Caut motor, Biela rupta, bloc motor spart !
![]() ![]() ![]() |
Caut motor, Biela rupta, bloc motor spart !
Dragomir450 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 1 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic II
2003
|
|||
BiGBearRO |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Nasol moment, ca info:
1. tre sa iei blocul cu acte 2. dupa inlocuire tre sa te duci la RAR sa iti modifice in carte * in talon nu e trecuta seria vezi pe bloc sau in dialogys ce reper are blocul tau 77 .... verifica daca e acelasi bloc si la alte variante de putere daca e la fel sunt sanse mari sa se potriveasca blocul de logan dci Incearca si la service-uri care au in curte masini cu dauna totala sau chiar la piese de dacia logan sa vezi cat e un bloc nou la Nesti Service pe sos. Berceni au o curte cu masini varza (rasturnate) This post has been edited by BiGBearRO: 4 Jul 2008, 11:41 |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Dragomir, imi pare rau ce ti s-a intamplat. Dar treaba asta are un motiv. Biela aia nu se rupe asa usor.
Poti incerca pe la dezmembrari prin Cluj sau Mures, chiar si la Oradea sunt parcuri de dezmembrari, doar sa fi atent asa cum a spus si BigBear la reperele motorului, in caz de compatibilitate cu blocul motor de Logan dCi (banuiesc ala de 85cp). |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
sau in bucuresti sunt dezmembrari
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
Dragomir450 |
![]()
|
Am gasit un motor tip K9K de 1,5 dci la 3000 euro cu 2000 Km rulat, motor fara accesorii si injectoare(motorul l-am gasit in Ro, fara a fi specificata versiunea
In Franta am gasit doua de acelasi tip unul la 1800 euro cu 10000km K9K versiune 726 complet echipat, altul la 1600 euro cu 15000Km versiunea 724 de asemenea complet echipat. am gasit pana acuma pentru motoarele tip motoarele K9K in trei versiuni, eu am 722 (K9K 7-D-22) pe la service nu prea se inghesuie lumea sa dea detalii daca se pot utiliza variantele de K9K pe aceasi cutie de viteze sau fiecare tip de motor are o corespondenta de tip de cutie Va mai tin la curent cu ce aflu Daca mai stiti cate ceva poate imi spuneti si mie O zi placuta pentru toti !!! |
--------------------
Renault
Scenic II
2003
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Cutia e aceiasi, poate sa difere un pic la rapoarte in functie puterea motorului, desi nu cred.
Ca idee Reno face x modele de cutie, care au un cod JC3, JC5 etc, apoi acestea au sub variante cu diferite rapoarte in ele, astfel un model de cutie, JCx sa zicem, poate echipa benzina si diesel in acelasi timp, dar sunt cu rapoarte diferite in ele. Avantajul este ca au aceiasi timonerie, prinderile in acelasi loc, aceleasi planetare, etc. Poti sa iti dai seama dupa extensia cutiei (x-urile din coada), JC3-xx (e scris pe tablita cutiei) ce tip de motor a echipat. Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci probleme din cauza ei, Eu m-am interesat de cutia cu 6 TL4-002 care echipeaza 105 cp si pot sa iti spun ca este aceiasi cutie care este pe Megane si pe Clio 3. Treaba e ca planetarele nu sunt la fel ca la varianta 5 ![]() |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
Dragomir450 |
![]()
|
Salut Oameni Buni !!!
gata am rezolvat problema cu motorul motor nou, comandat la reprezentanta, adus din Franta, acelasi cod acelasi tip si putere garantie si tot ce implica acest lucru asta este merge excelent, este nou, nu se poate compara cu ce a avut masina pe ea. initial, la cumparare la bord era afisat un nr de km, 97.000 (plauzibili pentru masina de 3 ani) nereali dupa cum am aflat mult mai tarziu, "a fost smecherita", [niste baieti de baieti care se ocupa de asta - lucruri ca astea (kilometraj falsificat, carti de service "preparate") sunt foarte multe] partea proasta este ca nu se poate determina usor daca s-a umblat la kilometraj, operatiunea este imposibila in conditii de testare uzuala apoi nimeni nu poate spune nimic despre uzura motorului din nefericire cei care am dorit sa cumparam o masina la second, facand economii ne trezim cu niste cheltuieli suplimentare care ne conduc la pret apropiat de o masina noua Toata stima pentru reprezentanta Renault Tg Mures - seriozitate, promptitudine, profesionalism - tot ce tine de munca bine facuta si de respectul pentru client |
--------------------
Renault
Scenic II
2003
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
de curiozitate cat te-a costat?
|
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
Dragomir450 |
![]()
|
Costuri ?!!!
![]() a costat mult, 4100 euro echivalent, plus o manopera de 200 euro motor nou complet echipat, fara electromotor si turbo compresor pe piata second am gasit doar in Franta la un pret cuprins intre 2800 - 3200 euro, cu aproximativ 60000 km rulati, fara garantie (motor care sa nu impuna diverse modificari pentru montaj) reparatie facuta din bucati pastrand chiulasa si injectia veche ajungea la 3500 euro (incet, daca o sa mai am ceva probleme, o sa ma apropii de pretul uneia noi, care pe piata romaneasca se duce pe la 17000 euro, pe piata europeana, din cate stiu ajunge pe la 24000 euro) dupa cum zicea un amic, "este masina noua acuma nu mai are ce sa se defecteze", este punctul lui de vedere dar ... orice ii posibil la o masina second, sunt asa de multe repere si in special partea electronica Alte preturi pe care le stiu: Turbocompresorul merge pana pe la 650 euro - nou Un afisaj electronic aproximativ 600 euro - afisaj clasic, unul cu sistem de navigatie incorporat se apropie de 1000 euro O masina de acest tip, cumparata de noua si exploatata cu responsabilitate poate ajunge la un parcurs de 500000 km rulati Sper si le doresc la toti proprietarii de Scenic sa nu aiba probleme si sa se poata bucura de confortul acestei masini, deoarece este, indiferent de ce probleme ridica, una dintre cele mai confortabile masini pe care le-am condus, din clasa ei |
--------------------
Renault
Scenic II
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:22 |