Bec check engine aprins, anti pollution monitor faulty
![]() ![]() ![]() |
Bec check engine aprins, anti pollution monitor faulty
punky |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 16 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2001 Privilege 1.6 16v
|
|||
punky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 16 October 05 From: Bucuresti ![]() |
nu s-a mai lovit nimeni de problema asta ?
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 Privilege 1.6 16v
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Salut. Deoarece e benzinara, probabil vreo sonda lambda e dusa. Bag-o pe un calculator si vezi ce eroare are.Altceva eu nu cred ca e...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
WaxLaguna |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 29 November 07 ![]() |
Ma confrunt cu acceasi probleme. Am schimbat sondele lambda dar in zadar.
Inca nu am gasit o solutie. La mine dupa cateva zile dispare mesajul iar dupa vreo sapt reapare si tot asa. P.S. Trebuie setat ceva dupa schimbarea sondelor lambda? |
--------------------
Renault
Laguna 2
- TM xx WAX
2001 Privilege 1.8 16v
|
|
punky |
![]()
|
exact cu aceeasi problema ma confrunt si eu , doar ca nu am schimbat inca sonda Lambda .
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 Privilege 1.6 16v
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
La voi s-ar putea sa nu aveti contact bun ori la conectorul sondei ori pe cablajul electric al masinii. Incercati deocamdata o curatare a terminalelor conectorilor cu spray de contacte (nu cu WD 40 ca acela e degripant).
|
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
punky |
![]()
|
multumiri pentru sfat , eu unul voi incerca sa fac operatiunea asta dupa care voi reveni cu detalii. bafta
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 Privilege 1.6 16v
|
|
12AHD |
![]()
|
Cu placere, asteptam rezultate...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 05:58 |