Ce parere aveti de Paralia Katerini,a fost careva
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti de Paralia Katerini,a fost careva
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Amice, esti baiat destept! Nu te duce la Paralia!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Bun. Leptocaria vs Kusadasi?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Eu iti recomand sa mergi cu incredere in Halkidiki. Vei gasi cazare la fata locului si va fi un avantaj daca vei ajunge in statiune marti-miercuri, fiindca atunci vei negocia la sange. Iti recomand, in functie de ce vrei :
Metamorfosi - simplu, odihnitor, relaxant Neos Marmaras - micul "Monte Carlo" - occidental, civilizat, cel mai bun raport distractie/odihna/peisaje Toroni - pentru odihna si plaja superba Vourvourou - pentru salbaticia peisajelor si pentru linistea de la tara... Trebuie sa mentionez ca nu am fost decat pe bratul Sithonia, preferatul grecilor din Salonic si nu numai. Pretul unei camere cu 2-3 paturi si cu toate dotarile - a/c, frigider, tv, baie cu dus, chicineta si eventual terasa n-ar trebui sa depaseasca 40-45 E in perioada de varf, adica 1.07-15.07. Dupa aceasta perioada poti sa gasesti si mai ieftin! Dar sfatul meu cel mai sincer este sa mergi in Halkidiki, sunt 850 km de la Bucuresti si merita pentru un concediu reusit. Daca vrei, poti sa faci o excursie la Paralia, sunt 400 km dus-intors, dar o sa-mi dai dreptate. In afara de haine din piele ieftine, dar cu modele invechite, printre care cu greu gasesti ceva deosebit, in afara de faptul ca meniurile sunt in romana si ca ospatarii stiu romaneste, ca te simiti mai degraba ca la mamaia decat in grecia, in afara de cateva excursii pe care oricum poti sa le faci cu masina din Halkidiki, in afara de barurile cu muzica de-ti muta ficatii, n-ai sa vezi adevarata Grecie, adevaratele peisaje care iti incanta ochiul si adevaratele plaje care, chiar daca nu au nisip, sunt frumoase si atragatoare! Alegi ce vrei, eu nu vreau sa fac reclama sau antireclama, dar am fost anul asta in Paralia si am ramas dezamagit... |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
driverx |
![]()
|
Deci nu ma intelege gresit. Fug de Paralia ca de litoralul romanesc. Am tot citit pe DC dar si in alte locuri si cred ca mi-am format o parere. Problema e ca sunt limitat la 1000E. Asta e problema mea. Iar in Turcia cred ca pot cu 1000E dar e cam foarte risky in sensul ca nu o sa imi cumpar prea multe inghetate din banii ramasi dupa achitarea sejurlui si a benzinei. Bine, e all inclusive, dar daca merg pana la Pamukale, nu o sa bag inghetata luata de la bufet si sa o pun in torpedoul care nu are racitor
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
drivere, daca vrei sa ai sanse mari ptr. un concediu frumos incearca sa ocolesti Riviera Olimpica; asa ca nu Paralia Katerini, Olympic Beach, Leptokaria, Platamonas. De Nei Pori nu stiu ce sa zic, ca nu stiu cum e, da' eu unul nu o sa fiu curios sa aflu. Iar cand lumea compara Paralia Katerini cu Mamaia - se uita partea cu "saracului" - "Mamaia saracului", ca asa aparea prin ziare. Cam rautacioasa chestia asta, dar destul de adevarata: lumea merge acolo ca e ieftin. Daca te duci, macar ia cea mai ieftina oferta, 250 euro deja incepe sa fie cam mult ptr. zona si nu se merita. Cauta ceva la 150 euro, macar atunci cand te intorci sa poti spune: ei, n-a fost frumos dar a fost ieftin
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
colombina29 |
![]()
|
1000 de euro sunt suficienti in Grecia!
