Ce motorina e mai buna? Sau mai putin rea?!, Voi ce ziceti?
![]() ![]() ![]() |
Ce motorina e mai buna? Sau mai putin rea?!, Voi ce ziceti?
RikyKaka |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 12 November 07 From: B / Cta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- GE-EA 841
2002 Laguna 2 Privilege 1.9 dCi 2002 140.000 km
I'm lovin' it!! |
|||
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
eu am folosit o perioada indelungata doar OMV dar parca mai mult imi place MOL EVO Diesel .. suna altfel si motorul .. merge mai bine ... am avut si o problema la Nissan Terrano 2 cu benzina de OMV si am zis ca nu mai vreau
![]() .. oricum cred ca EVO de la MOLL sau Premium de la OMV sunt de recomandat fata de cele mai ieftine .. mi se pare ca se si 'produc' in tari si conditii diferite.. cred ca combustibilul de calitate inferioara e facut chiar in Romania .. nu stiu sigur... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
eu bag EVO Diesel de la MOL si imi place cum suna si cum merge. am incercat si de la LukOil dar m-am intors la EVO.
|
--------------------
Renault
Laguna III
- BV 24 ___
2011 2.0dci
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Eu pun tot de la Mol Evo Diesel (de un an jumate) si sunt foarte multumit. De multe ori am alimentat de la benzinaria de pe Coposu (langa Udriste).
@RikyKaka: De curiozitate, ce tip de motorina ai pus? |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Evo Diesel5 de la MOL printre cele mai bune spun eu.
|
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Nu bag niciodata dela Lukoil ca am auzit legende ca iau motorina/benzina proasta si pun in ea cherosen ca sa o imbunatateasca... atata ca cherosenul arde la temperaturi mult mai mari si nu-i place la motor...
Legenda sau nu, nu bag de la lukoil... inainte bagam sprint diesel de la OMV, acum se renoveaza OMV-ul si bag evo euro4 de la MOL. Din cate stiu eu in afara de benzina de la MOL (care e adusa de nustiu unde), in rest toate sunt de la Petromidia (Romania). BAFTA! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
RikyKaka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 12 November 07 From: B / Cta ![]() |
Am pus Tempo Plus EuroDiesel. Nu e ok? Nu stiu, nu ma pricep foarte tare. Teoretic ar trebui sa fie ok, e pt euro 4, eu am euro 3.... nu stiu...
|
--------------------
Renault
Laguna
- GE-EA 841
I'm lovin' it!! |
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Pai nu este motorina evo euro4 la Mol. Doar Evo Diesel (euro 5) si Tempo Plus EuroDiesel (euro 4).
E ok si Tempo. Am pus prima data cand am ridicat masina de la dealer si apoi inca de vreo 2 ori. Atunci era Euro 3. Recomand cu caldura Evo Diesel. |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
RikyKaka |
![]()
|
Am pus Tempo Plus EuroDiesel!!!
Dar e ok sa pun motorina Euro 5 la motor Euro 3? Parca se zicea in alt topic ca n-ar fi... |
--------------------
Renault
Laguna
- GE-EA 841
I'm lovin' it!! |
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Euro 3 se refera la norma de poluare a emisiilor de gaze nicidecum la ceea la ce te referi tu
![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
RikyKaka |
![]()
|
Aha. Dar parca am citit undeva ca vascozitatea ar fi mai scazuta la motorina de tip Euro 5 si ca n-ar fi ok sa o folosim la motoare euro 3.
Scuze, dar chiar nu stiu..... si nu vreau sa fac greseli... |
--------------------
Renault
Laguna
- GE-EA 841
I'm lovin' it!! |
|
dragospopescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 October 07 ![]() |
Poti sa bagi linistit de la Petrom, OMV, Lukoil si Mol. E aceeasi motorina fabricata in Romania din petrolul celor de la Petrom. Euro 4 polueaza mai putin, dar cu Euro 3 masina merge la fel de bine.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007 Initiale
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Motorina Euro 3? In noiembrie 2007?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- stati linistiti... a gustat-o cineva sa vada ce EURO are? traim in RO si nu m-ar mira sa vanda asitia combustil M in loc de Motorina EURO 5, 6, 7... la cate probleme sunt datorita combustibililor din tara noastra trebuie sa fi natarau sa crezi ce scriu astia pe pompe...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
eu bag din lukoin `euro L disel` ii de treaba?? o singura data mi so aprins chestia aia galbena p bord k am apa in motorina sau cv de genu;)) dar in rest nu am avut probleme
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
motorina - de la OMV dsi PetromV- se numeste premium si mai nou iarna alpine sau asa ceva, merge f bine si se simpte diferenta chiar si fata de motorina sprint oferita tot de omv
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
TheAlphonso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 11 March 06 From: Bucuresti ![]() |
EVO Diesel si Tempo Plus de la MOL. OK in ultimul an.
