Cat costa de vopsit un spoiler?, Unde e cel mai ieftin?
![]() ![]() ![]() |
Cat costa de vopsit un spoiler?, Unde e cel mai ieftin?
forbs |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 1 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2002
|
|||
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Urmele de vopsea alba se pot scoate cu ceva alcool, benzina, acetona & co. Incearca si un polish si vezi cum arata dupa.. asta in cazul in care nu sunt f adanci.
bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ieftin si calumea nu prea se poate. Eu am vopsit de mai multe ori bara fata si spate la masinuta pe casco, iar pretul pentru bara spate de exemplu a fost de aprox. 300 euro (vopsea + manopera). Dar mai nou mi-am luat 100g vopsea (fara lac - 25 ron) facuta dupa codul masinii (am si testat si e foarte buna) si cu o pensula micuta rezolv micile zgarieturi. In functie de cat de adanci sunt poti incerca si aceasta optiune. Bafta
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
vopsire spolier spate (vopsea nematalizata) 4 mil la autocobalcescu ...in rest nu stiu
nu se face reclama ....se informeaza populatia ..... ![]() This post has been edited by UXE: 29 Jan 2007, 15:57 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
eu mi-am vopsit spoilerul fata pe laguna, anul trecut in septembrie cu 450 RON.
dar vopseaua era alba, deci la metalizat clar mai scump. |
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
- BH 14 AGS
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aripa de vopsit, culoare nemetalizata,la Serus au cerut 6 milioane.
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
forbs |
![]()
|
Ma cam speriati!
E gri inchis metalizat! ![]() Acum vreo 2 ani am avut spatele in reparatie, dar nu mai tin minte cat a fost spoilerul de vopsit la Radacini, stiu doar ca informativ, aripa spate ~500RON. Pentru zgarieturi, un coleg s-a interesat in targ (Vitan) si la o ghereta Policolor, ti se prepara un tub ca un marker dupa codul culorii si cu el poti astupa zgarieturile. Evident, se lasa sa se usuce muuuult (2+ sapramani) si abia apoi se intervine cu polish pentru finisare, mai devreme curati tot ce-ai astupat. Pai, cmandrei, la 300EUR schimb spoiler cu totul. |
--------------------
Renault
Clio
2002
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Din pacate nu ... doar vopsitul (si am uitat ... indreptat si vopsit aripa dreapta spate ... acum mi-am dat seama ca asa a fost 300 euro scuze de brambureala) ... probabil doar spoilerul vreo 120-150 euro.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
nicukla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 12 November 06 From: . ![]() |
Am avut bara spate zgariata si azi am luat Laguna de la vopsit ,asadar,bara spate vopsit a fost 450 RON la Mitsubishi Motors. ( am intrebat de pret pentru ca vopsirea a platit-o casco ).Ieri dimineata am dus masina si azi la 15.00 era gata.
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
forbs |
![]()
|
OK!
Revin cu alte informatii pe care le puteti considera utile. Luni dimineata m-a sters un Fiesta cu dreapta fata in spoiler pe stanga spate. Destul de usor pentru ca el avea deja spart spoilerul de la un caine si a fost moale, asa ca m-am ales cu o pata alba din voseaua lui si ceva zgarieturi. Seara la spalatorie (am vrut mai intai sa dau jos jegul si apoi sa curat pata) i-am intrebat pe baieti cu ce se scoate pata de vopsea, solventi cum m-a sfatuit cineva aici sau lichid de frana cum m-a sfatuit un vecin. Cu solventi se matuieste vopseaua (ataca lacul) iar cu lichid de frana se innegreste mai ales daca suportul este plastic. Mi-au sugerat axion pasta si asa am procedat. Rezultatul? Pata curatata, au ramas doar zgarieturile iar luciul s-a pastrat desi am insistat cu frecatul pe portiunea respectiva. Poate ca e si meritul vopselei folosite de Radacini cand mi-a fost revopsita bara in urma cu 2 ani (altele m-au nemultumit la ei). Pe de alta parte voi mai studia piata in materie de vopsit, tinta mea ar fi sa gasesc pana in 300RON un vopsit spoiler. @nicukla Este vorba de vopsea metalizata sau nemetalizata? Cei de la Radacini foloseau o vopsea pulbere cu apa. |
--------------------
Renault
Clio
2002
|
|
nicukla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 12 November 06 From: . ![]() |
vopsea metalizata
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca e vina ta, ca altfel nu vad de ce ti-ai face griji de cat costa o vopsire nu?
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
nicukla |
![]()
|
masina am gasit-o in parcare zgariata deci nu e vina mea,reparatie pe casco , dar am intrebat stiind ca un coleg de pe forum era interesat de pretul unei vopsiri.
This post has been edited by nicukla: 31 Jan 2007, 19:07 |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
forbs |
![]()
|
Daca ma intrebi pe mine, e la mica intelegere, sau cum n-au vrut astia sa aprobe, la intelegere amiabila. Oricum, mai aveam si pe partea opusa cateva mici zgarieturi si nici timp de pierdut la Politie.
Despre a cuia fost vina? La tamponarea din spate a cui e vina? Ca sa-ti fie mai clar, eu am incetinit la trecerea peste un sant in carosabil la cativa metri de semafor, cel din spate a demarat in tromba si sigur n-a mai fost atent inainte ca era cu viraj stanga si cedare prioritate de dreapta pentru cei ce vin din fata. Cu siguranta nici nu l-am ametit ca am plecat tare si am franat brusc. |
--------------------
Renault
Clio
2002
|
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
am postat aici un deviz de la un service pentru vopsit aripa si spoiler
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=642...ndpost&p=795598 |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 08:40 |