Cat poate duce un Megane ?, ce greutate...
![]() ![]() ![]() |
Cat poate duce un Megane ?, ce greutate...
eXtremer |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 27 October 11 From: Chisinau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004 1.5dCi 100hp
- MD
|
|||
cip2k7 |
![]()
|
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
Din câte știu, masa maxim autorizată e trecută în talon.
|
--------------------
Renault
Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Masa proprie=1270Kg
Masa totala admisa=1820Kg vezi mai jos: http://www.scribd.com/doc/56917540/Calcul-...nault-Megane-II |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
eXtremer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 27 October 11 From: Chisinau ![]() |
Imi cer scuze, sunt din R. Moldova si nush ce inseamna "talon" la voi blush.gif unde anume scrie ?
Am deschis topic-ul fara sa consult manualul imi cer scuze, uite mai jos e print screen cu info. necesara, sa inteleg ca 200kg n-o sa fie o problema. greutate2.jpg |
--------------------
Renault
Megane II
2004 1.5dCi 100hp
- MD
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Din tabelul de mai sus, faci un calcul simplu (pentru tipul de vehicul pe care il ai tu):
Greutate maxima admisa cu incarcatura MINUS Greutate fara incarcatura EGAL Masa maxima pe care o poti incarca pe masina, inclusiv pasagerii si soferul. Cam 500-550Kg cu tot cu pasageri si sofer poate cara un Megane II. This post has been edited by gabizegrean: 5 Nov 2011, 12:59 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
eXtremer |
![]()
|
Mersi mult gabizegrean.
btw nu mai lucreaza "quote" pe forum... Download Calcul-Dinamic-Renault-Megane-II - pentru cine are nevoie. This post has been edited by eXtremer: 5 Nov 2011, 13:46 |
--------------------
Renault
Megane II
2004 1.5dCi 100hp
- MD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:24 |