CUTIE PORTBAGAJ, A mai instalat careva ?
![]() ![]() ![]() |
CUTIE PORTBAGAJ, A mai instalat careva ?
BuNeL_u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 22 April 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) CUTIE.JPG ( Size: 23.17k ) Number of downloads: 1169 |
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Expression Check Length
|
|||
BuNeL_u |
![]()
|
nimeni nimic ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
|
conzerva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 8 January 09 From: Oradea ![]() |
nu stiu ce sa zic, dar nu ar trebui sa ai manual de instructiuni?
|
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
2002 Privilege 120CP
- BH 86 VSY
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
daca ai estate e simplu ai deja barele transversale pe plafon. Daca e hatckback trebuie sa cauti un sistem de prindere. Am inteles ca sunt super practice dar destul de scumpe, second cred ca numai prin germania sau ceva sa gasesti la noi cand m-am uitat eu erau pe la 10 milioane ceva ok.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
lucinebunu vezi ca poti inchiria roofbox-uri de-aici. E ieftin si scapi si de problema spatiului de depozitare. Nu stiu daca au asa ceva in timisoara insa.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
atat de ieftina e inchirierea aia de care zice Fratzica incat cu banii de pe 10 zile de inchiriere iti iei tu cutia ta.
ieftin gasesti pe ebay... dar sa ai pe cineva sa te ajute |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
exagerezi
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
BuNeL_u |
![]()
|
mersi pentru informatii !! orikum eu vrreau sa-mi cumpar una sa o am pe masina . o sa incerc pe ebay
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
De pe ebay o sa platesti foarte mult transportul plus ca o sa fie greu sa gasesti pe cineva care o sa vrea sa o trimita in Ro. Iti recomand sa cumperi una facuta de Thule sau MontBlanc.
|
-------------------- |
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
decat thule sau mont blanc ,iti cumperi setul de bare de la renault.eu am gasit mont blanc la 170euro +tva,iar la renault sunt cam 7-8 mil.eu as opta ptr. originale care vin super.nu ma las pana nu le gasesc....
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
cutii de portgabaj gasesti pe la toate supermarketurile..
eu mi-am luat din selgros,(cu 360 lei de 350 litri) dar se gasesc si in carrefour, metro etc. barele de pe plafon trebuie sa le cumperi separat, si pot fi foarte scumpe daca le iei de la reprezentanta( max 200euro) sau mai ieftine daca le iei de la orice magazin de piese auto, sau si mai ieftine le gasesti prin piete sau talciocuri. cutia are sistemul de prindere inclus si se poate prinde pe aproape orice bare de plafon. eu mi-o montez pe barele de plafon de la Scenic RX4... bafta! This post has been edited by "BandiT": 9 Jun 2009, 06:59 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu mi-am cumparat atat bare cat si cutie de 500L, acum vreo 3 ani cand am fost in Franta in vacanta (de prea multe cumparaturi
![]() Barele au fost undeva la 65 EUR, iar cutia vreo 300 EUR. Totul cumparat de la un magazin FeuVert (un fel de supermarket cu accesorii pentru masini). In afara de zgomotul groaznic produs de cutie (si chiar si de bare cand cutia e jos si merg tare), e foarte practica. Consumul - cam 1% in plus, si trebuie sa te abtii de la viteze prea mari (adica peste 130). |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
cred ca si pe autokarma am vazut o data, insa nu mai stiu la ce pret..bafta
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
jordy_seba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
si pe mine m-ar interesa o cutie de aia(cred ca e foarte practica)dar problema e ca la hatchback nu am gasit nicaieri gauri in care sa vina prinse barele de care sa prinzi apoi cutia
am cautat de-a lungul portierelor, pe sub chedere si nimic,doar undeva ceva care seamana cu locul unde ar trebui sa vina gaurile alea. Daca cineva le-a gasit s-au stie cum se prind barele sa-mi spuna si mie ![]() |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nici nu o sa gasesti gauri la Laguna. Deschide portierele si vezi pe sub garnitura de la usa, la un moment dat este cate o zona marcata la fiecare usa: pe profilul de rezistenta al plafonului o sa remarci la fiecare din cele 2 zone marcate un fel de "dinti" care delimiteaza o zona de aprox 7-8 cm. Acolo se prinde capatul fiecarei bare transversale.