This post has been edited by TheAlphonso: 19 Nov 2007, 21:36 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi 88kW
- B-XX-LIF
2002 Privilege
|
|
silvicaaa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 5 August 07 From: Ploiesti ![]() |
motorina pe care eu o folosesc pt laguna mea este EFIX de la ROMPETROL.....super multumit, masina merge ceas, consuma putin....ce sa zic , o recomand la toti cei cu dci-uri
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Expression 1.9dci 79kw
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 18 December 06 ![]() |
euro diesel 4 de la petrom. am schimbat multe motorine si cu asta merge cel mai frumos. am bagat de la omv o singura data si mi-a consumat de m-a rupt . nu stiu care a fost treaba. era vb de sprint diesel de la omv.
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
2006 VW Passat 3C-2006, 140 CP
|
|
RikyKaka |
![]()
|
Si mie mia consumat super repede Tempo Plus. Aseara am bagat Euro4 de la Agip, sa vedem. Cred ca le iau la rand.....
Oricum, vad ca opinia general e pt EVO de la Mol. |
--------------------
Renault
Laguna
- GE-EA 841
I'm lovin' it!! |
|
GARDIANUL PUBLIC |
![]()
|
![]() Utilizator Renault Group: Members Posts: 47 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
EFIX de la Rompetrol Pantelimon... cel mai bun consum si cel mai frumos tors de motor.
Cu OMV sau Petrom, am tot incercat dar... indiferent de care, consuma mult si scoate fum negru (posibil statiile nepotrivite - Electroaparataj si Titan) - parere personala. Agip iarai pot spune ca sunt foarte multumit. Si MOL Evo Diesel e bun pt. masina mea. Total nemultumit de motorina Lukoil. In schimb la benzine parerea mea este Lukoil este peste toti. Depinde in fond de masina fiecaruia si de statie, pompa... ?!?!?! ![]() Parca topicul era altul ?! Si declarat inchis ?! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour
2002 / Privilege, 1.9 dci 120 CP 6tr ESP 16' Nu tot ce zboara se mananca.
|
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
Pana acum 3 saptamani de cand am trecut pe benzina, bagam numai Efix euro 4 de la Rompetrol (Laguna 1.9 dci). Super multumit de ea.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am mers numai pe Mol si doar de la 2 statii.
Conteaza f. mult si statia de unde bagi. De ex. la statia de la Podul Grant (cea dinspre str. Turda) intra mai multa motorina decat capacitatea rezervorului ![]() De vreun an bag doar la MOL Odaii (intersectia cu DN1A) sau Mol Targu Mures. Motorul nu s-a plans ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 20 Nov 2007, 11:14 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
QUOTE(ipiq @ 19 Nov 2007, 15:07) Nu bag niciodata dela Lukoil ca am auzit legende ca iau motorina/benzina proasta si pun in ea cherosen ca sa o imbunatateasca... atata ca cherosenul arde la temperaturi mult mai mari si nu-i place la motor. kerosenul de care zici mai sus, eu stiam ca este gaz, cum il pot amesteca cu benzina/motorina care sunt lichide?!? sa nu imi spui ca tin kerosenul in stare lichida subpresiune , porma il amesteca su motorinaa dupa care dau drumul la presiune pt a scapa de gazul respectiv ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
E lichid.
Si ca sa fiu si on-topic, OMW intodeauna. Nu stiu daca e cea mai buna dar intr-un mod foarte ciudat sunt multumit ![]() This post has been edited by tudor.: 20 Nov 2007, 15:41 |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Alimentez numai de la OMV Vasile Milea (asta cand sunt in Bucuresti, adica 90% din cazuri
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
floraur |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 March 06 ![]() |
Numai EFIX de la Rompetrol si am in ultimile 18 luni cu trei masini 75.000km si nu cred ca am mai mult de 10 plinuri de la alti operatori. nu am avut niciodata nici un fel de probleme...
|
--------------------
Dacia
Logan
- wew Renault Laguna II, 2.0dci, Luxury, 2007.
|
|
oty78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 10 November 07 ![]() |
QUOTE(dragospopescu @ 19 Nov 2007, 16:28) Poti sa bagi linistit de la Petrom, OMV, Lukoil si Mol. E aceeasi motorina fabricata in Romania din petrolul celor de la Petrom. Euro 4 polueaza mai putin, dar cu Euro 3 masina merge la fel de bine. in sfarsit cineva care gandeste. sunt 2 rafinarii in romania de unde oare se poate aduce motorina si benzina, din Australia oare. Da or sa spuna unii dar motorina si benzina se mai si aditiveaza, corect, dar aditiv este si la vanzare spun eu. Eu pun de la tractoristi si tiruri, rar de la pompa dar nu uit sa mai bag si aditiv. ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna II 1,9dCi
2005 expresion full option, fara nav [COLOR=green]
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
OMV - si foarte multumit
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Antifizic:
1.cherosenul in stare normala e lichid.... 2.nu am zis ca e sigur, am zis ca am auzit si eu legende 3. In romania nu m-ar mira sa cumpere 100 de litrii de benzina proasta (92-95 cifra octanica) sa bage ceva 3 litri cherosen sau alti aditivi care ii maresc cifra octanica si sa o vanda scump ca benzina 98... Era un exemplu... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 21:41 |