Berea preferata, De la Bergenbier la Helles
![]() ![]() ![]() |
Berea preferata, De la Bergenbier la Helles
SorinCT |
![]()
|
||
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|||
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Berile negre sau de alte culori n-au fost pe gustul meu niciodata, cel mai bine m-am inteles cu cele blonde , brumate si multe .
![]() This post has been edited by cread: 19 Sep 2010, 12:49 |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
GeX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 21 July 05 ![]() |
QUOTE(cread @ 19 Sep 2010, 12:28) QUOTE(cread @ 19 Sep 2010, 12:48) Berile negre sau de alte culori n-au fost pe gustul meu niciodata, cel mai bine m-am inteles cu cele blonde , brumate si multe . ![]() Foarte corect, va inteleg perfect. Nici acum nu ma omor dupa berea neagra, cu exceptia mentionata. A trebuit sa beau cam 6 doze (cam asa mi-aduc aminte ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Juke
2016 - Tekna 1.6 DIG-T 190CP CVT Xtronic-M7 4WD
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu beau decat bere blonda. Si aia standard, nu Redds sau mai stiu eu ce alte prostii.
Restul, din punctul meu de vedere sunt surogate. Asta e, fiecare cu gusturile lui. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Am votat skol.
Nu stiu daca a mai zis cineva: rece, multa si gratis. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
sindrom |
![]()
|
![]() Ciclist sticlar>Merida 901> Group: Members Posts: 208 Joined: 1 March 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gruita2005 @ 14 Sep 2010, 10:52) La sticla imi place timisoreana, ursus, heineken iar la PET beau numai Ciucas si eventual Timisoreana daca nu gasesc Ciucas. Sunt curios daca mai sunt bautori de ciucas, am mai dat si la altii fara sa stie ce bere este si nu au ghicit, toti au zis ca este heineken, carlsbers, tuborg etc. Fie-mi scuzata replica dar daca cei care au baut fara sa stie ce bere e si au confundat gustul de carlsberg si tuborg cu ciucas, nu stiu ce bautori de bere sunt aia. E ca si cum ai spune ca Ursus-u e ca Timisoreana sau Bergenbier. La mine e simplu: 1 Tuborg 2 Carlsberg 3 Stella Artois 4 Fisher(e cam scumputa da e ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
206
2002 Ex: Clio 1.2 16V; 75 armasari pur sange cu probleme psihice rezolvate
Prezent: Peugeot 206 2.0hdi in teste si asta dus cu pluta |
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Cele "scumpe":
1. Heineken 2. Carlsberg 3. Amstel Cele mai "ieftine" 1. Ursus 2. Holsten 3. Timisoreana |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
de cand miam adus aminte cum beam timisoreana la sticla de 1l cu baietii in fata blocului in tineretile mele o consider mai buna decat heineken, carslberg, stela artois(care imi plac)
in capatul celalalt au ajuns ursus , golden brau si bergenbier |
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Heineken rulzzz
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Vin si eu pe trend!
Bijuterie olandeza! ![]() Attached thumbnail(s) DSC00596.JPG ( Size: 2.27mb ) Number of downloads: 511 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Coane mariane "mi-ai luat berea" din gura. Ezac acum postam poza...
![]() Din lista am ales beck's, asta beau mereu, dar acasa beau Grolsch daca am timp sa imi fac stoc din auchan. This post has been edited by MuciX: 28 Nov 2010, 22:31 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
N-am nimic mai mult a zice!!
![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Prima data am incercat-o in vara asta, imi aduc aminte ca imi era cald si cand am inceput sa descarcam din sacosele de cumparaturi, m-am infipt direct intr-o sticla din asta si am dus-o la gura... cand am dat-o jos mai era un sfert
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
leffe blonda
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Berea ceheasca e f. misto, mi-au placut Budweiser Budvar si Pilsner Urquel.
Atentie: a nu se confunda cu Budweiserul american si diverse alte Pilsneruri. Amanunte aici: http://www.molnews.it/index.php?id_art=554 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
udarnus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 13 March 10 From: Sibiu ![]() |
Mie mi-a placut berea din Croatia, Karlovacko si am incercat niste bere ruseasca prin Sankt Petersburg, Nevskoe parca. Nu era rea. Am baut si bere alba prin Ucraina. Buna si aia, mergea de minune cu pestele ala sarat si uscat ce-l cumparasem dintr-o gara X. Insa cea mai buna bere pe care am baut-o se chema Carl's Original (facuta de Carlsberg, posibil o reteta mai veche, clasica a brandului) la halba, intr-un bar pescaresc din Copenhaga
![]() This post has been edited by udarnus: 29 Nov 2010, 21:12 |
--------------------
Renault
Clio I
1993/RN http://davidpostatny.blogspot.com
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(udarnus @ 29 Nov 2010, 22:09) Mie mi-a placut berea din Croatia, Karlovacko Sau Ojusko...nu mai stiu cum era dar mi-a ramas denumirea in minte pt ca m-am chinuit sa o pronunt exact ca ei. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
udarnus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 13 March 10 From: Sibiu ![]() |
Da, Ojusko
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio I
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
@marian- exact ca sticla aia am vazut in auchan bere bulgareasca - si tot acolo am gasit la super pret berea asta- 2,9 lei doza de 0,5 http://www.oettinger-beer.com/english/index.htm bere nefiltrata
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
marian-j |
![]()
|
Bere bulgareasca?
![]() Nu stiu,n-am baut.Problema in studiu. Oettinger,da!Buna! ![]() Multam-fain de informatie! ![]() Trebuie sa-mi fac neaparat de lucru prin Auchan zilele astea! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o sa-ti dau o Zagorka .. cand mai vii la Bucale
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
udarnus |
![]()
|
Dau si eu o bulina alba pentru Oettinger. Aveau la magazinul din sat anul trecut. Apoi nu am mai gasit
![]() |
--------------------
Renault
Clio I
|
|
renault megane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 990 Joined: 24 June 09 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane
2007
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Cica toata berea este buna, cu conditia sa fie rece...
![]() |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Unde gasesc si eu bere nefiltrata sa iau acasa ? Se gaseste asa ceva ? Sau e "baubila" doar la bar/carciuma ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
udarnus |
![]()
|
La Kaufland cauta Pauleiner.
|
--------------------
Renault
Clio I
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(M.C. @ 14 Sep 2010, 12:58) Cind vin acasa,numai Ciucas! Mi se pare cea mai buna,asta cred ca se datoreaza apei de Brasov. Pe aici,Warsteiner,DAB si Kaiser. Am uitat sa adaug Grolsch si Kronenbourg ! Apropos,cum ii zice la berea aia care o dau pe Austrian Airlines ? ![]() Mi-a placut mult,dar am uitat cum ii zice. ![]() Batrinetea,bat-o vina! ![]() This post has been edited by M.C.: 2 Dec 2010, 09:48 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Votez Tuborg
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Din ce se gaseste in Romania: Heineken (preferabil la minikeg), Miller, Corona, Budweiser, Peroni, San Miguel
Probabil Heineken am baut cel mai mult, deci asta am votat. Berea preferata: Ottakringer! Tocmai ce am comandat 30 din Austria pentru sarbatori ![]() Imi place si mie Zagorka dar mai au o bere, Kamenitza, buna si aia, mai ales la draft (cum se vindea la concert ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:14 |