Audio pe masina, Cum sa facem pe twingo o mica discoteca :)
![]() ![]() ![]() |
Audio pe masina, Cum sa facem pe twingo o mica discoteca :)
gedan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
1996
|
|||
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
da, capace la amandoua nu stiu la ce te referi cu incintele, este doar ce se vede in poze (mai putin cablurile) ai pret pe PM |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
gedan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
adica incinta cu difuzorul sa fie inchisa in spate cu un capac.
nu vorbesc de mastile ovale din fata.. astea sunt difuzoare de compresie, cred ca trebuiesc inchise intr-o incinta- nu portbagajul! |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
acum am inteles, nu au si nici nu stiam de faza asta, oricum asa am luat masina, nu mi-a placut ca nu au bass (acum inteleg de ce) iar polita nu-mi place ca nu se ridica cu hayonul (am alta originala acum) |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
|
|
gedan |
![]()
|
ok, ramane sa o vedem, mai negociem..
in ce zona stai?? |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
gedan |
![]()
|
dupa ce am vazut suporturile de difuzoare spate pomenite de bog19ro, m-am gandit ca e bun locul pentru amplasat doua difuzoare spate fara pretentii deosebite.
ca sa fac o economie de timp si bani, am cumparat o mufa de ppe de 125mm ca in prima poza, am taiat-o in doua, am cumparat doua difuzoare cu masca cu tot de 10cm si a iesit pana la urma ceea ce se vede. nu au mers difuzoare de 13cm( cum as fi vrut!) pt ca rama depaseste cu mult diametrul tubului. recunosc ca putea iesi mai bine daca aveam mai multa rabdare.. Attached thumbnail(s) Image008.jpg ( Size: 43.07k ) Number of downloads: 976 Image009.jpg ( Size: 48.19k ) Number of downloads: 1033 Image010.jpg ( Size: 38.93k ) Number of downloads: 1016 Image011.jpg ( Size: 42.98k ) Number of downloads: 1041 Image012.jpg ( Size: 33.57k ) Number of downloads: 1094 |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
_182_ |
![]()
|
vrea cineva polita de PAL din imagine? gratis, daca nu vine nimeni in 1 sapt o pun pe foc ca-mi ocupa spatiu in casa
e f buna, dar mi-am pus una originala Attached thumbnail(s) kenwood.jpg ( Size: 201.28k ) Number of downloads: 513 |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
|
|
MTtuning |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 September 08 From: Timisoara ![]() |
Ce subwoofere ar merge in porbagajul asta micutz d twingo? mie mia zis cineva k alea de 25 cm diametru, intre 300-500w, dar nam vazut camdeodata p masini
![]() |
--------------------
renault
twingo
2003 1.2 16v sport
|
|
lleinadd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 25 July 08 From: Bucuresti,Romania,Europa,Terra ![]() |
hai ca te scap eu de polita ca mi`e tare greu sa o gauresc pe cea originala:D
|
--------------------
Renault
Twingo
95 AIR
- nedefinit
|
|
goransplit |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 June 08 ![]() |
@- _182_
de unde ai luat originala si cu cat?mie imi lipseste cu desavarsire...si e cam transparenta.Cateodata imi las pe "spate spatarele din spate" sa nu se vada inauntru.Am facut si un joc de cuvinte ![]() |
--------------------
renault
twingo
1999,metropolis easy we've got the jazz
|
|
dany_ing3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 27 November 07 ![]() |
QUOTE(MTtuning @ 23 Sep 2008, 22:31) Ce subwoofere ar merge in porbagajul asta micutz d twingo? mie mia zis cineva k alea de 25 cm diametru, intre 300-500w, dar nam vazut camdeodata p masini ![]() Poi eu mi-am pus un Focal Bomba 20A1. E cam mult pentru masinuta. Il tin aproape pe minim si tot imi face masaj mie si le loveste rinichii la pasagerii din spate.. Ca pozitionare am preferat sa fie difuzoarele indreptate catre geamul lateral dreapta(subwooferul e pus pe partea stanga) pentru un sunet mai placut (daca il pun cu difuzoarele catre spatarul scaunelor sau catre luneta suna tabla prea urat). Incape la limita..spatarul de la scaun e putin impins in el cu bancheta la maxim in spate. Daca pun bancheta mai in fata imi cade polita cu boxele spate de la vibratii.. |
--------------------
Renault
Twingo
2001 1.2 16V 75CP
|
|
_182_ |
![]()
|
@ goransplit
de la vechiul proprietar al masinii dar nu are si balamalele sau ce sunt alea cu care se prinde de hayon, daca are cineva in plus, cumpar ![]() sau poate ia cineva de la dezmembrari polita si contribui si eu pt balamale This post has been edited by _182_: 25 Sep 2008, 14:51 |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
|
|
BooGyBoy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 29 January 08 ![]() |
Eu am in bord si portiere difurile originale.Am adaugat un Mp3 Lg,pe spate pe politza 2 pioneer ovale de 45 w,un tun cilindru jbl1000w si o statie kenwood(nu stiu puterea dar se aude super bine).Sincer va spun ca e cam mult.Mi`am demontat toate plasticele din masina si le`am remontat cu cleme si dopuri noi + silicon de parbrize(strong) pe unde a fost nevoie:D..dak nu uit o sa revin cu poze
ATENTIE: regulamentul interzise utlizarea limbajului irc |
--------------------
Renault
Twingo
2001/fara A/C
|
|
crimu_marius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 January 09 From: timisoara ![]() |
Salut!
