Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Bandouri montare/demontare, bandouri

m1shu
post 31 Oct 2010, 16:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut la toata lumea ! bandourile laterale dreapta au fost sterse de o alta masina (vinovatul de negasit biggrin.gif ) ..la amandoua s a rupt clema (surub)..cel din spate pare sa se rezolve prin achizitonarea unui clips/surub , inlocuirea cu cel rupt si montarea la loc..dar la cel din fata numai merge..s a rupt clipsul de bandou cu totul..pe mine ma intereseaza cu ce as putea lipi acest bandou de tabla (portiera)..iar dc cineva vinde la un pret rezonabil smile.gif..

--------------------
Renault Clio 3 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SorinCT
post 31 Oct 2010, 19:32
Post #2

Honor et Patria

From: Constanta

Eu ori am facut o prostie ori ceva destept, am lipit monograma bandoului de caroserie cu silicon pentru ca era slabita clema de prindere si practic atarna acolo, Acum sta fix si nu sunt probleme. De dat jos nu stiu cum voi proceda daca voi avea nevoie, probabil cu o lita dar in cazul meu monograma aia nu o schimb doar in caz de avarie serioasa.
Probabil merge asa si la tine daca alegi cea mai ieftina solutie smile.gif

--------------------
Renault Megane Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI - CT-XX-LEA
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
m1shu
post 6 Nov 2010, 19:25
Post #3

Membru incepator

s-a rezolvat ..date jos bandourile (se demonteaza foarte usor) , am prin cu poxipol una din "clemele" metalice de plastic (ca asta era una din ele rupta) si cu un surub prins la loc..foarte simplu si usor..nu prea se leaga cu lipituri (banda dubla adeziva de ex. )

--------------------
Renault Clio 3 2006
+
Benafflek
post 29 Jan 2011, 20:37
Post #4

Survivor

From: Bucuresti

Salut,

Aveti idee de unde pot cumpara si eu bandouri laterale pt usi pentru Renault Symbol versiunea 2010?

Multumesc frumos!

--------------------
Renault Symbol 2010
Get rich or die trying!
+
m1shu
post 31 Jan 2011, 10:53
Post #5

Membru incepator

De la orice reprezentanta renault-dacia..dar mai indicat de la un magazin de piese auto mai maricel (te duci si ei iti fac comanda pt ce vrei tu..piesele sunt originale, vin repede..dc vrei la second-hand trebuie sa cauti pe google:D )

--------------------
Renault Clio 3 2006
+
Benafflek
post 31 Jan 2011, 14:15
Post #6

Survivor

QUOTE(m1shu @ 31 Jan 2011, 11:53)
De la orice reprezentanta renault-dacia..dar mai indicat de la un magazin de piese auto mai maricel (te duci si ei iti fac comanda pt ce vrei tu..piesele sunt originale, vin repede..dc vrei la second-hand trebuie sa cauti pe google:D )
*

Merci de raspuns... Ai idee cit costa aproximativ?

--------------------
Renault Symbol 2010
Get rich or die trying!
+
adynrg
post 30 Apr 2012, 07:24
Post #7

Membru incepator

Pentru Benafflek...ti-ai cumparat pana la urma bandourile laterale de protectie pentru Symbol? Daca da, de unde si cat au costat. Ma intereseaza si pe mine sa-mi cumpar un set. Merci

--------------------
Renault Noul Symbol 1,4 16v 98CP 2009 Symbol Best
+
Benafflek
post 30 Apr 2012, 08:38
Post #8

Survivor

QUOTE(adynrg @ 30 Apr 2012, 08:24)
Pentru Benafflek...ti-ai cumparat pana la urma bandourile laterale de protectie pentru Symbol? Daca da, de unde si cat au costat. Ma intereseaza si pe mine sa-mi cumpar un set. Merci
*

Nu, mi-au spus ca nu se pot lua asa ca usa mea nu are gauri din fabrica pentru bandouri. Asa ca am renuntat!

--------------------
Renault Symbol 2010
Get rich or die trying!
+
adynrg
post 8 May 2012, 06:42
Post #9

Membru incepator

ieri am vazut in trafic un Noul Symbol care avea montate bandouri laterale de protectie, (negre ce-i drept, nu in culoarea caroseriei). am mai cautat pe net si am dat peste o brosura in limba romana editie din 2009 (http://www.renault.ro/media/brosuri/brosuri/att00112534/Symbol_01-28LRes.pdf) unde sunt mentionate si aceste bandouri in sectiunea accesorii (pagina 18 punctul 4)

--------------------
Renault Noul Symbol 1,4 16v 98CP 2009 Symbol Best
+
Benafflek
post 8 May 2012, 07:27
Post #10

Survivor

QUOTE(adynrg @ 8 May 2012, 07:42)
ieri am vazut in trafic un Noul Symbol care avea montate bandouri laterale de protectie, (negre ce-i drept, nu in culoarea caroseriei). am mai cautat pe net si am dat peste o brosura in limba romana editie din 2009 (http://www.renault.ro/media/brosuri/brosuri/att00112534/Symbol_01-28LRes.pdf) unde sunt mentionate si aceste bandouri in sectiunea accesorii (pagina 18 punctul 4)
*

Da, dar daca nu are din fabrica nu se pot pune. Am vorbit cu agentul care mi-a vindut masina si mi-a spus. Ar trebui sa aiba gaurile din usi din fabrica si daca nu le are (cazul meu) nu se pot pune. Poti pune eventual unele care se lipeste, ca la supernova, dar iese aiurea, parerea mea...

--------------------
Renault Symbol 2010
Get rich or die trying!
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 04:19
Dacia