Cazare zona sighisoara
![]() ![]() ![]() |
Cazare zona sighisoara
rendiuc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
- b-01-xxx
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.luminitacopiilor.org/
vezi "cazare" este un apartament excelent, la preturi decente, iar banii sunt utilizati de catre fundatie. Am inchiriat si eu apartamentul in toamna trecuta si am fost deosebit de incantata. E foarte apropae de cetate, fara a avea preturile exorbitante la cazare din Cetate. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Am fost saptamana trecuta la Sighisoara. Am stat la Hostel Burg. Cazarea a fost 48 Ron, camera (mica rau) cu doua paturi , insa aveau si la 80 Ron si la 100 Ron. Parerea mea e ca merita mai ales ca e in cetate.
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
rendiuc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 June 05 ![]() |
Salut
Pana la urma am "ales" Hotel REX, pret 109 RON/noapte. Spun ca am "ales" pentru ca la toate hoteluri unde am intrebat raspunsul a fost acelasi : "Nu avem locuri !" . In perioada asta e plin de straini in cetate, mai ales nemti. Poate am imbatranit eu, dar parca e mai frumoasa cetatea in afara festivalului medieval , decat in perioada festivalului (Parere personala) Un alt loc fain e Hanul Danes; e la vreo 6 km dupa Sighisoara spre Medias, faci stanga si apoi 3 km pe un drum ingrozitor, plin de gropi dar care merita facut pentru ca te duce la o oaza de verdeata ( pret 95RON/noapte dar tot fara nici un loc liber ![]() P.S. La REX primesti inapoi un bon de 16 RON - mic dejun |
--------------------
dacia
solenza
- b-01-xxx
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Pentru cei interesati de Festivalul Medieval Sighisoara 2005 aveti aici programul pentru 29-31.07.2005 http://www.muresonline.ro/sighisoara.asp .
Amatorii de concerte rock vor fi probabil dezamagiti - anul acesta numai muzica folk. Alte informatii despre Sighisoara la http://www.cetatea-sighisoara.com/ . This post has been edited by CristianH: 21 Jul 2005, 07:57 |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rendiuc @ 17 Jul 2005, 22:13) Salut Pana la urma am "ales" Hotel REX, pret 109 RON/noapte. Spun ca am "ales" pentru ca la toate hoteluri unde am intrebat raspunsul a fost acelasi : "Nu avem locuri !" . In perioada asta e plin de straini in cetate, mai ales nemti. Poate am imbatranit eu, dar parca e mai frumoasa cetatea in afara festivalului medieval , decat in perioada festivalului (Parere personala) Un alt loc fain e Hanul Danes; e la vreo 6 km dupa Sighisoara spre Medias, faci stanga si apoi 3 km pe un drum ingrozitor, plin de gropi dar care merita facut pentru ca te duce la o oaza de verdeata ( pret 95RON/noapte dar tot fara nici un loc liber ![]() P.S. La REX primesti inapoi un bon de 16 RON - mic dejun la banii aia te respecti ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai ieftina cazare o gasesti vizavi de gara, este un han unguresc foarte curat. Camerele au toaleta pe hol insa (da' si aia e moderna).
Nu mai stiu exact ce scoruri practica, dar pentru stat o noapte acolo merita. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
In zona garii (str,Libertatii) sunt 3 sau 4 "Hostel"-uri, care au preturi destul de mici comparativ cu Rex sau alte hoteluri. Conditiile de cazare sunt destul de bune.
|
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Azi am avut niste intalniri in Sighisoara...desfasurate la Vila Franka, sus pe deal... se trece podul de pe Tarnava, se mai trece pe un pod si la captul acestuia la dreapta urca un drum de 2km pana acolo. 35e cabana cu super conditii, sau 20e aia obisnuita... e SUPER PANORAMA!!!! Preturi ok.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
vulpe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cat a costat?
QUOTE(madalina @ 15 Jul 2005, 19:33) http://www.luminitacopiilor.org/ vezi "cazare" este un apartament excelent, la preturi decente, iar banii sunt utilizati de catre fundatie. Am inchiriat si eu apartamentul in toamna trecuta si am fost deosebit de incantata. E foarte apropae de cetate, fara a avea preturile exorbitante la cazare din Cetate. |
--------------------
Dacia
1310
1990 MLS
|
|
mubongo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
A mai fost cineva de curand in Sighisoara ?! Vreau sa merg si eu week-endul urmator, si as vrea niste recomandari pt. cazare si pt. restaurante decente...Despre cluburi ce puteti spune ?