Am avut si eu boxele(sony xplod) puse in polita,dar nu am fost mulumit pentu ca nu se auzea bine si cu timpul polita s-a indoit datorita greutatii.Acum imi pare rau ca am gaurito,dar asta e ![]() Se aude mult mai bine asa in cutie. Cutia este facuta de mine din pal. In legatura cu polita care aveti ceva idei cum pot acoperi gaurile(ovale 16x23) ,ca nu prea as da 200 ron pe una noua,si la shrot in timisoara nu am gasit. Attached thumbnail(s) Imagine0012.jpg ( Size: 319.02k ) Number of downloads: 441 Imagine0013.jpg ( Size: 296.71k ) Number of downloads: 380 Imagine0014.jpg ( Size: 365.09k ) Number of downloads: 331 |
--------------------
renault
twingo
2001
|
|
tortulet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 18 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Care vrei o idee sau minidiscoteca mea da mi un pm
|
--------------------
Renault
Twingo
2005
- B-81-AWX
|
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
hai salut baieti. M-am hotarat sa umblu si eu la sistemul audio de pe twingo. am investit prea mult in prima masina in audio si in asta deloc. am cumparat un cd player sony de la cineva insa am o problema. mi-a dat cd player sanie tot far fara mufa. am desfacut casetofonul de pe masina si am vazut ca el are 3 mufe in spate care nu au nicio treaba cu sony. cum trebuie procedat? trebuie sa cumpar o mufa adaptoare EURO si gata am rezolvat in 2 minute? sau cumpar o mufa de sony si va trebui sa scot mufele vechi si sa potrivesc firele pe mufa sony? va multumesc pt cei care o sa-mi raspundeti.
|
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
- B8x8BBB fost twingar si fost TDI-st
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Eu cand am luat sony-ul a venit cu un cablu adaptor - de la mufa sony pana la o mufa iso. Se poate face -insa trebuie sa cumperi mufele adaptoare. Se pot trage si fire. Daca vrei ma uit pe schema de conectare si iti spun cum este.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
twingo_buc |
![]()
|
ar fi genial daca ai face asta. acea mufa adaptoare afi ceva de genul: mufa care intra in cd care in partea din capat ar avea alte 2 mufe daca nu ma insel? asa am avut daca tin bine minte pe sony cumparat din magazin.
|
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
|
|
florin_sm89 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 8 June 09 ![]() |
da, exact mufa ce iese din cd-player Sony are doua iesiri care se conecteaza cu mufele masinii. sau cum zice si ''bubu782001'' ca se pot trage si fire, dar e mai complicat
|
--------------------
-
-
-
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Te rog mult specifica-mi modelul de Sony. Te pot ajuta pe loc insa nu e cazul sa riscam. Uite aici in imaginea atasata este conexiunea la SONY-ul meu. SONY are mai multe modele de conectori.
This post has been edited by bubu782001: 30 Oct 2009, 20:11 Attached thumbnail(s) sony_to_iso.jpg ( Size: 254.99k ) Number of downloads: 252 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Bubule, din schema aia rezulta ca aparatul original primeste semnal de la sezorul de viteza.
Deci volumul ar trebui sa creasca/scada in functie de viteza masinii? Desi m-ar fi multumit mai mult o antifonare mai buna a masinii, nici gadget-ul asta nu-i de neglijat. This post has been edited by tunderbird: 30 Oct 2009, 09:59 |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
bubu782001 |
![]()
|
Daa nu stiai? Este foarte tare - mie unul mi sa parut exceleta ideea. Pacat ca nu sunt implementate si pe alte aparate decat pe cele originale.
Deci pe bune chiar functioneza. In sensul ca: In momentul in care cresti viteza, volumul se ridica automat (creste probabil sa acopere zgomotul interior). Cum scade viteza scade si volumul ![]() Insta trebuie activata. Cum se face? Uite aici in manual (l-am pus pe cel in romana) sunt sigur ca il ai oricum. Scrie in el. Trebuie intrat in mod expert..chestii din astea. Acuma ma scuzati insa trebuie sa plec, sunt foarte grabit (si vremea asta scarboasa...). Ma rog. Bye ![]() This post has been edited by bubu782001: 30 Oct 2009, 10:15 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
twingo_buc |
![]()
|
bubule este un SONY cdx A360. am avut 3 sony pana acum mufele erau identica care intrau un aparat deci nu cred ca difera. stima. intrebarea mea unde as putea gasi o astfel de mufa? am cautat la toate magazinele de piese de pe pantelimon si la o firma de tuning audio si nu aveau
This post has been edited by twingo_buc: 30 Oct 2009, 12:49 |
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
|
|
_remusik_ |
![]()
|
![]() sharpest blade Group: Members Posts: 33 Joined: 29 September 09 ![]() |
incearca aici si poate gasesti ce-ti trebuie
![]() This post has been edited by _remusik_: 30 Oct 2009, 12:56 |
--------------------
reno
twingo
2002 ...Sunt Cel Mai Frumos Din Orasul Acesta
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Sunt mari sanse sa nu gasesti de cumparat separat...incearca oricum la magazinele de specialitate, mai ales cele care comercializeaza Sony.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Sau la o firma de reparatii produse de genul asta.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
twingo_buc |
![]()
|
am luat din targ din vitan 25 de lei. gasiti pt orice tip de cd player.
