Bare longitudinale Megane III, Modificare bare longitudinale
![]() ![]() ![]() |
Bare longitudinale Megane III, Modificare bare longitudinale
giltist |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III Grandtour 1,5 dci 110hp
Grandtour 2010
|
|||
sibian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 May 08 ![]() |
Din cate stiu toate megane 3 grandtour (break) vin cu bare longitudinale. Cred ca tu ai nevoie de bare transversale pe care sa le pui pe barele longitudinale.
|
--------------------
Renault
Megane 3 / Kangoo 2
2010
|
|
giltist |
![]()
|
Nu toate modelele de m3 grandtour au bare longitudinale.... asta este problema
![]() |
--------------------
Renault
Grandtour 2010
|
|
sibian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 May 08 ![]() |
Ti-am dat un PM, poate ajuta
|
--------------------
Renault
Megane 3 / Kangoo 2
2010
|
|
giltist |
![]()
|
<sibian> multumesc ptr PM.
O sa sun maine sa vad daca se pot monta. ideea este ca trebuie sa dau capitonajul jos si ma intreb daca sunt ghidaje, in plafon, pentru gauri. Ar mai fi o problema cu izolarea/etansarea. M-am gandit ca poate gasesc pe forum, pe cineva, care a incercat asta si poata sa ne spuna 13 Jan 2015, 19:32: QUOTE(sibian @ 13 Jan 2015, 19:30) am vazut:) nu pot sa dau PM ca sunt user nou ![]() This post has been edited by giltist: 13 Jan 2015, 19:32 |
--------------------
Renault
Grandtour 2010
|
|
2caifrumosi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 June 15 ![]() |
Si pe mine ma intereseaza subiectul. Si-a montat cineva?
|
--------------------
Renault
Megane
2014 1,2 115CP
|
|
molnar.peter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 8 December 13 ![]() |
sunt bare transversale care se prind direct pe caroserie
la hatcback ce am avut din 2009 cand am deschis usa erau locasuri pt suruburile de fixare la meganul ce am acum din 2011 combi am vazut ca si asta are locasurile de prindere dar avand bare longitudinale nu voi pune pe astea dc va fi nevoie avand un portbagaj urias nu cred sa am nevoie This post has been edited by cj98czh: 28 Apr 2016, 18:30 |
--------------------
renault
megane
2016 break
- ms 67 bcg
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva ce ramane pe plafon daca desfac barile longitudinale originale ? Gauri sau ce ? Intra apa in plafon sau ceva de genul ?
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ursulici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 9 August 06 From: Tarlungeni, Brasov ![]() |
Pana la urma si-a pus cineva ulterior bare de pavilion(longitudinale)? Ma intereseaza si pe mine si bineinteles as vrea sa aflu niste costuri
|
--------------------
Renault
Captur II
2022 / RS-line E-Tech plug-in Hybrid 160
- BV 99 YFC
|
|
florinpintea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 12 September 10 From: Bucuresti,Rahova ![]() |
M-am interesat si eu ca imi placea cum arata cu ele. Vroia cineva sa imi vanda cu 100 euro. M-am lipsit la banii astia. Din cate am vazut sunt prinse direct pe plafon deci cred ca implica gaurirea plafonului. Cand am deschis usa am vazut niste gaurele, initial ma gandeam ca se prind cumva acolo, dar dupa ce m-am uitat la o masina care le avea, am vazut ca vin direct pe plafon.
This post has been edited by florinpintea: 26 Oct 2016, 10:56 |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2011 Color Edition
- B 400 GIN
|
|
2caifrumosi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 June 15 ![]() |
Referitor la "gaurile" de la ușă: acelea sunt pentru suportul de portbagaj. Vezi Thule rapid sistem 1593.
|
--------------------
Renault
Megane
2014 1,2 115CP
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Cred ca se face confuzie longiudinale-transversale.
Aici e vorba de barele de break. Longitudinale. Si trebuie gaurit plafonul. Probabil se monteaza cu o garnitura speciala pentru etanseitate. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu vreau sa el dau jos pentru ca nu le folosesc , dar cand aud ca 400 lei e mult pentru acele bari ... mai bine le las macar de aspect. Sa vada cat costa suporturile pentru bicla sau cutie ...
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 00:54 |