Bucuresti - Baia Mare, Alegere traseu - sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti - Baia Mare, Alegere traseu - sfaturi
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
deci... eu lunar plec la bucuresti. bucuresti - busteni - brasov - sighisoara - tg. mures - bistrita(inainte cu 10 km de bistrita ai indicator spre dej) - dej - baiamare
asta e cel mai scurt drum, parerea mea. pe aici fac 8 ore si pe valea oltului fac 9 si ceva. sper sa-ti ajuta |
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
- MM 66 GBY
2007 dec membru
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc Gaby. Este foarte ok 8 ore... dar cu ce viteza medie mergi ? Repet, pe unele siteuri care au ceva aplicatii gen GPS, mi se dau 550 de km, sau pe acolo, parcursi in 10 ore.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
subscriu la traseul de mai sus... cu un singur amendament... eu nu o iau pe bistrita... e drumul porst... as recomanda pe spre cluj... prin campia turzii... pe E587 parca... mai ales ca l-au refacut acum....
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
pai...75km/h media
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
- MM 66 GBY
2007 dec membru
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
La fel recomand si eu: Buc- Brasov - Sighisoara - Mures - Cluj - Baia Mare. Acum 20min am ajuns in Baia Mare din Bistrita, iar sectorul Bistrita - Dej e dezastru, se lucreaza la greu. De dormit recomand in Sighisoara, hotel Coroana parca se numeste, inainte de centru faci stanga la niste semafoare mici (este un Omv in zona). Acum 1an jumate era 1 milion camera, conditii ok.
Alta varianta ar fi Buc - Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu - Alba - Cluj - BM. Pe aici e cu aprox 100km mai lung, dar eviti DN1 si mergi pe autostrada. Dar pierzi apoi pe Valea Oltului, e mult mai aglomerata decat Brasov - Mures. Daca mergi pe prima varianta si nu tii neaparat sa treci prin Tg Mures, recomand ocolirea pe la Acatari: cu vreo 10km inainte de Mures, in Acatari, ai intersectie la stanga catre Cluj. Drumul e bun, te scuteste de traversat tot Tg. Mures. Pe prima varianta, ai camerele radar de pe DN1, mai ai 3 camere pe sectorul Turda - Cluj, semafoare ce se pare ca au camere incorporate la Jucu (Nokia), Cluj, precum si un idiot cu radar in Ileanda, la vreo 30km dupa Dej. Ala lasa radarul mergand si daca nu e in masina, cica dupa aia ia casetele la puricat. Pe varianta doi ai camera in Sacel, Sibiu, si din nou cele din Turda-Cluj + bonus idiotul din Ileanda. Bafta si drum bun! |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
eu zic ca nu e asa rau bistrita - dej pt ca aprox jumate drum e asfaltat deja, mai e pe ici colo o banda blocata la care daca se intampla sa ai de asteptat, mai mult de 20 sec nu astepti ca nu e aglomerat. si e cu vreo 70 de km mai scurt decat pe cluj si omiti si radarele fixe de la cluj dar dai de domnul de la ileanda.
![]() |
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
- MM 66 GBY
2007 dec membru
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Gabi, fac minim o ora din Bistrita pana in Dej(60km!) Inuman. E intr-adevar o parte din el astfaltat, dar nu doresc nimanui care nu cunoaste zona sa ajunga acolo pe intuneric. Portiunile astfaltate se termina brusc, cu o denivelare cu diferenta de nivel de vreo 20-30cm, nesemnalizata. La toate podurile si podetele se trece pe un singur sens, iar trecerile stii si tu cum sunt, mai mult de 10km/h nu poti merge. Si sunt o groaza de astfel de podete. E mai scurt decat pe la Cluj, dar macar scapi de nervi si injuraturi si revizii neprogramate. Plus ca si drumul de la Reghin la Bistrita e dezastru, denivelari dupa denivelari, in timp ce Mures-Cluj e superlux.
Acum, omul alege pe unde vrea sa vina...70km in plus pe drum mai bun, sau varianta mai scurta. Ca si economie de motorina, eu zic ca aia 70km ii recuperezi din faptul ca nu tot faci stop'n'go-uri. This post has been edited by chris_t: 10 Jul 2008, 07:41 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Flamingo |
![]()
|
Multumesc mult de tot. Nu ma asteptam sa primesc raspunsuri atat de curand, motiv pentru care am lansat de timpuriu acest topic. De plecat da, se pare ca vom merge cu Clio (motorina) deoarece vom avea nevoie de ceva mai mult spatiu in portbagaj... O fi mai scump combustibilul dar asta e, n-am ce face. Va tin la curent !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
chris_t |
![]()
|
N-ai de ce, sa ai drumuri bune!
Putin offtopic (sau nu): cat papa ala micu' de zici ca iesi mai scump cu Reno'ul??? In mod normal un drum Baia Mare - Buc + retur +vreo 150-200km extra ar trebui sa coste maxim 300 lei cu un dCi. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ala micu ia afara 5.2 - 5.5 litri maxim / 100 km (benzina), in schimb are portbagajul mic... Cu toate ca spatiul pentru pasagerii din spate este super ok (o sa radeti, dar nu dai cu capul de tavan la hopuri precum in Clio), optez pentru varianta Renault la drum lung din cauza ca vom fi 5 persoane + bagaje...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 04:21 |