Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages « < 24 25 26 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

BRAZILIAN GP, ultima cursa...

bucatzel
post 4 Nov 2024, 14:20
Post #751

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Amu' in apararea lui Hamilton, el a facut de o carca de vreme munca de experimentare, in timp ce Russel a mers cu componentele "sigure". La cat de troaca e masina fata de aia din 2021, mi se pare ca amandoi fac minuni cu materialul clientului.

Cat de aia de la alpine, nu i-as acuza de cine stie ce extra cunostiinte, mai degraba cred ca elementele care fac masina lor tractor pe uscat, au ajutat pe ploaie.

4 Nov 2024, 16:00:
QUOTE(bucatzel @ 4 Nov 2024, 09:56)
Si Norris mai are si un start furat pentru care nu l-a penalizat inca nimeni...
*

I-au dat 5000 de euro amenda. Au si in astia militienii lor, care decat sa previna, dau amenzi 04.gif

This post has been edited by bucatzel: 4 Nov 2024, 16:00

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vallixx
post 4 Nov 2024, 16:22
Post #752

Membru nesuferit

Group: Members
From: Bucuresti

Desi e un personaj ciudatel si care pare si destul de incomod ca si personalitate, Ocon nu-mi displace ca pilot. Evident nu e de nivelul Versatappen, Leclerc, Hamilton, insa cand masina era cat de cat ok, cel putin in perioada in care era coleg cu Alonso, reusea sa puncteze frecvent.

Si Gasly mi s-a parut bunicel, din pacate anii de la Alpha Tauri l-au cam tinut pe loc, masina aia era tractor, nu e masina VICARB de astazi.....care cu un pilot ok....Lawson tongue.gif , tine in spate o masina Red Bull. icon_mrgreen.gif

Evident ca masina a ajutat....Alpine-ul a parut foarte potrivit pe specificul cursei de ieri. Or fi si nimerit setarile....pe sistemul "chiar si un ceas stricat, macar de 2 ori pe zi arata ora corecta". laugh.gif

Acum.....Hamilton.....nu stiu ce sa zic...de cand a plecat Bottas si a venit Russell, Hamilton ia bataita constant. NU cred ca din 2021 incoa', se experimenteaza incontinuu pe el. Cred insa ca s-a obisnuit cu masina dominanta, unde nu trebuia sa se forteze prea mult ca sa scoata ceva din ea, cred ca asta i-a intrat in obisnuinta si este greu sa schimbi acum stilul.

Si mai cred in contunuare ca e o greseala ca vine la "noi", nu cred ca va face alea mari performante, nu cred ca echipa, metodele de lucru, mentalitatile...etc se pliaza asa de bine pe Hamilton asa cum s-a pliat pana la un moment dat, Mercedes, si in continuare personal in preferam tot pe Sainz, chiar daca nu sunt fanul lui. Ma rog.....chiar sunt curios ce va face.

Pacat si de Sainz, pentru el este un regres important in cariera.

This post has been edited by vallixx: 4 Nov 2024, 16:25

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
User is offlineGalerie FotoPM
+
mircea_aq
post 4 Nov 2024, 17:04
Post #753

Membru autentic

De Piastri nicio vorba ? Pana acum o cursa doua era Senna reincarnat pentru unii.
De Oli Bearman ? Da, inteleg e mai usor pe un circuit de playstation ca in Arabia Saudita, mai ales ca acolo nu ploua niciodata...

Pe Hamilton il vedem la lucru la anul, la fel si pe inlocuitorul sau la Mercedes.

--------------------
xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx
+
bucatzel
post 5 Nov 2024, 12:18
Post #754

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

image_2024_11_05_112417626.png ( Size: 403.88k ) Number of downloads: 46

Cam asa aratau si timpii din NFS pe calculatorul meu.

This post has been edited by bucatzel: 5 Nov 2024, 12:19

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is online!Galerie FotoPM
+
vallixx
post 5 Nov 2024, 16:40
Post #755

Membru nesuferit

From: Bucuresti

QUOTE(mircea_aq @ 4 Nov 2024, 17:04)
De Piastri nicio vorba ? Pana acum o cursa doua era Senna reincarnat pentru unii.
*

Eu nu am fost un fan Senna, deci.....Senna reincarnat....pentru mine....neah.
Altfel....da, multa lume il ridica in slavi, eu cred il supraevalueaza daca e sa ma intrebi pe mine.
Pana una alta mi se pare un pilot bun, dar destul de inconstant. Are curse cand rupe tot, are curse cand e o umbra undeva prin pluton.

QUOTE(mircea_aq @ 4 Nov 2024, 17:04)
De Oli Bearman ?
*

Oli e rookie. Sa-l vedem la anul la Haas. Acum....in Brazilia nu e relevant, a fost o cursa extrem de dificila, pana si Sainz a festelit-o.

Lupii tineri, Bearman, Colapinto, Lawson....etc trebuie sa acumuleze experienta, am vazut ca pot fi rapizi, vor sa demonstreze, vor sa se afirme....dar mai au de inavatat. Si in curse dintr-astea grele se vede exact asta. Insa au timp.

This post has been edited by vallixx: 5 Nov 2024, 16:41

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
26 Pages « < 24 25 26
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 13:31
Dacia