Cheie blocata partial, Cheie blocata
![]() ![]() ![]() |
Cheie blocata partial, Cheie blocata
viciuascuns |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
|
|||
69AFK |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 3 December 07 ![]() |
adik? explica te rog ........
si la mine cand o scot are o piedica dar se poate scoate...tu nu mai poti sa o scoti deloc ATENTIE: limbajul irc ... k sh tz ... este interzis prin regulament |
--------------------
Renault
Clio
2000
- 69 AFK Play Paintball
|
|
viciuascuns |
![]()
|
Exact. Nu vrea sa mai iasa. Am incercat in toate directiile, dar sincer imi este frica sa fortez. Ramane agatat un zimt si nu vrea sa iasa.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
|
|
vasilers |
![]()
|
![]() Bucurati-va de ce aveti! Group: Members Posts: 30 Joined: 20 October 07 ![]() |
Ceva asemanator am patit si eu insa la numai 3.600 km, la mine s-a blocat butucul, nu se mai intorcea cheia in el si nu am mai reusit sa-i dau contact, drept urmare am fost remorcat de Renault Asistenta pana la service si au trebuit sa schimbe contactul, yalele de la usi si busonul de la rezervor, probabil la tine va trebui schimbata si broasca de la portbagaj, eu am phase patru si nu mai am broasca. La mine s-a rezolvat pe garantie insa la tine...
|
--------------------
Renault
Symbol Phase 4
2007 Fidji 1.5 DCI/85 CP
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
ai mai avea o sansa sa mergi la reprezentanta poate reusesc ei sa iti deblocheze pinul ala si sa nu trebuiasca schimbat tot. trebuie luat in considerare mai multe posibilitati. succes
This post has been edited by gabygiovanny: 29 Mar 2008, 10:53 |
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
pui nou si stai fara grija....ar fi cam neplacut sa te lase pe undeva prin pustietate....am vazut ca bucsonul de rezervor si contactul merg perfect de la SLZ...butucu la usi ramane de vazut...cheia(ca format) e identica
![]() This post has been edited by sobolan: 29 Mar 2008, 12:23 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
pai la el ii merge doar cva nu poate scoate cheia
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
viciuascuns |
![]()
|
S-a rezolvat. Cheia are un varf o gaura in care intra un pin in momentul in care o introduci in contact. Cand vroiam sa o scot, pinul ala nu se retragea. Am incercat sa scot cheia rapid si brusc si a functionat. O sa trebuiasca sa merg la service cu ea, dar momentan merge si asa
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 16:27 |