Blocare usi spate
![]() ![]() ![]() |
Blocare usi spate
niku2 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 26 August 11 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
2001 1.9dci 88kw 120CP -> Good car
|
|||
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
salut
ok, vezi ca trebuie sa fie un butonel la fiecare usa din spate si ala trebuie sa fie pe pozitia corecta. in mod normal masina blocheaza usile pentru a nu fi deschise din exterior. vezi cu atentie la usi ca ai un butonel mic. muta-i pozitia si vezi dupa daca e ok, cum vrei tu. la mine dupa o vizita la spalatorie mi-au sters-o asa de bine ca mi-au mutat pozitia butonelului incit m-am trezit ca nu mai se putea deschide o usa din interior. ![]() This post has been edited by Brabus: 27 Aug 2011, 06:36 |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
AdyF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 23 August 08 From: Baia Mare ![]() |
Salut, mai exista o posibilitate de blocare.La sofer unde sunt butoanele pt geamuri ai un buton in partea din spate, daca il apesi nu vei putea deschide usile din spate din interior si nici geamurile nu le va putea controla decat soferul.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16V
2001/Privilege
- MM-07-CVR Oltcit Club 1.3 12TRS 1987 - MM-03-JIG
|
|
niku2 |
![]()
|
Ok, voi verifica. Masina ieri am cumparat-o deci, mai am de invatat.
Multumesc. |
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
|
|
maruboc |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 13 October 10 ![]() |
cred ca ar trebui sa stai lnistit niku2.si la laguna mea daca inchid usile din interior si incerc sa deschid p oricare dintre ele se deschid fara probleme..presupun ca asta au facut cei de la renault ca in caz de accident sa poti deschide usile sa nu cumva sa ramai blocat acolo cu toate ca in caz de lovituri destul de dure de vor debloca automat usile automat ,dar daca iti ia foc si nu s.-ar deschide ce te-ai face?
This post has been edited by maruboc: 27 Aug 2011, 17:58 |
--------------------
renault
laguna 2
2002,,1.9dci Autentique 107cp
- B 47 UIA maru boc
|
|
niku2 |
![]()
|
Ma gandeam ca nu functioneaza bine.
Am gasit butoanele de la fiecare portiera de sub incuietori pt blocare, insa daca le blochezi, le deschizi doar de afara. Cel de la sofer cu protectia pt copii e doar pt geamuri. Totusi mai practic era sa puna si butoane din alea de blocare care poti sa le tragi. |
--------------------
EX Renault
Laguna II Dynamique
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
unele echipari au aceasta optiune si altele nu au
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Butonul de blocare usi si geamuri spate are functii diferite in functie de echiparea masinii. La unele se blocheaza doar geamurile, la altele se blocheaza atat geamurile cat si usile. La cele la care se blocheaza doar geamurile trebuie sa blocati manual usile prin folosirea butoanelor laterale de pe usi.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:32 |