Chiptuning Laguna 3
![]() ![]() ![]() |
Chiptuning Laguna 3
i_am_sleek |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|||
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Lasa masina cum a lasat-o fabrica si termina cu prostiile daca vrei sa nu ai probleme. Sunt destui care au incercat si apoi au renuntat. Numai bine!
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Eu am facut si merg asa de vreo 40.000km... Merge f bine. Am motorul de 1.5 care acum a ajuns probabil la un 130 cai...nu am apucat sa fac dyno insa e clar schimbat in bine... Cuplul e mai uniform, turbo lagul a cam disparut, daca te dai la ea consuma, daca mergi frumos cu ea ai o rezerva sub pedala si consum minim.
Personal am facut la Doc si recomand cu incredere. Fum nu scoate mai mult ca inainte...numai ca e asa de empirica treaba asta ca e greu de zis... cu motorina de la petrom/omv am fumalaul dracu', daca am de la mol e asa si asa, iar de curand am descoperit pe aia de la rompetrol care e belea...nu scoate nici fum si e si tafnoasa... vorbesc de variantele scumpe de motorina... E bine de stiut ca mai e ceva sub pedala... PS: Nu are ce sa se intample decat daca te duci la diversi "cunoscatori"...gen iti baga un varf de jdemii de cai iar in rest masina e moarta, sau care habarnau cum se mapeaza si dau si ei niste copy/paste acolo.... This post has been edited by dantes: 13 Jul 2011, 16:18 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
eu am mai avut un megane 1.9 dci pe care l-am remapat si nu a avut nici o problema... la Laguna tin insa mai mult si mai vroiam o parere avizata.
Chip-ul l-am facut la RBN... as merge pe aceeasi varianta |
--------------------
BMW
X1
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
Nimeni nu a remapat Laguna !?
![]() |
--------------------
BMW
X1
|
|
r2d3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 4 June 11 ![]() |
Postul lui dantes, de mai sus, nu te-a multumit?
Si acum o scurta precizare pentru 1.5dci si cresterea cailor. Trebuie tinut cont de faptul ca cutiile de viteza de pe 1.5dci sunt proiectate pentru un cuplu maxim de 240Nm. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 1.5dci
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
NU m-a multumit raspunsul lui Dantes pt ca eu am 2.0 iar cu proiectarea cutiilor nu cred.... 1.5 are stoc 240 Nm iar cu siguranta din considerente de cost cutia este aceeasi cu cea de pe 2.0
Si nici postul tau nu m-a multumit pt ca nu a adus nici o valoara adaugata topicului... |
--------------------
BMW
X1
|
|
r2d3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 4 June 11 ![]() |
Daca aveai semnatura completata sau daca spuneai ca ai 2.0dci la inceputul topicului... nu mai ziceam nimic.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 1.5dci
|
|
ariciul76 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 4 April 09 ![]() |
Cutiile sint prevazte sa reziste de 3 ori peste valoarea normalului, eu asa stiu.
intrebarea este daca chiptuningul se poate face si la cutii automate sau nu? |
--------------------
renault
Laguna 2.0 dci CVA
2008
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
Nu stiu daca chiar de 3 ori... Foarte interesant ar fi sa aflam daca cutia manuala de pe laguna GT 2.0 dci 180 cp este aceeasi cu cea de pe motorul de 150 cai. Daca da inseamna ca nu exista probleme. Cat despre automata nu stiu ce sa zic...
Pot sa iti spun ca Rabane atunci cand mi-a facut cip la cealalta masina a zis ca exista si varianta cresterii puterii motorului fara modificarea cuplului... Nu stiu insa cat se merita aceasta modificare This post has been edited by i_am_sleek: 20 Jul 2011, 15:39 |
--------------------
BMW
X1
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
nu exista un tunner agreat de reno cum este AMG, brabus, alpina etc pentru alti producatori?
Ar fi cred ca cea mai buna solutie, ma intereseaza si pe mine treaba asta cu chipul. am 2.0 dci 127 kW de uzina (motor m9r760 , si cutia pk4) pe "vechea" laguna 2. This post has been edited by pishky: 21 Jul 2011, 11:43 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
Stie cineva unde putem gasi codurile de cutii eventual turbine pt laguna ?
|
--------------------
BMW
X1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:27 |