!!! Sa stii ca nu ai vb degeaba, e important sa avem cat mai multe, daca nu te superi sa ne dai si noua detalii exacte despre consumul ptr. 1.5 dci si cum ai marit puterea motorului si cat te a costat
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO III
- OT 85 BRT
2006
|
|
Burete Clio III |
![]()
|
Salut din nou!!!
Am revenit cu concluziile despre revizia la 30.000 KM Dupa cate am vazut pe forumul asta si nu numai toate service-urile care se ocupa de gama Renault au diferite probleme: 1. Totul este ok din pct de vedere al mecanicilor care lucreaza la masina dar este exagerat de scumpa revizia (gen 700 Ron ptr. un amarat de schimb de ulei si 2 filtre si ca mai trag iei de o roata si verifica un surub) ![]() 2. Te costa mai putin 450 - 550 dar dupa ce pleci de la iei te trezesti cu tot felul de probleme (incepe sa ti ia foc masina, sau nu mai merge ca inainte) ![]() Eu am tras concluzia ca " TRAIM IN ROMANIA!!!" si totul se rezolva cu oameni pe care ii cunosti si cu "cafeaua" de rigoare. Asa ca am cumparat personal uleiul (castrol), filtre nemtesti, placute si am facut un drum la Pitesti la un bun prieten care lucreaza la un mare service si mi le a schimbat el. Am schimbat si placutele care incepusera sa ma enerveze, Toata afacerea 550 Ron, asta in conditiile in care am cumparat piese de calitate ca daca luam ce ne baga noua in masina la service ma costa 400 Ron. Si o sa ma duc la o "CONSTATARE- tester pe calculator" intr-un service si fac rost si de stampila pe cartea masinii. Nu am vrut la service autorizat ptr. ca NU te mai lasa sa stai langa masina, nu mai vb de faptul ca te roaga sa o lasi la iei 2 -3 zile si ca majoritatea din mecanici habar nu au pe ce pun mana (asta dupa ce am fost cu un prieten la service cu un Megane ca i troncanea ceva la motor am stat o zi, am facut tese peste teste ca in final dupa ce o mai urcase de 10x pe elevator sa vada alt mecanic decat cei care trebuiau sa se ocupe ca era o piesa desprinsa pe la scut). Ultima conluzie este ca cumperi o masina care este relativ ieftina - calitate/pret dar pe urma te usuca un amarat de service, cred ca numai la Renault !!! URCATUL PE ELEVATOR SE FACTUREAZA SEPARAT !!!!!! JENANT !!! In concluzie fac serviceul cu oameni pe care ii cunosc ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO III
- OT 85 BRT
2006
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu ori ai vrut sa faci misto de inteligenta celorlalti forumisti ori ai avut numai experiente mega-traumatizante! Da-mi si mie un exemplu unde o revizie de 30.000km dureaza 2-3 ZILE!!! Mai mult, sunt service-uri destule unde te lasa langa masina in timpul reviziei, un exemplu ar fi chiar AMAT in Pitesti...
Mai mult, ai citit topicul ala cu pretul reviziilor la 30.000km, inclusiv placute de frana? Daca revizia ta in spatele blocului te-a costat 550RON, plus cat mai dai sa faci rost de stampila de service (ceea ce deja este o ilegalitate), plus drumul pana acolo, nu crezi ca ieseai mai ieftin intr-un service autorizat? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Daca zici tu, Burete Clio III ... asa o fi !?!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Burete Clio III |
![]()
|
Pai am avut probleme cu cateva service-uri si nu Renault, Skoda, Peugeot, VW, am ales sa o fac "la negru" ptr. ca stiu ce bag in masina mea si cine umbla la ea
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO III
- OT 85 BRT
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 02:26 |