Cheder parbriz, se schimba impreuna cu parbrizul
![]() ![]() ![]() |
Cheder parbriz, se schimba impreuna cu parbrizul
lucianm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|||
gopo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 12 March 08 ![]() |
eu din cate stiu nu are cheder !!!! se lipeste doar cu o solutie speciala .aia probabil e 150 ron !!!
|
--------------------
renault clio 1,2
renault clio 1,2
1997
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Nu, in mod cert "kit-ul" e solutia de lipire, chederele cred ca se vand separat. Oricum e cam mare pretul de montaj, comparativ cu alte firme care monteaza parbrize...
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
caustic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 12 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am schimbat parbrizul. Problema este ca inainte de al schimba, asa cum era el, spart, nu imi intra aer in habitaclu cum imi inrta acum pe langa el.
De la 90 km/h vajaie. Am scos eu chederul si am pus chit siliconic si nimic. Nu imi dau seama pe unde intra. Concluzia este ca trebuia sa ma duc la unii care cu asta se ocupa si nu la un service de Gigei. Insa atunci a fost mai complicat fiind nevoie si de tinichigerie. Oricum chederul respectiv are rol estetic. Parbrizul se lipeste direct. |
--------------------
Renault
Clio
1.4 8V/2000 3 Volume
|
|
mateim |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 February 08 ![]() |
ai grija...asa mi`au facut si mie la twingo si mi-a plouat pe la baza parbrizului si am avut probleme cu servodirectia fiind asistata facea un scurt la virajele de stanga. normal se schimba si chederul iti spun 100% deoarece acesta cand scoti parbrizul se largeste apar si deformari etc etc
|
--------------------
renault twingo
twingo
1.2
- if 15 xxy nu-i sufar pe cei care blocheaza intersectia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:29 |