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|
dani20072008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 10 November 07 From: medias-sibiu ![]() |
despre cazare nu stiu ce sa spun ,restaurantele in marea majoritate au preturi destul de bune si mancarea la fel nu iti dau nici un nume ca nu vreau sa imi zici dupaia ceva .
ca si club eu recomand aristocratu ,lumea chiar stie sa se distreze, multa lume aproape din toata tara . a nu se considera reclama ![]() |
--------------------
ex: renault
19
coupe
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Ceva nou despre Sighisoara? Unde sa ma duc si de ce sa ma feresc? L-am intrebat pe Gogu (Google) si mi-a zis ca e misto acolo, cetatea, casele stil aparte... In poze arata bine, in realitate? Se merita o excursie acolo?
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Am fost eu in 2006. Era frumos. Nu stiu ce mai e acum.
|
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
luclapin |
![]()
|
![]() Membru din Ardeal Group: Members Posts: 609 Joined: 28 September 08 From: SIGHISOARA ![]() |
Orasul este frumos,dar ar trebui sa vezi si alte locuri din imprejurimi.Suna-ma cind ajungi in oras si mai vorbim.0744897987
|
--------------------
Renault
Laguna/Modus
2003/2007 Grandtour Privilege 1,9dci/1,5dci
- MS-//-///
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
Daca nu ai fost niciodata se merita sa mergi. Pt cazare iti recomand Hotel Claudiu 134 ron camera de 2 persoane si mic dejun sau Korona la 4 stele si 202 ron camera. preturile sunt recente.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
mubongo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Se merita o excursie acolo!!!! Recomand pivnita lui Teo, pt. a degusta licorile locale
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|
uitucul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Ma gandeam sa fac o excursie saptamana viitoare pana la Sighisoara, m-am documentat putin si pare interesant. Pentru cine a mai fost, ce este mai misto de vizitat, localuri bune si nu foarte scumpe, etc. Starea drumurilor care este? Ma gandeam la Bucuresti-Centura- DN1A Targoviste-DN1-Centura Ploiesti-E60-Brasov-E60- Sigisoara, ce parere aveti? |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce sa ocolesti prin targoviste ca sa ajungi la ploiesti?
CEva cazare sunt si eu curios sa gasesc pe acolo. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
uitucul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Am zis ca e mai ok pe centura si apoi prin targoviste, ma refer la aglomeratia de pe dn1. Daca gasesc ceva misto ola cazare, te anunt
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Cred ca mai am in masina ceva pliante pe de pe pensiuni, o sa va scriu ceva mai incolo o completare.
Dar oricum ca sa stiti, este una sus, pe platou, inainte de zone de camping \, este construita recent si arata super. PAcatul mare a fost ca eu am dat de ea in ziua plecarii. |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
uitucul |
![]()
|
Te astept cu completarea si daca ai fost, drumurile sunt ok?
|
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai decat sa dai tot in dn1 dai la ploiesti, mergi pe cheia pana la sacele.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Da, drumurile sunt Ok, poti sa mergi si pe Valea Oltului si pe Valea Prahovei, eu am mers pe Cheia
![]() Acesta este link-ul dela pensiune de pe platou. http://www.tourismguide.ro/tgr/pensiunea_b...isoara_3456.php La asta ai priveliste... in dreapta ai poze... poti sa te uiti la ele. Aceasta este in oras si este superba, de la A la Z. http://www.tourismguide.ro/tgr/pensiunea_b...isoara_1209.php Si tot in oras, in aceeasi zona cu ce de sus. Si asta tot superba. http://www.sighisoara-tourism.com/index.ph...g=ro&local=vilp This post has been edited by AlexanderCarstoc: 17 Sep 2009, 09:28 |
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
NU vrei sa mergi pe Targoviste - Ploiesti!
Iti propun, ca varianta de drum mai liber : Buc (centura) - Otopeni - Ploiesti - Cheia - BV - Sighisoara. * scapi de blocajul din Baneasa si aglomeratia dintre Comarnic si Predeal .. * drumul pe Cheia este de viteza mai mica (localitati multe si serpentine), dar e bun calitativ si destul de liber. ![]() *** e mai liber in weekend ![]() This post has been edited by maister_dm: 17 Sep 2009, 09:33 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
einstein1984 |
![]()
|
Multumesc de sfaturi.!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
uitucul |
![]()
|
Si tot in oras, in aceeasi zona cu ce de sus. Si asta tot superba.
http://www.sighisoara-tourism.com/index.ph...g=ro&local=vilp [/quote] Aici vad niste paturi cu baldachin, sunt misto? PS: O sa ma hotarasc asupra traseului mai tarziu, in principiu nu stiam de partea pe Targoviste si de aia am intrebat, mersi frumos tuturor de sfaturi. ![]() This post has been edited by uitucul: 17 Sep 2009, 11:48 |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
Da, fotografiile sunt reale...
![]() |
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
sunt cateva pensiuni noi si la iesirea spre mures. la Vila Franca mergi sa vizitezi dar nu te caza
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
uitucul |
![]()
|
"Vila Franca mergi sa vizitezi dar nu te caza"
Ceva naspa pe acolo? This post has been edited by uitucul: 17 Sep 2009, 13:57 |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 03:45 |