Claxon functioneaza intermitent, Claxon functioneaza intermitent
![]() ![]() ![]() |
Claxon functioneaza intermitent, Claxon functioneaza intermitent
stefyi2001 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 October 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna 3
a
2008 / Dinamique
- B 023423
|
|||
stefyi2001 |
![]()
|
Chiar nimeni nu are/a avut problema asta ?
Sau vreo idee ... ceva ? |
--------------------
Renault Laguna 3
a
2008 / Dinamique
- B 023423
|
|
ariciul76 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 4 April 09 ![]() |
Salut
eu nu patit o dar imi dau cu parerea... click ul care il auzi cand apesi este de la intrerupatorul situat pe volan si esre nirmal. Cu siguranta problema trebuie sa fie contactul dintre volan (partea mobila) si restul ansamblului volan(coloana sau cum vrei sa i zici) Imi imaginez niste lamele sau carbuni care sa faca contactul dintre circuitele volanului si restul, deci acolo ar trebui sa cauti... La mine in schimb se aude un scartit foarte usor la rotirea volanului (ca si cum s ar atinge 2 plastice). Probabil ca la un moment dat o sa demontez volanul ca sa vad ce si cum. |
--------------------
renault
Laguna 2.0 dci CVA
2008
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Verifica daca functioneaza claxonul.....prima data!
Prin alimentare directa de la baterie poti verifica daca functioneaza. Abia dupa aia poti sa te gandeti la altceva:cablaj/mufe/etc.... @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
stefyi2001 |
![]()
|
Am ajuns ieri la Renault.
Au verificat cablajele si mufele --> 100% OK. Se pare ca problema este de la claxon (goarne sau cum s-or numi:)) Am intrebat cat costa si am primit niste preturi foarte interesante: Claxon fara "maini libere" --> 270 ron Claxon cu "maini libere" --> 600 ron. Dupa aceasta situatie, acum sunt in cautari de claxon, asa ca daca aveti sugestii pe unde as putea gasi mai ieftin .... va rog sa-mi spuneti (nou sau second hand). |
--------------------
Renault Laguna 3
a
2008 / Dinamique
- B 023423
|
|
mitzone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 24 May 06 From: Bucuresti ![]() |
cum adica cu/fara maini libere? poti sa detaliezi putin?
|
--------------------
Renault
Laguna III GT 4Control
2009
- -- -- --
|
|
stefyi2001 |
![]()
|
Se refera de fapt la masinile care au navigatie si bluetooth.
Nu stiu dece le-au denumit asa. Dupa ce m-am mai interesat, diferenta este ca atunci cand inchizi masina, normal face 1-2 claxoane (semnal sonor) ca masina s-a inchis. La cele "fara mane libere" nu mai are "al 3-lea fir" si NU mai are aceea avertizare sonora ca masina s-a inchis. |
--------------------
Renault Laguna 3
a
2008 / Dinamique
- B 023423
|
|
mitzone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 24 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles. Mersi.
|
--------------------
Renault
Laguna III GT 4Control
2009
- -- -- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 04:48 |