Carlig Remorca Megane 2, Toate motorizarile
![]() ![]() ![]() |
Carlig Remorca Megane 2, Toate motorizarile
iks |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2005 dynamic 1.5dci
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
1200 lei cu manopera cu tot in service renault
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=160895&hl=carlig
Carlig remorcare Renault Megane 2 - 550 lei cu tva - inclusiv pachet electric si transport la dvs acelasi pret si la reprezentanta |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Are cineva habar cum se monteaza carligul asta? N-am vazut pana acum unul desprins ca sa vad ce si cum dar presupun ca nu e prea greu.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
iks |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 March 07 ![]() |
multumesc de raspunsuri doar doau intrebari: sunt carlige cu decupare spoiler( eu nu vreau sa-mi decupez spoilerul), sunt detasabile cand nu ai nevoie de ele si ce marci sunt? multumesc din nou.
|
--------------------
renault
megane
2005 dynamic 1.5dci
|
|
GeoST |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 June 09 ![]() |
Salut...detin un R.Megane II Lux Privillege 1.6 16v - 2005 si as vrea sa agat dupa el o remorca...dar pretul carligului pt remorca ma da pe spate...cine ar putea sa ma ajute cu un carlig pentru cateva zile pt a-mi face si eu unul dupa modelul original? OFER ,,RECOMPENSA,,
![]() P.S : Am un carlig de la alta masina...si as vrea sa-l adaptez pt Megane. MS.Astept PM ![]() Bucuresti This post has been edited by GeoST: 26 Feb 2011, 00:32 |
--------------------
Renault
Megane
2006 - sedane
|
|
georgerusu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 29 December 10 From: iasi ![]() |
eu cred ca la dezmembrari gasesti la un pret mai mult decat rezonabil, atentie ca ai sanse foarte mari sa fie acelasi carlig cu ala de logan.
|
--------------------
renault
megane II
2005 coupe 1.5dci
|
|
GeoST |
![]()
|
slabe sanse la dezmembrari...nu prea am vazut megane 2 la dezmembrat...si cel de logan nu s-ar potrivi...
|
--------------------
Renault
Megane
2006 - sedane
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
GeoST nu cred ca este legal sa-ti faci tu un carlig de remorcare,,,
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
simyandrei |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 27 November 10 From: Pitesti ![]() |
il vand eu pe al meu il vrei?e cumparat de 4 luni dar nu il mai vreau am dat 7 mil il dau cu 5 cu tot cu priza:)0766294661 daca vrei
|
--------------------
Renault
Megane ll
2008 1.5 78kw privilege 18'' Rs
- AG 42 MET
|
|
nicu45 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 January 11 ![]() |
eu te-as putea ajuta cu schitele de montare(prospectele originale);am cumparat acum 3 ani unul de la reprezentanta...a fost intr-adevar cam scump(vreo 10 milioane...) cu tot cu cabluri si priza...l-am montat singur conform schitelor ...a trebuit sa dau bara de protectie jos...in plus a venit cu o alta bara sub cea de prot. mai solida decit cea de pe masina din metal plin...in final am ramas cu o bara metalica in plus(cea originala care era pe masina)...daca are nevoie cineva i-o pot da...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.6 16v
2007
|
|
GeoST |
![]()
|
dc nu ar fi legal?...poate il fac mult mai rezistent ca cel de fabrica...sudura rezistenta...am gasit la importatorii de piese de schimb nou la 500 ron...dar la cat de des il folosesc nu merita investitia...as fi interesat sa studiez unul 2-3 zile
|
--------------------
Renault
Megane
2006 - sedane
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Probabil că ai mei colegi se referă mai sus că este posibil să fie nevoie de unul omologat. Asta este logic, de moment ce acest cârlig suportă totuși ceva forțe și dacă nu este corespunzător, remorca/rulota poate scăpa și ucide pe cineva din spate și nu numai.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
MariusDutu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 6 February 11 ![]() |
Buna ziua,
Simyandrei il mai ai? |
--------------------
Renault
Fluence
2013
|
|
MariusDutu |
![]()
|
La Auto Technik International str. Apusului nr.49 Bucuresti carligul de Megane este 550 ron cu tot cu instalatie electrica inclus. www.atimotors.ro
|
--------------------
Renault
Fluence
2013
|
|
GeoST |
![]()
|
crezi ca cel facut in fabrica este foarte rezistent?mi se par mult mai firave...deci nu are nimeni...
|
--------------------
Renault
Megane
2006 - sedane
|
|
GeoST |
![]()
|
Chiar nu are nimeni???