Cazare- 7X40E=280E Benzina- nu stiu, eu din Bucuresti am consumat cam 2 plinuri si inca 15 litri dus-intors Taxe - 23ron + 5E + 5E + 6E = 23E Total: 420E Restul, daca nu te descurci cu 550-570 E o saptamana, e treaba ta! Ai LIDL la Nikiti, de unde poti sa-ti iei cele pentru dimineata si seara la preturi rezonabile, cam cu 100 E iti iei mancare si bautura destula pentru 2 persoane 7 zile, iar un pranz la restaurant variaza de la 2,20 E un Gyros cu tzatziki la lipie, la 8 E o portie de paste cu fructe de mare de persoana. Berea - 50 centi la Lidl, 3E la terasa, sucuri naturale - 1,30E litrul, caracatita prajita 7 E, souvlaki (frigarui) minunat cu 5-6E, cam 17E un pranz 2 persoane cu 2 sucuri, fara bere! Sa stii ca la turci benzina e foarte scumpa, drumul mai lung, viza 10$/persoana si poti sa te intepi lejer la preturi fiindca sunt niste jnapani de prima clasa. Inca o data, faci cum crezi ca e mai bine. N-ar fi rau sa incerci ceva si pe bratul kassandra din halkidiki! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
driverx |
![]()
|
La Halkidiki nu prea mai gasesc nimic, si tare ma atrage Kusadasi. De aia v-am dat exemple Paralia vs Kusadasi pentru ca azi am mai sunat la o agentie si Olimic Beach mi-a dat, studio in leptocaria si alt hotel parca in Paralia. Nimic Halkidiki, ceea ce mi-as fi dorit si eu. Si daca pun pe hartie (da, e multa butologie neavand experienta) asa la cheltuielile evidente imi iese Turcia aprox cu 100E mai scump. Si cand ma gandesc ce primesc acolo si ce primesc in Paralia sau chiar Halkidiki de as gasi.....ma gandesc si mai mult la Turcia. Dar tare ma tem ca ma ingrop....financiar.
Of of, greu e... This post has been edited by driverx: 5 Aug 2007, 00:12 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce-am mai citit, se pare ca nici 3* la turci nu garanteaza un concediu reusit; cauta si tu pe net (ex. http://www.tripadvisor.com ) review-uri despre hotelul respectiv.
|
--------------------
.
.
.
|
|
colombina29 |
![]()
|
@driverx: Ia vezi aici ce spun astia referitor la cazari. Le trimiti e-mailuri si o sa-ti raspunda ei, dar eu ti-as recomanda sa mergi direct la fata locului fiindca acolo poti sa negociezi linistit! Pozele sunt relevante si reale!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Cel mai bine te duci in Thassos , preturi mici , locatie superba.
S06GRTHA_res13.jpg Este o insula foarte frumoasa , cu multe locatii deosebite.Poti sa inchiriezi si masina , un Matiz costa intre 10-15 eur pe zi , insa ai ce vizita. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
amia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 June 07 ![]() |
QUOTE(driverx @ 4 Aug 2007, 20:44) Se apropie concediul si bani multi n-am, autocar-ul il scot din start din discutie, dar vreau sa merg undeva si io. Si constat ca am oferta in turcia, kusadasi la 231E 3stele all inclusive, iar in grecia am mai gasit doar ceva la Paralia Katerini.....studiouri si hotel 3stele demi pensiune intre 160E si 244E. Daca treaba sta asa, mai ales in varf de sezon....stau si ma intreb. De ce dracu tot romanu se imbulzeste ca prostu acolo in Grecia, mai ales in Paralia? Stiu, Kusadasi e ceva mai departe, dar diferenta de benzina ar fi undeva la 60E. Iti recomand si eu,Halkidiki.M-am intors de cateva zile din Neos Marmaras,si am fost f. incantata.Gasesti si cazare la fata locului.Noi am rezervat pe net,in urma cu o luna-o luna jumatate.Ar fi bine sa nu ajungi in week-end cand e destul de aglomerat.Vacanta placuta! |
--------------------
cielo
cielo
1997
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(colombina29 @ 5 Aug 2007, 10:27) @driverx: Ia vezi aici ce spun astia referitor la cazari. Le trimiti e-mailuri si o sa-ti raspunda ei, dar eu ti-as recomanda sa mergi direct la fata locului fiindca acolo poti sa negociezi linistit! Pozele sunt relevante si reale! E buna ideea ta, daca zici ca se poate negocia, dar problema e ca in 20 aug e cam sezon, si foarte tare ma intreb daca am ce negocia. Daca daca nu ar mai fi asa multa lume, as avea de unde alege, as avea o baza sa negociez. Dar daca greecul stie ca nu sunt locuri, ma vede obosit dupa 2 zile de drum iti dai seama ca o sa imi ofere preturi...."bune". De asta ma tem eu, ca perioada in care merg eu nu e cea mai potrivita pentru a merge la risc. Am mai studiat problema. Cum ziceam am primit oferte de studio si hotel la Leptokaria. Plaja e pietroasa. Plus alte mici dezavantaje. Deci cam pica si Leptokaria. Ma apuca rasul. N-am nu stiu ce bani, dar totusi am maaaari asteptari ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 5 Aug 2007, 10:07 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
colombina29 |
![]()
|
Eu zic ca-ti faci griji degeaba! Gasesti cu 40E in Toroni, la 22 km de Neos Marmaras, unde ai si plaja mai frumoasa si mancarea putin mai ieftina si te poti deplasa cu loganul intre cele doua statiuni.
