Blocuri noi... in Bucuresti?
![]() ![]() ![]() |
Blocuri noi... in Bucuresti?
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista si povesti pozitive, insa trebuie sa fii foarte atent si sa ai noroc.
Povesti pozitive: - Golden Residence in Otopeni. Primele 2 blocuri au avut 6 luni intarziere, insa dup-aia s-au livrat la timp si dpdv calitativ OK. Amicii mei au luat in primul bloc si au discutat ceva mai mult la mutare pentru revopsirea unei camere si mascarea unor tevi. Si acum dupa 1,5 ani nu sunt mutati decat 1/2 din vecini, dar din fericire nu afecteaza prea mult pe ceilalti vecini. - Metropolis Residence - lucrari facute cu mici intarzieri, primii locatari mutati in Decembrie 2008. Amenajarile facute corect, insa probabil inca 1 an o sa fie 1/3 - 1/2 din locatari mutati. - Hydra Residence - complex low-cost, preturi foarte bune la contractare, si rezultatul foarte "corect". Locatarii sunt mutati toti, acces cu paza, cateodata lifturile nu merg, parcarea subterana nu e gata nici dupa 1 an de la inaugurare, au fost ceva probleme cu conectarea la gaze, insa pe ansamblu majoritatea sunt multumiti. Parte amai putin pozitiva este ca unii locatari au vederea catre un alt bloc cu 4 etaje mai inalt, aflat la 6 metri distanta ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Hydra Residence e aia de langa Carrefour? Daca da, cam urata locatia... La fel si cu Golden Residence, Otopeni, bleah..
![]() Metropolis Residence suna ok, dar si ala e departe rau, mersi de sugestii. Despre complexul "InCity Residence"de pe Dudesti stie cineva ceva? E al celor de la Anchor Group... Nu ca ar fi prea amuzanta zona Dristor dar decat Bucurestii Noi, Otopeni, Voluntari, e un pas inainte... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Mama unui prieten a contractat o garsoniera in InCity Residence. Trebuia sa o primeasca acum vreo 7-8 luni, nu este inca gata iar, partea cea mai nasoala, suprafata reala a locuintei este mai mica cu aproximativ 5 mp decat in contract.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Asta e chiar tare
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
E platita integral catre turcaleti. Acum se tiganeste cu turcii. Ei spun ca nu au stiut exact cum era proiectul cand au facut contractul cu ea.
![]() Dar o sa ii dea in judecata, probabil. |
--------------------
-
-
-
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Alex, n-ai pus intrebarea bine, tu ai cerut pareri de apartamente existente, nu de locatii unde sa iti mai poti lua apartament. Hydra e in Voluntari si e vandut 100%.
Dintre cele noi ti-as recomanda un ansamblu dat deja in folosinta, insa din care acum unii locatari vor sa se mute. In felul asta stii ce cumperi. Orice alta varianta are o componenta maaare de risc si de "noroc", proportionala cu foamea constructorului. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
eu ma astept ca in perioada imediat urmatoare sa inceapa sa se sparga buboiul, atat in bucuresti cat si in tara. adevarul e ca nemai existand tranzactii si finantare de la banci ptr continuarea proiectelor, marea majoritate a dezvoltatorilor vor "ingheta" santierele. si asta nu e deloc placut nici pentru cei care au contractat apartamente nefacute, nici pentru cei care s-au mutat in ansamble rezidentiale pline de noroaie. eu am avut noroc sa ma mut in Iasi intr-un ansamblu care e deja in fazele finale de constructie dar nu ascund ca am avut un morcov maricel...dar lucrurile merg inca bine...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
bloc nou nout in targoviste. in zona cu verdeata. 5 nivele. izolatie externa. hol cu marmura, balustrade inox. treci strada si ajungi in parc. zona superlinistita.
