Check injection, Voltaj alimentare senzor 1 (ATT)
![]() ![]() ![]() |
Check injection, Voltaj alimentare senzor 1 (ATT)
scutyeru |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 27 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.9 dci
|
|||
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Spune si tu ce motor ai!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
ovy_megane_1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 4 November 11 ![]() |
nu ti-a spus nimeni ca nu e recomandat sa speli motorul?
mai ales iarna! |
--------------------
Renault
Laguna 3, Megane 2.1
2008 2.0 dci 110kw,2004 1.5 dci 60kw
- DB 14 VLO, DB 14 COL
|
|
scutyeru |
![]()
|
Scuze: - motor 1.9 dci, model 2003, cat despre spalat... "no comment"
![]() 7 Jan 2012, 21:15: Din ce am gasit senzorul cu pricina ar avea urmatoarele roluri: - Senzorul de presiune galerie de admisie - Senzor de presiune turbo - Senzor de presiune a lichidului de racire - Senzori amonte și în aval O2 si altele... Va spune ceva asta? ![]() Mentionez ca in mers abia mai ating 3000 de ture, iar scoasa din viteza nu depaseste 4000... Multumesc! This post has been edited by scutyeru: 7 Jan 2012, 21:15 Attached thumbnail(s) IMAG0011.jpg ( Size: 461.09k ) Number of downloads: 1470 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.9 dci
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Senzorul de presiune este cel de pe conducta de jos cam prin centrul pozei,in partea de jos.
De acolo este problema ta....parerea mea. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
Heh, macar e curat
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
scutyeru |
![]()
|
@espacern - este cel pe care l-am incadrat in chenarul rosu? Multumesc.
@Fre33lancer - am o scurgere de ulei, motorul fiind foarte murdar (cu ulei inclus ![]() ![]() This post has been edited by scutyeru: 7 Jan 2012, 22:57 Attached thumbnail(s) IMAG0011.jpg ( Size: 656.33k ) Number of downloads: 1576 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.9 dci
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(scutyeru @ 7 Jan 2012, 22:00) este cel pe care l-am incadrat in chenarul rosu? Da,exact,afirmativ! @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
scutyeru |
![]()
|
Am verificat, pare ok. Am umblat pe acolo, l-am dat jos (contactele par ok), l-am cuplat la loc insa nimic
![]() <span class='edit'>8 Jan 2012, 10:12:</span> Daca as sti unde care sunt conexiunile si senzorii de mai jos... ![]() Check the cleanliness and condition of the throttle valve connections. Check the cleanliness and condition of the pedal potentiometer connections. Disconnect the battery and the injection computer. Check the cleanliness and condition of the connections. Repair if necessary. Sensor feed No. 1 is reserved for the following components: – inlet manifold pressure sensor – turbocharger pressure sensor (F4RT 774 and 776 only) – pedal potentiometer gang 2, – coolant pressure sensor, – Cruise control/Speed limiter buttons, – upstream and downstream O2 sensors. Am gasit totul despre codurile de eroare aici, in cazul meu DF011: http://www.simonemino.com/sagemclio197.pdf <span class='edit'>8 Jan 2012, 12:33:</span> ... curatat cu spray de contact fiecare senzor in parte ... rezultatul tot negativ din pacate ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>8 Jan 2012, 12:46:</span> Am mai gasit asta: Note: Supply no.1 is for the following component: – pedal sensor (gang 1), – turbocharger pressure sensor. Asadar are idee cineva unde este pozitionat senzorul de acceleratie si senzorul de presiune turbocompresor? ![]() 9 Jan 2012, 09:25: Nimeni??? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by scutyeru: 9 Jan 2012, 09:25 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.9 dci
|
|
scutyeru |
![]() ![]()
|
Salutare din nou!
Nici baietii din service nu i-au dat de cap... imi puteti recomanda un service ok pe electrica va rog? Ce sa fie Serus, Meridian, Cobalcescu ... ?) Stiu sigur ca problema este de la senzorul de acceleratie doar ca nimeni nu stie ce sa verifice, probabiil ca nu cunosc locatia acesti senzor.... (Celelalte erori sunt ca au tot deconectat senzori si i-au dat cu spray de contact, dar au fost sterse) Multumesc. This post has been edited by scutyeru: 13 Jan 2012, 08:48 Attached thumbnail(s) IMG_0002.JPG ( Size: 1.87mb ) Number of downloads: 1243 Untitled.jpg ( Size: 104.16k ) Number of downloads: 1113 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.9 dci
|
|
scutyeru |
![]() ![]()
|
@espacern - se pare ca ai avut dreptate ...
... mers la Serus, si dupa o investigatie mai amanuntita primesc vestea cea mare: ![]() ... costul unui asemenea senzor la Serus este de 550 de lei ... asadar, momentan sunt in cautarea unui senzor de presiune turbo SH sau nou insa mai ieftin (voi incerca la Elit). Pana atunci, electricianul mi-a recomandat sa merg cu senzorul deconectat cel putin in acest fel nu risc sa patesc ceva la calculatorul de injectie si nici nu va mai aparea "Injection fault + Stop" la cea mai mica tentativa de demaraj, nu ca el ar mai exista, insa doar faptul ca apas pedala mai brusc ![]() ![]() ... acum, sper sa fie doar asta problema ... ![]() ![]() Numai bine! |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.9 dci
|
|
scutyeru |
![]() ![]()
|
Gata! Am inlocuit senzorul captor de presiune si problema s-a rezolvat!
Rog moderatorul sa stearga topicul, nu stiu daca prezinta interes la cate accesari a avut ![]() Numai bine! |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.9 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 06:35 |