Chedere suplimentare usi fata-spate, cum scapam de trantirea usilor fata si de zgomot
![]() ![]() ![]() |
Chedere suplimentare usi fata-spate, cum scapam de trantirea usilor fata si de zgomot
Catalinmodena |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|||
goto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 14 March 12 ![]() |
Puteti sa imi spuneti si mie codul pt chederul la portbagaj la un Megane 2.2 Sedan, 2009, 1.4 16v ? Eventual si pentru usi. La portbagaj s-a rupt de tot iar la usi se aude zgomot prea mare, maiales la viteze mari pe autostrada.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.4 16V
2009
|
|
greny |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 18 July 15 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4
2019 Mégane II 1.6 16v 113 BM0J 2002
Mégane Sedan IV 1.33 tce 140 LVNB 2019 |
|
baduglymonkey |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 September 23 ![]() |
Salutare! Trezesc din mormânt acest thread îngropat de mult că am chef de meșterit la bătrâna mea doamnă.
A reușit cineva chiar să mai reducă din zgomotul extern? Am aruncat un ochi peste chederele de la la uși care sunt pe caroserie și nu sunt rupte, dar pare că cele care sunt pe ușă (în zona geamurilor) încep să își arate vârstă. In același timp la portbagaj chederul pare mai zdrelit, dar mă gândesc că cele de la uși sunt mai importante. Mă gândean să iau ceva cheder universal să îl înlocuiesc, dar acum îmi este teamă să nu dau din lac în puț, și să mă trezesc cu mai mult zgomot. A avut cineva succes în lupta cu zgomotul? |
--------------------
Renault
Megane 2 break
2004
- B321GHI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:09 |