Bec faza scurta ars., Posibil scurt
![]() ![]() ![]() |
Bec faza scurta ars., Posibil scurt
raducosmin1977 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 20 July 11 From: Timis ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Qashqai 2.0dci 150cp
2008
|
|||
cristian.iliescu88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 5 October 14 From: Mioveni-Arges ![]() |
In prima faza inlocuieste sigurantele arse, cele din habitaclu sunt foarte usor de verificat. Daca ai avut scurt nu mai baga bricheta, eventual verifica daca ti-a cazut ceva in priza si sa fi provocat scurtul. Apoi verifica si becurile. Desfaci capacul de la carenajul rotii si vei avea acces la far.
|
--------------------
Renault
Megane Sedane 2.2 1.6 16V+GPL
11/2007 Privilege
|
|
raducosmin1977 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 20 July 11 From: Timis ![]() |
Am schimbat becurile azi, ce sa zic? maini belite, nervi si am coborat toti sfintii posibili si imposibili si in sfarsit am reusit. nu stiu ce a fost in capul lor cand au facut schita la masina, probabil au ras de viitorii cumparatori ca nu o sa poata sa schimbe ei un amarat de bec. mufa de la faza scurta era pe jumate carbonizata, papucul nu mai facea prindere bine pe lamela. Am strans eu papucul si am renuntat la mufa. La sigurante m-am uitat dar atata timp cat celelalte electronice functionau nu am inceput sa le scot afara sa le verific.
|
--------------------
Nissan
Qashqai 2.0dci 150cp
2008
|
|
cristian.iliescu88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 5 October 14 From: Mioveni-Arges ![]() |
S-a rezolvat problems?
|
--------------------
Renault
Megane Sedane 2.2 1.6 16V+GPL
11/2007 Privilege
|
|
raducosmin1977 |
![]()
|
Da. Totul functioneaza!
Numai bine! Apropo, topicul poate fi inchis. Sau pot sa-l inchid eu? |
--------------------
Nissan
Qashqai 2.0dci 150cp
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 06:24 |