Cat pot circula cu numerele proprietarului.
![]() ![]() ![]() |
Cat pot circula cu numerele proprietarului.
George2893 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 November 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
2000
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(George2893 @ 10 Dec 2013, 21:21) cat pot circula cu numerele proprietarului din talon ? 30 de zile am termen Tu intrebi si dai si raspunsul...e bine! Asta "spune" si legea...daca vrei sa o respecti. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
George2893 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 November 11 ![]() |
imi cer scuze pentru exprimare dar am scris in graba, ms pt ajutor
![]() |
--------------------
Dacia
Nova
2000
|
|
hackeru155 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 August 12 From: Bucuresti ![]() |
30 de zile de la data pe care o scrie fostul proprietar pe talon.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2013 1.5 DCI ~Hatchback~ Renault Megane 2- 1.6 16v ex:Renault Megane 3- 1.5 DCI ex:Renault Megane 2- 1.5 DCI ex:Renault Megane 2- 2.0 16v |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Data inscrisa pe actul de schimbare de proprietate adica Contract Vanzare Cumparare urmata de semnatura este cea legala.
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
dj sky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 15 November 13 From: Tirgu Mures ![]() |
In caz contrar stiu ca te alegi cu o amenda, dar nu foarte mare.
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Sedan
- ms08dsi
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Daca nu le schimbi ? Pai inseamna ca nu ai inmatriculat-o! Ori circulatia pe drumurile publice cu o masina neinmatriculata eu stiu ca se da caz penal!
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
marian_nzr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 March 09 ![]() |
Salut,
Din cate stiu eu nu patesti absolut nimik. In primul rand trebuie inscrisa la financiar, ca sa poata astia sa-ti ia impozit, dupa asta termenul de 30 zile este doar informativ nu si obligatoriu. Atat timp cat ai toate actele in regula(itp,asigurare, rov...etc) poti sa mergi o perioada mai mare de timp pana o inmatriculezi pe numele tau. Eu mi-am cumparat prima masina in iulie (am facut act de vanzare-cumparare, am inscris-o la impozit) si am trecut-o pe numele meu in decembrie . Nu am avut nici o problema. Dar mai bine intrebi un agent de circulatie si atunci o sa stii sigur. |
--------------------
renault
megane III
2009 1.6 16v
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(marian_nzr @ 17 Feb 2014, 12:06) Dar mai bine intrebi un agent de circulatie si atunci o sa stii sigur. Legea este foarte clara si nu trebuie sa intrebi pe nimeni......doar studiaza legea. Sfaturile date de tine implica necunoasterea legilor si pe principiul asa am facut eu....nu e bine! @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 08:56 |