Si Thassos e o solutie, numai ca acolo se trece cu feribotul. P.S.: TERMINA CU RIVIERA OLIMPICA! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
driverx |
![]()
|
Decat sa dau 40E/vita furajera la greci mai bine merg la turcalet(z)i cu 33E/vita furajera. Si am all inclusive...cica
![]() A fost cineva in Kusadasi cu Golan? Cat a iesit benzina (din Bucuresti, sa zicem asa ca punct de reper)? 5 Aug 2007, 16:27: Turb deja. In Halkidiki nu gasesc nimic sub 400-500E in regim demipensiune. Fuck, ies mai scump decat accomodation din Turcia. Cred ca imi raman urmatoarele variante 1) Kusadasi asta DACA....DAAAAAACA mai sunt loace libere 2) Grecia Halkidiki la neve (da' tre sa imi duc scutece cu mine ca nu ma vad bine in varf de sezon) 3) Litoralul romanesc cu manele si alge 4) Baile Felix Inca nu stiu daca 2 cu 3 sa nu le inversez, iar 4 e la misto. As fi bagat in lista si Croatia, dar partenera nu vrea pietricele si preturile mi se par cam nesimtite. Cel putin acum in varf de sezon.....I'm doomed. This post has been edited by driverx: 5 Aug 2007, 15:27 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
insula zakynthos, grecia. 25 euro / noapte aici: www.hotelrania.com
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
giovi_buru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 19 April 07 ![]() |
si eu recomand halkidiki cu caldura. Am fost si in Paralia si este urat! Mamaia se aseamana cu Paralia si cred ca o intrece in ceea ce are, cu exceptia preturilor!
Dar nu exista termen de comparatie intre Halkidiki si Paralia sau Olimpic beach! Eu am fost in Kriopigi pe kassandra si mi-a placut. Am vazut si Sithonia si putin din Athos. Se merita iar la anul tot acolo. Poate daca vrei sa ajungi la Meteora intr-adevar este mai departe (mai faci inca 120-130km in plus) dar nu mai conteaza. Ai supermarket la tot pasul. CAnd am fost la Paralia in vizita am cautat wc-urile de pe plaja pt o chestie!!! Am facut de afara pt ca de mizerie nu puteai sa intri inauntru ![]() Incercati pe www.rezervare.ro |
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Paralia nu se merita ... cu toate ca in septembrie ma duc acolo in vacanta cu niste prieteni. Am fost in jur de 1 Mai si mi se pare destul de naspa, prea aglomerata, prea multe buticuri, poate si prea multi romani. Uite cateva poze cu strada principala:
[img=http://img404.imageshack.us/img404/3079/simg2164rm1.th.jpg] [img=http://img253.imageshack.us/img253/4269/simg2156ps4.th.jpg] [img=http://img443.imageshack.us/img443/4518/simg2151ce9.th.jpg] In Nei Pori am stat 2 nopti in Mai si pot sa zic ca mi-a placut ... e pe gustul meu, mai linsistita, mai pustie ... dar nu eram in sezon. Am stat la Olimpic Star, un hotel destul de frumos. [img=http://img409.imageshack.us/img409/6899/simg0691er6.th.jpg] [img=http://img527.imageshack.us/img527/3209/simg0583ux8.th.jpg] [img=http://img522.imageshack.us/img522/4451/simg0581dk2.th.jpg] [img=http://img266.imageshack.us/img266/6668/simg0577zl6.th.jpg] [img=http://img408.imageshack.us/img408/5808/simg0574sq4.th.jpg] |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
colombina29 |
![]()
|
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Ai unde sa parchezi masina in Olympic Beach ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
cbr-ica |
![]()
|
![]() "Aut vincere aut mori" Group: Members Posts: 275 Joined: 13 April 05 ![]() |
Zakinthos rules!!!
|
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
2.2d, 155CP, 400NM 2005, Honda CBR600RR, 117CP
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Este vreun hotel relativ aproape de hotel central si care sa merite dpdv situatie/pret mai mult decat acesta ?
Dar hoteluri la care ati fost recent si de care ati fost multumiti ? Zakinthos e hotel ? AM vrut sa ma duc in Thassos, dar dintr-un anume motiv o sa ma duc in Paralia acum.. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
AIX |
![]()
|
Central nu stiu care este (dar parca am o vaga idee), insa daca e "central", restul nu pot sa fie prea departe
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
central este cel exact vis-a-vis de biserica, in partea opusa plajei fata de biserica. din cate spui atki pare de 4-5 stele, deci destul de scump.