apartament 2 camere in blocul asta: baie complet utilata (gresie, faianta, cada, wc, chiuveta). bucatarie cu aragaz+hota, frigider si chiuveta. parchet in camere. termopane d-alea de imita lemnu'. balcon mare pe 2 parti. pret: 45.000 euro. asa ca fac bwucale si aglomeratia de-acolo. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
"suprafata reala a locuintei este mai mica cu aproximativ 5 mp decat in contract." - in orice contract este specificat un procent de abatere cu +/- , daca abaterea se incadreaza in acel procent constructorul nu are nicio vina
cat despre complexe rezidentiale - in general sunt de proasta calitate - putine sunt decente - va spun lucrul acesta intrucat lucrez in domeniu - |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@aleksanders: vreau sa-l vad si eu pe fericitul proprietar caruia ii iese cu plus abaterea la suprafata
![]() In conditiile actuale 5mp inseamna cam vreo 7-8K EU, din ce tin minte. Nici nu vreau cat baga in buzunar constructorul la un singur bloc fara sa faca nimic altceva in afara de a aduce din condei cifrele ca sa-l abureasca pe fraierul de beneficiar. Si nu, nu esti singurul din domeniu care spune ca se lucreaza prost la complexele rezidentiale noi. Pana si cladirile de birouri au o calitate cel putin indoielnica @A l e x: eu in locul tau nu mi-as lua apartament in jafurile astea noi decat ca investitie, sa-l inchiriez. Dar probabil ca ai ceva mai bun de facut cu 100K EU decat investitia intr-un apartament despre care nu stii in ce secol va fi gata ![]() This post has been edited by adip: 26 Jan 2009, 12:55 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
adip, stiu ce zici, de asta ma si interesez inainte, m-ar amuza un bloc nou cu loc de parcare subteran ca sa fiu sincer, cu parcare pazita, asa daca iau tot o vechitura intr-un bloc din anii 1200 si ma bat cu vecinii pe locurile de parcare nu ajung nicaieri.
Evident, daca nu se poate, nu se poate, dar de asta intai vreau sa ma interesez daca nu e nicio oferta ok (la bloc terminat, ca nu risc sa platesc pe un plan care naiba stie cand e gata) asta e... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
@aleksanders: nu stiu ce era sau nu era prevazut in respectivul contract. Nu l-am citit. Insa toata magaria asta , chiar daca ar fi specificata in contract, e jecmaneala ordinara, de cea mai joasa speta. Nu pot sa cred ca turcaletii de la Anchor nu cunosteau proiectul cladirii. Si totusi, 5 mp din 50, 50 si ceva cat are garsoniera aia inseamna dracu, aproape 10 %. Hai, pot sa accept ca in loc de 6000 mm * 4000 mm, au iesit 5950 mm * 3900 mm. Sau ca tavanul e mai jos cu 150 mm. Dar pana la 5 mp...
Parerea mea: furt calificat! Nu stiu daca din partea turcilor sau din partea executantului, insa tot furt se cheama. Legat de noile proiecte rezidentiale, care sunt in faza de executie... e groasa rau. Un prieten e inginer la executantul complexului Hercesa de pe Basarabia. Initial trebuiau construite 30 de cladiri, faza 1 e aproape terminata, insa faza 2 nu o mai cumpara nimeni. Ba mai mult, cei care au contractat apartamente din faza 2 si au platit avansuri de cateva mii bune de euro, acum renunta la contracte cu toate ca pierd avansurile. Asta fiindca nu isi permit sa duca mai departe ratele. |
--------------------
-
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
hai s aiti zic de unde apar diferentele - deobicei se cumpara un teren se intocmeste repede un puz - se obtin avizele - totul dureaza cam 1 an- iar mai apoi se fac repede niste partiuri - de aici si niste dimensiuni - patronii grabiti pun deja la vanzare acele planuri care nu sunt definitivate - se incepe faza de proiectare pana la PAC -faza in care se va cunoaste suprafata finala - si de aici incep alte probleme - placarea cu gips-carton a peretilor fiindca este mai ieftina decat sa traga glet si nu necesita mana de lucru specializata - si uite cum se pierd cam 5 cm perimetral la fiecare camera - apoi noi goluri de instalatii care s-au uitat initial - si tot asa ....si te trezesti cu un 2-3 mp mai putin - acuma developerul este constient de lucrul asta dar intrucat ei cam iau clientul roman de prost o taraganeaza pana se lovesc de procese si acolo incep sa se cam clatine si sa dea inapoi - de aceea spun sa se citeasca bine inainte contractul care are multe chichite juridice .... in rest ce sa zic-bafta celor ce vor sa ia un lucru nou
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai stai ma, atunci sa fie pregatiti sa dea banii inapoi daca nu iese proiectul cum a fost prima data.
De exemplu, dau 1 euro pe mp... Sa zicem ca sunt 100 mp in contract... Platesc 100 euro. Dar defapt, aflu ca sunt 90 mp. Atunci asta e, imi dai 10 euro inapoi. Nu asa ar fi normal? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 18:38 |