Ce lichid ptr servodirectie folositi (Laguna)
![]() ![]() ![]() |
Ce lichid ptr servodirectie folositi (Laguna)
catalinthebest |
![]()
|
||
![]() C U R I O S Group: Members Posts: 56 Joined: 10 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
an 2000 Lag. 1 phase 2 RXE motor benzina 1.8 16v tip F4P
|
|||
lexxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 23 November 05 ![]() |
Merge orice DOT 4.
|
--------------------
Tot Renault va fi.
Laguna 3
2008
|
|
catalinthebest |
![]()
|
Atentie, nu lichid de frina ci ulei pentru servodirectie, nu e acelasi lucru din cite stiu eu.
Am intrebat un vinzator de piese auto si-mi zice ca merge Elf Elfmatic C3 lichid pentru cutii de viteze automate si servofrine. Oare sa aiba dreptate? |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
De ce oare nu te duci la un service reno sa-ti completeze ei?Oricum nu ai nevoie de 500ml cit are un recipient plin.Si iesi si mai ieftin.Si daca vrei factura ai si garantie in caz ca se intimpla ceva.
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
In titlu e servofrana ... porma servodirectie ... pana la urma ce e ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
In titlu ai intrebat lichid SERVOFRANA!!!
Daca e de servodirectie , cumpara orice ulei rosu de cutie de viteze automata. Recomand Elf Renaultmatic. |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Eu am luat in decembrie de la Reno BV, ulei servodirectie Elf Elfmatic G3.
1 litru - 27 Ron (TVA inclus) This post has been edited by drati71: 19 Jan 2007, 19:04 |
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
catalinthebest |
![]()
|
Am luat si eu Elf Elfmatic G3 la 26 Ron /l de la un magazin de piese auto . Am completat si vreau sa urmaresc ce se intimpla ca se pare ca scapa un pic in timp pe la semeringul pompei de servodirectie antrenata de cureaua de distibutie. Daca imi scade nivelul din nou ajung pe la service sa vad ce se petrece. Apropo , cam cit ar costa o vizita de genul acesta (ptr completat un lichid ) la service Reno, daca a ajuns cineva pentru o asa problema?
This post has been edited by catalinthebest: 22 Jan 2007, 08:07 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Roberttyno |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 24 July 07 ![]() |
exiplicatimi si mie va rog unde vad nivelul lichidului de servodirectie ca la mine dupa ce desfac capacul vasului e gol ,pe fund e ceva negru de plastic .
nuici nu stiu daca am lichid . ms mult o zi buna |
--------------------
Renault Laguna 3
Expression
2008 I Paint My Blood In Blue Because Of "U"...
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Pe rezervor trebuie sa ai doua niveluri MIN si MAX. Desigur, lichidul trebuie sa se afle intre cele 2 extreme.
Oricum, gol sigur nu trebuie sa fie. |
--------------------
-
-
-
|
|
Roberttyno |
![]()
|
pe unde verific nivelul tre sa scot ornamrntul ?
|
--------------------
Renault Laguna 3
Expression
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Depinde de motorizare. Daca nu se vede, scoate ornamentul. Trebuie sa fie undeva scris pe borcanul ala.
This post has been edited by tiberiu.anghel: 23 Nov 2007, 18:49 |
--------------------
-
-
-
|
|
Roberttyno |
![]()
|
k ms o sa ma uit maine sa vad.
cred ca tre sa scot ornamentulca asa nu vad nimik ms mult |
--------------------
Renault Laguna 3
Expression
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
N-ai pentru ce. Oricum, daca rezervorul e gol, sigur trebuie completat. Vad ca cei care au mai completat au folosit Elf Elfmatic G3...
|
--------------------
-
-
-
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
Mobil ATF 220 am vazut. e 25 ron/litrul. in TecDoc spune ca trebuie DEXRON ll D(1,1 l ptr intrg sistemul.ca sa nu ai probleme(spume,etc.),eu zic sa cumperi 1 l ,te duci la un service si-l inlocuiesti tot. tot 1 l trebuie sa cumperi si ptr a completa.
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
si cati litri tre??? mie imi cam caraie volanu cand virez pe loc...oare tre sa schimb si eu uleiu asta???
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
Dragunov |
![]()
|
![]() Biris Bogdan Group: Members Posts: 57 Joined: 18 November 09 From: Timisoara ![]() |
Si eu ama ceeasi problema, si in locul ala din stanga langa far, protejat de ornamentul respectiv, nu va nivelul si imi intra doar un capacel de lichid! Recipientul respectiv trebuie golit pe undeva ca sa inlocuiesc lichidul?
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
2003
- BH-85-ARC
|
|
seba2010 |
![]()
|
Permanent incepator Group: Members Posts: 106 Joined: 2 March 11 From: Galati ![]() |
Salut,
Aduc topicul asta in actualitate. Ce lichid de servodirectie se foloseste, dupa "carte", cat, si ma intereseaza daca exista si altele mai bune decat ce recomanda Renault. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2005, 1.9dci, 110CP, Expression, F9Q674, Facelift
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Masurati total gresit, vedeti ca renoul are niste marcaje tipic frantuzesti
![]() La Laguna exista borcanasul de servo frana acel ornament negru cu gauri si cu doua bucati de plastic pe fund ce arata ca doua paranteze ridicate in relief. Se baga lichid pana cand acesta ajunge la un nivel cu acele doua semicercuri, aproape sa le acopere, si ramane acolo. Arata ceva de genul: ( ) . Ca si ulei se baga Elfmatic rosu de cutie automata, nu mai tin minte cum se numeste, dar il gasiti pe toate gardurile. Mi-am luat si eu odata, ca imi lipsea un pic de ulei, si din cauza marcajelor aiurea nu stiam cum trebuie sa pun; imi caraia de zor pompa, m-am speriat ca trebuie sa o schimb, noroc ca m-a invatat si pe mine cineva si acum completez maxim 20 ml. la 2-3 luni. Nu e mare tragedie daca ii trebuie putin, eu zic ca pentru atat nu merita schimbata pompa. |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
sfinxgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 20 September 06 From: OLT ![]() |
Si la mine a inceput sa ,,agățe,, volanul la rece,am verificat nivel si e sub minim(vreo 2 cm).La o alta masina am schimbat uleiul si am pus Mobil(doar asa avea la magazin),merge sa completaz si la Laguna cu ulei Mobil?Stie cineva cum se poate schimba uleiul la servodirectie?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 dCI Expression
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
scoti conductele din bidonas si misti de volna stanga dreapta pana scuipa tot.. ce mai ramane iei cu o seringa si gata ..
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:57 |