Cheia-Brasov, stare drum Cheia-Brasov
![]() ![]() ![]() |
Cheia-Brasov, stare drum Cheia-Brasov
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nici la Campulung nu ajungi.
![]() Mai e apoi o portiune de drum prost ( cam 15 km), apoi drum ca-n palma , liber. This post has been edited by BZN: 27 Oct 2010, 21:05 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc de pont.
![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
La iesirea din Targoviste, (inca in zona drumului cu doua benzi pe sens) sunt doua variante spre Bucuresti. Eu am mers intotdeauna pe Ulmi, tin drept, nu fac stanga.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect - prin Ulmi, mai ales că de la Tărtășești se intră pe DN7 (cu 4 benzi).
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva cum e drumul spre Valea Doftanei dinspre Campina?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Destul de rău, mai ales porțiunea Câmpina - Paltinu.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Avand in vedere ultimele postari, propun schimbarea denumirii topicului...
![]() On-topic: update Brasov-Cheia, din 21 Nov.: aproape de Cheia, vreo 2 portiuni pe care drumul incepe sa se surpe (pe sensul de mers spre Brasov); deocamdata nimic grav, dar avand in vedere ca vine iarna...in plus, cateva portiuni cu criblura si mizerie scapata (probabil) de cei care sapa nu stiu ce santuri pe marginea drumului. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ah, era sa uit, important
![]() Drum bun ! |
--------------------
Dacia
1310
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Un update are cineva?
Concret, vreau sa merg peste 2 sapt undeva langa Covasna(Comandau). Plecarea este sambata dimineata in jur de 8-9 si vreau sa stiu cum e drumul si daca merita in comparatie cu varianta DN1(stare drum/aglomeratie). Merci. |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
l-am facut de doua ori in vara. drumul se prezinta bine - sint unele portiuni care au fost afectate de torente dar au fost reparate acceptabil...aglomeratie ? fata de dn1 e parfum... |
--------------------
...
...
...
|
|
bella |
![]()
|
Merci George. O sa iau in acest caz in serios in calcul varianta DN1A.
Cumva ai mers si in week-end pe el? |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Pai daca consideram vinerea si duminica week-end putem spune ca da, am mers. E drept ca orele la care am trecut pe acolo - aproximativ la 6.30 eram la Manastirea Cheia, in ziua de vineri si in jur de 12.00 eram la Sacele in ziua de duminica.
This post has been edited by george_scala_2004: 18 Oct 2011, 12:11 |
--------------------
...
...
...
|
|
bella |
![]()
|
Ok, merci pentru informatii.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Am fost destul de recent în zona:
- pe serpentinele înainte de muntele rosu sunt câteva gropane destul de late și cam greu de evitat - înainte de cheia sunt vre'o doua porțiuni unde se surpa pământul și sunt denivelări, sleauri ... In rest drumul ( sâmbăta) a fost destul de aerisit. In sacele recomanda "ocolitorea" este destul de ok și a devenit drum cu prioritate. |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
anghelcatalin1992@yahoo.com |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 17 January 11 ![]() |
dar despre dn1a ploiesti buftea bucuresti ce se mai stie mai este plin de gropi ? cand am trecut ultima data pe acolo am trecut cu un camion si ploua iar din cauza apei nu se vedeau gropile si a cam dat si camionul de jos in unele gropi (asta fiind acu vreo 2 ani )
|
--------------------
dacia
1300
1982
- ph07bgy catalin-alexandru
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Din pacate aceast drum a inceput sa fie unul de cosmar:
- se lucreaza in 3-4 puncte la intrare in Cheia dinspre Bv, dupa Cheia si in apropierea lacului de acumulare de Maneciu; - semafoarele sunt destul de lungi si se sta foarte mult la ele; - fiind o varianta obligatorie duminica dupa masa intre Brasov si Ploiesti este destul de aglomerat. Astept cu "interes" sa se termina lucrarile |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
sorin69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 27 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Cum se prezinta DN1A pe portiunea Ploiesti - Valeni - Cheia ?
|
--------------------
Citroen
C-Elysee
2016 Exclusive 1,6 VTI 115 C.P.Euro 6 You"ll Never Walk Alone
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
este ok, asfalt bun, am fost weekendul trecut intr-o plimbare pana la muntele rosu
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
sorin69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 27 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspuns, toate cele bune.
|
--------------------
Citroen
C-Elysee
2016 Exclusive 1,6 VTI 115 C.P.Euro 6 You"ll Never Walk Alone
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(bog_cip @ 10 Aug 2015, 12:13) Din pacate aceast drum a inceput sa fie unul de cosmar: - se lucreaza in 3-4 puncte la intrare in Cheia dinspre Bv, dupa Cheia si in apropierea lacului de acumulare de Maneciu; - semafoarele sunt destul de lungi si se sta foarte mult la ele; - fiind o varianta obligatorie duminica dupa masa intre Brasov si Ploiesti este destul de aglomerat. Astept cu "interes" sa se termina lucrarile Update pt. Valeni - Bv prin Cheia: drumul e f. bun (refacut, mai sunt cateva f. mici denivelari cauzate probabil de tiruri, dar nimic grav). Un singur semafor, scurt, intr-o zona in care se curata rigola lunea, cu o zi inainte nu era semafor. Per ansamblu, drum de facut sambata/duminica, cand au pauza tiristii. |
--------------------
Dacia
1310
|
einstein1984 |
![]()
|
Merci de idee, mi-e dor de o pizza la Il refugio.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:23 |