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 - sedane
|
|
MariusDutu |
![]()
|
Buna ziua,
Mi-am montat carligul singur. (exact ca in postarea domnului de mai sus). Am rugamintea de a ma ajuta cu instalatia electrica . Modulul la care faceti referire se leaga pe mufa aceea din bara ramasa libera? Are 6 pini intradevar dar nu are nici un curent pe ea. Va multumesc ! |
--------------------
Renault
Fluence
2013
|
|
GeoST |
![]()
|
Mi-am achizitionat astazi de la un importator direct de piese de schimb carligul la pretul 370 ron (avand contract cu ei)...o sa il montez sper maine daca se incalzeste afara...o sa dau detalii despre montare...
![]() This post has been edited by GeoST: 17 Mar 2011, 17:36 |
--------------------
Renault
Megane
2006 - sedane
|
|
toni5307@yahoo.com |
![]()
|
![]() toni1 Group: Members Posts: 268 Joined: 6 February 11 ![]() |
SIMYANDREI
MAI AI CARLIGUL? E ORIGINAL RENAULT? M-AR INTERESA MS ! |
--------------------
renault
megan II
2007
- xxx
|
|
GeoST |
![]()
|
salut.din pacate carligul nu s-a potrivit...am fost nevoit sa fac retur...(era pentru hatchback)...mi-au adus pentru sedane dar pretul a crescut la aprox. 550 ron...l-am montat...fara nicio problema...pentru cei care doresc carlige...nu ezitati sa ma contactati...ajut cu placere...asigur si montaj...bafta
|
--------------------
Renault
Megane
2006 - sedane
|
|
Cezar01 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 410 Joined: 6 April 11 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
carlig pt Megane, made in France, clasa A 50X, Tip L84 STD. Nr. omologare 94/ 20/ EC. Instalatie electrica, pret 480 lei. 0722.323.999. 25 Apr 2011, 17:15: In Bursa tocmai am dat ultimul pret. 400 lei This post has been edited by Cezar01: 25 Apr 2011, 16:15 Attached thumbnail(s) Imag004.jpg ( Size: 142.66k ) Number of downloads: 3646 CIMG5476___Copy___Copy.JPG ( Size: 1.94mb ) Number of downloads: 3810 |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
nicu45 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 January 11 ![]() |
la cirligul pe care l-am pus eu, la capetele barei de legatura mai sunt doua lonjeroane lungi care se fixeaza de traversele masinii prin cite 2 suruburi si piulite de M10 sauM12;in ce priveste inst. electrica cablajul are cite 2 mufe dreapta si 2 mufe stinga ;cite 1 mufa se cupleaza in cea care vine la stop ( cred ca stiti ca lampile se scot mai intii) mufa ramasa libera se cupleaza in stop.....cu ajutorului prospectului toata treaba e relativ usoara...acolo scrie clar ce culori au firele si de la ce pozitii sunt....partea care iese in exterior arata exact ca in poza lui cezar , are o protectie din plastic si un culioer tot di plastic care la mine s-a rupt si l-am prins cu un surub..
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.6 16v
2007
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
de ceva vreme ma bate gandul sa devin rulotist, primul pas l-am facut, montat carlig remorcare la auto din semnatura, costuri incluzand manopera-810 lei, montajul a fost realizat la un service din Buc.Noi.
Acum mai ramane alegerea rulotei. |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
aid |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 April 12 ![]() |
Vreau si eu carlig!
Am vazut numeroase anunturi SH... insa niciunul fix pt Meg2.2 Sedan 2008. Se potrivesc pe megane 2.2 carligele pt generatiile anterioare? Se potrivesc pe Sedane carligele de la celelalte variante, ex. Combi? (am vazut ca a comentat cineva ca nu se potriveste de la HTB) |
--------------------
Renault
Renault Megane 1.5 CDI 100cp 2004
Renault Megane 1.4 16v 100cp 2008
- AG06ZEN, AS855GS
|
|
Ady387 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 July 24 ![]() |
Salutare tuturor. Am eu renault megane 2 cabrio, si as fi interesat sa cumpar un carlig de remorcare. Cele pentru cabrio mi se par foarte scumpe, se potriveste modelul de pe sedan sau break?
|
--------------------
Renault
Megane 2 cc
2005/ 2.0 99kw
- KA SM 2780
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:43 |