Capetele de bara au ca un fel de talpa cu care "calca" direct pe plafon (protejata cu ceva cauciuc sa nu zgarie) si un fel de carlig metalic (profil in forma de U) care intra in zona mentionata de mine mai sus. O sa incerc sa fac niste poze maine. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
jordy_seba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
multumesc mult.astept pozele si ma duc chiar acum sa ma uit
dar mai am o intrebare sau mai bine zis o nelamurire: banuiesc ca aceea cutie ar trebui sa fie ceva mai scurta ca nu cumva cand deschizi portbagajul sa lovesti cu luneta in ea,zic si eu ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
rent-a-skibox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 January 09 ![]() |
Salutare, daca imi permiteti v-as aduce cateva informatii
jordy-seba: orice cutie (decenta) se regleaza inainte-inapoi, in functie de masina si lungimea cutiei poti sa gasesti un compromis intre deschiderea hayonului si "umbra" pe care ti-o face cutia in fata (si nu mai vezi semafoarele). pe laguna ar trebui sa incapa fara probleme o cutie de 195 cm (am pus pe opel corsa, seat leon si golf de ex) bare "originale": experienta mea este ca, din dorinta de a face ceva "frumos", barele originale ies nepractice: - sunt mai inalte decat cele produse de Thule de ex (am vazut pe BMW, Audi si chiar Renault niste picioare de sprijin ale barelor de parca asta era scopul, sa-ti inalte cat mai mult incarcatura de pe bare) - lungimea "utila"pe care poti incarca e mai mica, unele bare terminandu-se in piciorul de sprijin; cu chinuri enorme am reusit sa pun 3 suporti de bicicleta pe barele originale ale unui Infiniti FX35. ce-i drept, erau frumoase... in schimb, la cele de producator de sisteme barele trec peste picior, astfep incat atunci cand ai nevoie te poti folosi si de capetele iesite in exteriorul zonei cuprinse de picioare. - daca schimbi masina (sau ti le cer prietenii imprumut etc) ai sanse spre zero sa le poti utiliza, pentru ca sunt cam fixe ca lungime iar piesa specifica de fixare pe masina e una cu piciorul. idem daca se strica ceva la sistem, mie renault mi-a cerut 14 milioane pe o piesa de plastic rupta pentru ca venea doar cu bratul macara si actionarea electrica, la banii aia faceam zece din aur ![]() - incuietorile uneori lasa de dorit daca va pot ajuta si cu alte informatii din practica mea si experienta de ulilizare a clientilor dati-mi de stire alex |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2003
|
|
cri123 |
![]()
|
Sorry ca inca n-am pus pozele, azi o sa le fac si le pun aici.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
rent-a-skibox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 January 09 ![]() |
intre timp am facut eu poze. cu Pacific 200 (480 litri, 175 cm lung) si Ocean 780 (470 litri, 195 cm lung) pe megane II bicorp. am pus si un Atlantis 900 dar am facut pozele noaptea si sunt cam slabe
This post has been edited by rent-a-skibox: 10 Jul 2009, 16:05 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2003
|
|
cri123 |
![]()
|
Atasat cutia pe care o am eu, cumparata in Franta in vacanta, fiindca nu imi mai incapeau cumparaturile... (nu ale mele
![]() Inca sunt dator cu barele si unde se prind. This post has been edited by cri123: 25 Jul 2009, 23:00 Attached thumbnail(s) IMG_7711_resize.jpg ( Size: 827.65k ) Number of downloads: 901 IMG_7087.jpg ( Size: 712k ) Number of downloads: 926 |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Ce model e SX ... Vreau si eu sa imi cumpar tot de la FeuVert ca au niste promotii super interesante
![]() Barele sunt tot de le Feuvert? ... arata identic cu cele originale ceea ce e super ... |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 04:57 |