Inteleg ca ai fost personal la Scandinavia si Atki ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
AIX |
![]()
|
Akti Musson este de 3* de-ale lor - cam 2*+ adevarate, zic eu. Curat, renovat, mobilier nou. Serviciile nu sunt totusi de 3*, si nici mancarea. Scandinavia si Europe - doar ce-am vazut de pe afara. Uite ca atasez poze cu Akti Musson si hotelul de care mai ziceam, de langa parc:
Akti Musson h_aktimusson.JPG ( Size: 95.01k ) Number of downloads: 3519 Europe (cel din dreapta) h_europe.JPG ( Size: 119.01k ) Number of downloads: 3416 Nu prea sunt hoteluri rasarite in Paralia Katerini - na, e o statiune asa, mai sindicalista. Dar am mai zis. |
--------------------
.
.
.
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 16 Aug 2007, 15:02) Este vreun hotel care sa merite ? Am stat la hotel Ioni, care are o gradina cu palmieri, si unde poti sa stai sa bei o cafea. Este foarte aproape de biserica. (ultracentral). Pretul era de 30 euro/pat/noapte, cu mic dejun (f. bun si mult). (prin agentie). |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
Cornel001 |
![]()
|
prin ce agentie ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Agentia a fost cmbtravel.
Insa e suficient cautare cu google "hotel ioni", sunt destule agentii. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Harta statiunii Olympic Beach:
olythumbnailvf2.jpg Dupa aproape o luna de la incantatorul sejur pe litoralul grecesc, am gasit ragazul sa vin cu niste informatii despre Olympic Beach. Si cred ca unul dintre lucrurile care lipsesc de pe aici, este o harta. M-am gandit sa nu mai deschid un alt topic separat. Statiunile Paralia si Olympic sunt foarte apropiate, aprox 3 km si oricum, daca cineva va dori sa plece in acea zona le va studia pe amandoua. Cateva adaogiri pe scurt la harta: Incep cu partea de sus - marea. Foarte albastra, foarte calda, foarte curata. Nu am avut termometru, dar temperatura apei oscila cred, la sfarsitul lunii august, in jurul valorii de 23-24 grade. Dupa-masa se putea intra fara acomodare, iar valurile erau un pic mai mari (cum erau cele mai mici valuri de pe litoralul romanesc). Dimineata era nevoie de un timp de acomodare, dar nu mai mult de un minut. Marea era "oglinda", aproape fara valuri. Poate asta nu e o regula, dar eu asa am prins timp de 10 zile. Marea era mai sarata decat a noastra. Undeva la aproximativ 250 m spre larg era un gardulet, astfel incat daca adormeai pe saltea nu era pericol sa ajungi la turci ![]() Nisipul este foarte fin in Olympic Beach. Copiii pot construi fara grija castele ![]() Se poate manca foarte bine si foarte ieftin pe strada Afroditis (cea cu vedere la mare) si nu numai. Nu voi numi vreun restaurant, le veti gasi cei care treceti pe acolo. Nu va faceti probleme de limba, meniurile sunt si in romaneste. La fel, majoritatea chelnerilor cunosc limba romana. Langa plaja se afla un parc, cu loc de joaca pentru copii. La punctul "5" unde este locul de plecare al Trenuletului spre Paralia, se poate gasi seara un calut pregatit pentru a face ture cu cei mici. La punctul "4" este statia de autobus spre Paralia, dar si un chios de unde se pot cumpara bilete la corabia piratilor. La punctul "3" este Internet Caffee. Mi se pare o jumatate de ora costa 1 euro. Daca aveti de trimis vederi, mergeti la cutia postala de la punctul "2". Exista mai multe cabinete medicale, dar cel de la punctul "1" am vazut ca are si mica chirurgie. Sper din inima sa nu fie nevoie. In parcul de langa biserica se afla inca un loc de joaca pentru copii, foarte frumos amenajat. Pe stradute veti gasi o multime de magazine cu de toate. Articolele de plaja sunt foarte ieftine. Daca ati ramas fara benzina, punctul "6" va poate salva. Pretul este aproximativ ca in Romania. In extremitatile de nord si sud ale statiunii se afla parcarile. Eu acolo am parcat masina timp de 10 zile. Sunt putini cei care pot tine masina in fata vilei, datorita stradutelor mici si inghesuite. Nu am avut nici o surpriza neplacuta. In general, nu am auzit de vreun furt in zona. Eu m-am simtit foarte bine, va doresc la fel tuturor celor care alegeti aceasta statiune ! This post has been edited by bendix: 18 Sep 2007, 11:49 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
Ieri am venit din Olympic Beach si mi sa parut destul de curata vila si statiunea la fel.Pentru cei care nu au pretentii exagerate e ok statiunea si linistita.
Paralia parca era mai aglomerata si galagioasa. Sunt pareri personale. |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 05:34 |