Butoane incalzire scaune!?
![]() ![]() ![]() |
Butoane incalzire scaune!?
Johannes |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 5 October 15 From: Slatina/Olt ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
08/2008
- OT 15 CIF \_
\_\_ \_\_\_ \_\_\_\_ Megane 2 1.6 16V _/_/_/_/ _/_/_/ _/_/ _/ |
|||
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
ai vrea tu
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
Johannes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 5 October 15 From: Slatina/Olt ![]() |
QUOTE(iDoctor @ 30 Jan 2016, 12:29) Mai saturat cu raspunsul asta! ![]() Am vazut ca mai demult se vindea si acele rezistente de incalzit, as avea posibilitatea sa le mai bag in scaun acum? Si o mica intrebare! De ce mai sunt firele acolo cu cablajul? This post has been edited by Johannes: 30 Jan 2016, 15:55 |
--------------------
Renault
Megane 2
08/2008
- OT 15 CIF \_
\_\_ \_\_\_ \_\_\_\_ Megane 2 1.6 16V _/_/_/_/ _/_/_/ _/_/ _/ |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pentru ca a fost mai ieftin sa fie decat sa nu fie.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
igl1 |
![]()
|
posesor multumit de megane Group: Members Posts: 228 Joined: 20 February 10 From: bucuresti ![]() |
salut,
apropo de cablaje am un var lucreaza la o firma in bistrita care face cablaje auto pentru mercedes, marcile din grupul bmw si el spune ca practic cablajul este la fel si la masina full si la una care are doar optinile de baza ca este mult mai ieftin asa practic cativa metri de cablu in plus si cateva mufe |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Eu am pus kitul de Dacie, care se gasete pe OLX si sunt foarte multumit, ma refer la rezistentele din scaun. Montarea sa o faca cineva care a mai facut asta.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
iDoctor |
![]()
|
instalatia fata poate fi ...full echipare insa cablajul spate sigur este low cost , 1m cablu x nspe milioane masini cat cupru / euro / manopera =economie /???????????????????????
la instalatia scaun mai trebuie cateva mufe un releu si cativa m cabluri . This post has been edited by iDoctor: 30 Jan 2016, 20:28 |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
S-ar putea sa fie toate firele si releul, mai trebuie puse doar rezistentele in scaune.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
iDoctor |
![]()
|
sigur ca da , baga mufa in butoane si gata , radetu livreaza wirelles caldura .
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
TheScout |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 26 November 10 From: Constanta ![]() |
Salut. Aceasi intrebare o am si eu. La frana de mana sunt 2 mufe rosii si una gri, in scaun intra doua mufe,una in partea din fata si a doua cumva in spatele scaunului,si daca ii pun butonasele se aprinde ceva in bord ca sunt sau nu cuplate incalzirea in scaune? Daca sunt doar mufele unde duc respectivele cabluri atunci?
This post has been edited by TheScout: 14 Oct 2016, 15:12 |
--------------------
Renault
Megane II
2006 / Coupe "There is no God to make your wish come true, the only power lies in You"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:02 |