Benzina in rezervor de motorina
![]() ![]() ![]() |
Benzina in rezervor de motorina
miralema |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 16 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane estate 1.9 dci
2008
|
|||
calinu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 December 08 ![]() |
e cantitate mica...nu cred ca o sa patesti nimic...fa-i un plin cu motorina sa fie benzina aia cat mai diluata
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 17" sunroof:X
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Gasesti aici cateva probleme similare:
http://www.reno.ro/alimentare-carburant-gresit-t130507.html Cantitatea e totusi destul de mica, dar n-ar strica sa faci un test pentru injectoare. Masina e inca in garantie, si daca Doamne fereste patesti ceva rau, mecanicii nu trebuie sa stie care e cauza. Parerea mea... ![]() |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
30 mdc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 22 August 07 From: constanta ![]() |
3 litri la 60 litri chiar nu cred ca este o problema
|
--------------------
renault
megane 2, megane 4 intense
2003 1.9dci full , 2018 1,6dci
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Pentru 1.9 dci nu cred ca sunt probleme..
Dar pentru 1.5 dci, lucrurile stau altfel...injectie delphi destul de pretentioasa, asa ca pentru un 1.5 daca nu e efortul prea mare, ar fi bun un test. |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
costyvoicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 6 February 08 From: BUCURESTI ![]() |
Am pus asa la clio si nu a fost nici o problema.Mai grav era daca puneai vreo 4,5 litri de motorina in benzina.Eu zic ca nu vei avea probleme
|
--------------------
renault
megane sedan
2006 1.5 dci 101 cp
- B.14 VMB
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
cu 3 l de benzina intr-un plin de motorina chiar nu are rost sa iti bati capul, nu se intampla nimic
LE: si uite asa, cum mai apare cate o problema noua, cum se inmultesc userii pe forum:) Bun venit! This post has been edited by daniel4ro: 16 Feb 2009, 22:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu ti se pare ca trage mai bine? Exista idioti care fac treaba asta intentionat
![]() This post has been edited by bambu: 16 Feb 2009, 22:15 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Idioti= detinatori de motoare diesel de prima generatie; posesori/soferi de camioane sau masini agricole.
Ne documentam un pic inainte sa botezam saracii oameni ...chiar ingeniosi acum ceva timp... Acum on topic, masina e ok, doar nu mai repeta prea curand "tratamentul". |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai de ce ii definesti tu?! Citesti ganduri? Idiotii mei sunt altii, cu masini relativ recente pe care ii mananca in fund.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Complexe...eu eram idiotu' cu dieselul vechi...care inca mai merge (iarna numai cu concentratie 8-10%benzina). Nu a fost cu rautate
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
bambu |
![]()
|
Aaa, OK, acum inteleg, sincer habar nu aveam ca se baga si in "agreagate" benzina. Eu ma refeream la o categorie mai speciala de idioti si anume "reisarii", care bagau benzina sa fuga bolidul.
![]() |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
cciulei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 6 July 06 ![]() |
Salutare,
am reusit si eu performanata de a-mi alimenta Megane-ul cu benzina (10 l) in loc de motorina (! ![]() Am facut asa, azi am mers deja prin oras vreo 30 km - nu simt nimic deosebit - dar am niste retineri legate de faptul ca motorul este DCI 100 si ma tem ca acest amestec poate sa dauneze pe termen lung (mai ales ca am citit pe-aici despre filtre de motorina care se umfla si pompe de injectie si injectoare la care au aparut probleme) Acum stau si ma intreb cum este mai bine - sa merg la service si sa ii pun sa imi scoata tot amestecul din instalatie si eventual sa il folosesc intr-o dilutie mai mica pe viitor (daca se poate folosi ...) sau sa o las asa si sa mai completez pe masura ce se consuma ? |
--------------------
Renault Megane
Sedan 1.5 DCI 100
2005 Privilege
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Hmm!Ti-au spus la service ca merge amestecul motorina+benzina?Ai un nume de persoana care te-a sfatuit sa faci asta?
Cel mai bine era sa scoti cei 10 litri de urgenta si era OK. Acum e adevarat ca se poate merge si cu amestecul asta dar........ Orice decizie hotarasti sa iei consuma (sau scoate)tot ce ai in rezervor. Benzina care intra in filtrul de motorina"umfla"hartia dar amestecul de benzina+motorina nu are mare putere de distrugere a filtrului. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu are nimic masina - tine mereu rezervorul plin o perioada ca sa ii scazi concentratia de benzina si nu o sa patesti nimic
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
cciulei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 6 July 06 ![]() |
Ca si idee - ar fi un grad de dilutie acceptabil in cazuri ca acestea ?
Ca tare ma gandesc sa mai scot vreo 30 de l din rezervor (doar ca aici am dileme legate de o metoda eficienta de a putea extrage carburantul) si sa ii fac plinul iarasi - ca sa ajung la un amestec rezonabil de 5 l benzina la un rezervor plin In plus nu stiu daca merita o astfel de operatie (scad dilutia dar creste distanta timpul in care merge in amestec - ceea ce iarasi nu este prea bine ) |
--------------------
Renault Megane
Sedan 1.5 DCI 100
2005 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 03:29 |