Becuri cu LED faza scurta H7, -- nu pot pune capacul din cauza radiatorului
![]() ![]() ![]() |
Becuri cu LED faza scurta H7, -- nu pot pune capacul din cauza radiatorului
Cafix |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 October 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) H7_LED.JPG ( Size: 12.81k ) Number of downloads: 1058 |
||
--------------------
Renault
Megane 2 sedan manager
2007
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pune niste becuri normale ca alea cu led nu te ajuta la nimic ...
Ba te ajuta.... sa ramai fara talon daca te opreste in trafic .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Lasa-l asa fara capac ca radiatorul ala trebuie sa se raceasca.....sau ai grija ca stingatorul sa fie OK!
This post has been edited by espacern: 3 Apr 2016, 19:01 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Cafix |
![]()
|
salut
nu intra praf daca las fara capac ? am inteles ca astea LED nu se incing rau This post has been edited by Cafix: 3 Apr 2016, 19:07 |
--------------------
Renault
Megane 2 sedan manager
2007
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Praful care intra acolo e ultima problema......vezi mai bine recomandarea lui cj98czh!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Cafix |
![]()
|
Salut
Sunt interzise chiar daca masina are faruri cu lupa pe faza scurta? |
--------------------
Renault
Megane 2 sedan manager
2007
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Sunt interzise pentru ca nu sunt omologate.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe langa ca sunt interzise si bat prost ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Bai fratilor....voi va dati singuri foc la masini.... Pentru niste LED-uri...?!
![]() Ai sa le vezi utilitatea cand o sa trebuiasca sa mergi toata noaptea cu ele aprinse. Totusi...sa iti iei si niste becuri in buzunar... Numara orele de functionare. Daca functioneaza mai mult de 200 de ore, mi le-aduci si eu le mananc... |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
Nu iau foc, asa cum zic colegii de forum, doar ca bune sunt NUMAI de prostit naivii.
"Under ECE regulations, H7 bulbs must emit between 1350 and 1650 lumens at 13.2v" eu ma indoiesc ca acel led va scoate macar atat. Daca poti monta doar un bec led si celalalt far cu halogenu clasic, si noaptea sa faci o poza , gen ca o comparatie ar fi minunat. Sa nu uiti de asezarea corecta a becurilor in far. Succes |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 725 Joined: 4 January 13 ![]() |
Sincerr sunt destui noaptea carora le umplu frigiderul....au niste faruri ff puternice....nu trebuie sa ne gandim numai la confortul nostru...trebuie sa ne gandim si la ceilanti colegi!!!
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
norbdc |
![]()
|
![]() membru electrizat Group: Members Posts: 130 Joined: 8 March 16 ![]() |
Vrei LED in faruri? Pune in pozitie un led W5W.
Vrei LED pe faza scurtă? Ia-ti o masină care are așa ceva în dotare. Vrei iluminare mai bună? Există soluții cu halogen: Osram Nightbreaker Unlimited sau Philips Extreme Vision +130. Aproape mi-a trecut dorul de xenon cand am mers cu Nightbreaker pe noapte. Mi-a revenit când s-au ars după câteva luni de la montaj. Vrei să lumineze albastrui? Osram CoolBlue Intense (am eu, recomand, vezi si pe ploaie cu ele) sau Extreme, Philips Diamond Vision. Atât ca sfat prietenesc: nu tot ce zboară se mănâncă. Am zis si eu: xenon in faza scurta! Rezultat: lumina complet pe unde nu trebuia și orbeam traficul. Așadar, calitatea nu vine ieftin, producătorii cer prețuri în jur de 1000€ pt faruri cu LED. Să nu crezi că te apropii măcar de nivelul și calitatea iluminării acelora printr-un set de LEDuri Cree. Drumuri bune! |
--------------------
Renault
ZOE
2018
|
|
Cafix |
![]()
|
Multumesc pt sfaturi
Am ales sa le vand pt ca la mine nu incap Montasem un LED si lumina mai puternic decat un halogen normal, intr-un far megane 2 lumina era distribuita bine , sincer bateau f bine. This post has been edited by Cafix: 6 Apr 2016, 07:32 |
--------------------
Renault
Megane 2 sedan manager
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 00:49 |