Care este diferenta dintre Espace si GrandEspace ?
![]() ![]() ![]() |
Care este diferenta dintre Espace si GrandEspace ?
relupitzy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 July 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3
2012/KT1RG6
- B679RLU
|
|||
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Grand de la ce crezi ca vine? Evident ca o versiune este mai mare- in cazul de fata, mai lunga:
PS iti dai seama ce "cunoscator" e ala, vai de capul nostru.... This post has been edited by andri1940: 15 Sep 2017, 18:39 Attached thumbnail(s) espace3.jpg ( Size: 18.8k ) Number of downloads: 242 espace4.jpg ( Size: 34.68k ) Number of downloads: 275 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ca si la Scenicuri si Modusuri, cel mai usor de observat e la ultimul geam lateral.
This post has been edited by R19/16v: 15 Sep 2017, 18:42 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Salut. Am avut și Laguna 3 break si scenic 2. Acum am un espace 4 2009 2.0dci. Ce îți pot spune din punctul meu de vedere. Te sfătuiesc sa îți iei varianta scurta ( Espace), e mai scurta cu aproximativ 20cm, însă din punctul meu de vedere are avantaje mai mari: este mai scurta ca și Laguna 3 break, este mai ușor de găsit loc de parcare, este mai ușoară, consuma mai puțin, comportament dinamic mai bun, modelele scurte sunt mai des întâlnite, astfel în caz de ceva găsiți piese în dezmembrări mult mai facil.
Acum vorbind deapre espace în general, având pana acum mașini normale, nu prea am fost afectat de consum. Asta având 2 tone goala, rupe la consum in oraș fata de Laguna 3 1.5Dci , scenic 1.5dci, astfel ca greu vezi in oraș sub 10~11 iar afară è acceptabil 6.5~7 la mers normal. Poziția la volan è spectaculoasa, prima senzație este de nava spatiala, vezi peste mașinile mici și poți anticipa anumite situații din trafic. Spațiul interior este generos pentru utilizare normala. Eu am versiunea scurtă și am mers în 7 persoane în excursii și se sta ok. Ramane un portbagaj mai scurt dar înalt de dimensiunea unuia de golf 4, luând un considerare ca pui bagaje mai pe verticala unele peste altele, apoi e spațiu între cel 2 scaune spate cam de un trolley medium-rare, pus culcat și folosit ca și cotiera. La călătorii încărcat full sa nu te aștepți la demaraj bune și TB sa fii atent la depășiri ca se simt limitele motorului când îl pui sa tragă 2.8~3 tone. Din nou la încărcare mare tb păstrată distanță fata de cel din fata căci frânarea è mai lunga. In general e ieftina la întreținere, multe din elementele mecanice sunt ca și la laguna 2, problema este la elementele de caroserie, dar alea le găsești la preturi ok în dezmembrări. De fapt la noi toată lumea visează la monovolume doar Sharan, de aici depreciere considerabila Pt Espace. Te sfătuiesc să-ți iei una după 2007 phase 2, foarte dotata, doar motorizarea 2.0dci, doar manuala, celelalte nu sunt prea bune Pt o greutate asa mare. Sunt multe in Franța sau Germania la preturi de cca 4500~5000 in stare buna și foarte accessoriate. Fata de concurenții ei, ai avantaj podeaua perfect plata - o poți folosi și la carat, scaunele care le poți configura cum vrei, le poți pune și față în față, distribuție pe lanț, motoarele sunt aceleași de pe laguna, qashqai, xtrail etc. A mea e 2009, cu GPS, trapa, dvd in tetiere din fabrică, mâini libere și multe altele și crede-mă ca e foarte confortabila in 4 la drum lung. Copii în spate au desene animate și nu te bat la cap. Neapărat sa cauți cu bare transversale de fabrica dacă vrei cutie deasupra, ca sunt scumpe și complexe sa le montezi după (șinele pe care culisează și barele transversale). Cică rezista la 80kg și nu fac zgomot nici la 130 ca sunt aerodinamice. |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 03:32 |