Butuc cheie contact - blocat, am fost remorcat
![]() ![]() ![]() |
Butuc cheie contact - blocat, am fost remorcat
vasilers |
![]()
|
||
![]() Bucurati-va de ce aveti! Group: Members Posts: 30 Joined: 20 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Phase 4
2007 Fidji 1.5 DCI/85 CP
|
|||
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai avut un mare ghinion, dar nu trebuie sa generalizezi. Sunt destui pe acest forum care nu au/avut belele cu Symbolurile lor.
Bafta si sa ne spui ce a avut ![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Se intampla si la case mai mari. Se rezolva pe garantie.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Si eu zic ca nu e o defectiune majora... ci una macanica la butucul respectiv. E neplacut, dar nu cred ca ar trebui sa te opreasca sa te bucuri de masina. Eu am fidji de 2 ani si sunt foarte multumit, exceptand micii greierasi, in special din zona displayului cd (am phase3). La second hand e mult mai mare probabilitatea sa se intample asa ceva.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
valisers ... cu respect cred ca te-ai ambalat prea tare ... iti inteleg nervii, nu odata am plecat altfel decat cu masina cand aveam R5-ul si stiu cat de nasol e ... numai ca acolo am platit eu de fiecare data ... aici plateste garantia ... nu e chiar asa de naspa masina totusi
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
vasilers |
![]()
|
![]() Bucurati-va de ce aveti! Group: Members Posts: 30 Joined: 20 October 07 ![]() |
Tocmai m-am intors de la service si sa vedeti ca trebuie schimbat butucul de contact, yala de la usa, busonul de la rezervor si varfurile de la chei. Problema este ca nu asa ceva pe stoc si trebuie sa le aduca de la Pitesti (oare pun de Logan ?!) si o sa ajunga in Baia Mare numai luni si tot luni o sa le si schimbe.
I-am intrebat din ce cauza s-a dus contactul si nu au stiut sa-mi spuna. Inca o chestie am intrbebat daca imi dau masina la schimb pana luni, tipul de acolo a facut ochii mari si a zis ca da imi dau, sa astept putin sa semnez ceva hartii, dar m-am gandit ca s-a intampla ceva cu ea pana luni si va trebui sa o platesc din buzunar. Deci sa stiti, daca vi se strica masina pe garantie sunt obligati sa va dea alta la shimb! Chestia este ca ei nu o sa te intrebe niciodata daca iti trebuie masina pana se rezolva problema.... trebuie sa ceri tu.... This post has been edited by vasilers: 14 Mar 2008, 09:12 |
--------------------
Renault
Symbol Phase 4
2007 Fidji 1.5 DCI/85 CP
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Depinde asta de service ... nu toti conduc masina de servici in scopuri personale 100%, dar sunt unii care asa fac si deci le este greu sa ti-o dea tie ... indiferent daca e sau nu obligatoriu ... trecand peste asta ... iti tinem pumnii ca luni sa fie gata masina ta.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
vasilers |
![]()
|
Multumesc, ....a da, le-am spus si de firele de la portbagaj si au zis ca se rezolva, sper si eu sa fie gata pe luni!
|
--------------------
Renault
Symbol Phase 4
2007 Fidji 1.5 DCI/85 CP
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@vasilers: Crede-ma, trebuie sa depasim sentimentalismele de moment. E un incident tratabil pe garantie. Inconvenientul e ca masina se afla in pana imobilizanta, dar dupa promisiunile pe care ti le-au facut cei de la reprezentanta, te pot rezolva intr-un termen destul de rapid.
Intotdeauna, cand cumperi un produs nou, si nu ma refer strict la un autoturism, trebuie luat in calcul faptul ca nu-i un produs testat si cu eventualele probleme remediate, nu? QUOTE(vasilers @ 14 Mar 2008, 09:11) Nu, dealerii nu sunt obligati sa asigure vehicul de inlocuire in aceasta perioada! A fost un program mai demult, cardul de 5 stele, in care era stipulat acest aspect. Momentan, dealerii care au posibilitatea sa ofere aceste autovehicule pot face acest lucru...e la latitudinea lor. Iar acest serviciu poate fi si/sau pe chetuiala clientului. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
vasilers |
![]()
|
.... Toate cuvintele de lauda pentru Autobecoro Baia Mare, azi, asa cum au promis au reparat masina, si, ceea ce m-a surprins in mod placut a fost faptul ca mi-au adus ei masina pana la serviciu. Chiar nu ma asteptam la asa ceva, frumos din partea lor, bravo baieti sa o tineti tot asa!
.... au rezolvat si problema cu firele de la portbagaj This post has been edited by vasilers: 17 Mar 2008, 19:02 |
--------------------
Renault
Symbol Phase 4
2007 Fidji 1.5 DCI/85 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:41 |