|
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Bun. Foarte bine ca ai reusit sa gasesti mufa.
Nu uita ca la Twingo in cablajul original pe mufa ISO de la difuzoare sunt conectati doar pinii 3,4,5 si 6 adica doar semnalele pentru difuzoarele fata. Pentru difuzoarele spate este necesar sa pui pinii de semnal in mufa ISO existenta sau sa schimbi complet mufa respectiva cu una ce are deja pini si fire (se gasesc in vitan). Sa respecti polaritatea difuzoarelor aici - numai puse corect in faza suna la calitate si putere maxima. Ce vroiam sa spun - astazi am studiat cablul original de conectare venit cu aparatul si avem la partea de alimentare: Pinul 4 (mufa ISO) se duce la Pinul 16 (mufa SONY) Pinul 7 (mufa ISO) se duce la Pinul 13 (mufa SONY) Pinul 8 (mufa ISO) se duce la Pinul 15 (mufa SONY) Nu uita sa conectezi firul de antena, ca fara el nu merge tunerul - la noi la Twingo mufa este diferita si o sa-ti trebuiasca un adaptor de tip ISO-DIN (tot in vitan se gasesc). PS Vezi ca am modificat schema postata, am adaugat si pinul 6 la mufa de alimentari si am scris acolo ce face - asa este la noi in mufa originala de la Twingo insa se pare ca nu are nici o treaba cu mufa de la SONY deci este PUR INFORMATIV Mai este un fir conectat la adaptprul orignal de la SONY si anume Pinul 5 din mufa ISO se duce la Pinul 11 din mufa SONY - asta este alimentarea motorasului de la antena - la noi nu este cazul This post has been edited by bubu782001: 30 Oct 2009, 20:47 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
twingo_buc |
![]()
|
am montat tot boxe tot ce mai trebuie sa mai umblu la firele de alimentare ca e o mica problema: dau drumu la cd player se aprind pozitiile. in seara asta n`am mai avut chef da maine ma ocup. merci frumos bubu mi`au f de ajutor sfaturile stima.
This post has been edited by twingo_buc: 31 Oct 2009, 00:09 |
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
|
|
RadNoise |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 22 November 08 From: Iasi ![]() |
desi canta de ceva vreme pe masinuta mea, o sa trec si eu inrevista sistemul audio:
el se compune dintr-un head-unit sony CDX GT 220 sony-cdxgt220.jpg la care se adauga o pereche de boxe no name (dar scumpe rau de tot) puse in locasul special din bord. deocamdata sunt multumit de ele. partea cea mai frumoasa a sunetului vine insa din spate, unde cu greu si-a facut loc un subwoofer kenwood, insotit de o statie koller (cica made in germany. eu nu am auzit de firma respectiva, dar pana la momentul actual ambele scule isi fac treaba zilnic, pe deplin.) momentan asa arata montajul, dar vreau sa ma gandesc in viitorul apropiat la o solutie de marire a spatiului. la o prima vedere cred ca ar incapea subwooferul vertical in portbagaj. sa dea caldura de acum si mai vad cum fac. 1000678op2.jpg toata instalatia e alimentata de cabluri cumparate din comert (un kit obisnuit, sub 1 mil), dar care pana acum nu mi-a facut probleme. montajul a decurs fara probleme majore pt ca mi l-a facut tata ![]() ca planuri de viitor, la capitolul audio ar fi destul de multe, avand in vedere ca sunt putin maniac in aceasta privinta. in functie de finante si posibilitati tehnice, as incerca montarea unor difuzoare de 16 cm in portiere, precum si o antifonare mai buna a acestora. prin montarea difuzoarelor de medii-joase, de 16 cm sper sa obtin un raspuns mai bun al sistemului pe frecventele apropiate de voce. difuzoarele din bord vor fi inlocuite de tweetere din matase, pentru un sunet de inalta frecventa rafinat, nu atat de strident cum este cel metalic, produs de tweeterele clasice. pentru intrebari, va stau la dispozitie. |
--------------------
Renault
Twingo
1999
- IS - 07 - CZE Diagnoza Vw, Audi, Skoda, Seat, Opel, Fiat, Ford - incepand cu 25 lei
http://diagnoza.pinzaru.ro 0745362498 - Radu |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:30 |