Atelier, Lucrari diverse
![]() ![]() ![]() |
Atelier, Lucrari diverse
Agrig |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.109 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.693 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru maneta aia mergea furmos ceva printat 3D
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.109 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Da, perfect adevărat dar n-am imprimantă 3D.
La fel de adevărat e că mergea făcută la freză manuală insă pe mine mă dura mult, foarte mult... Intre timp am luat și un miner de motocoasă complet de la moldoveni, 25lei, am rezervă in caz de ceva. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.693 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru imprimanta 3D dai comanda pe mail si vine pe curier in 2 sau 3 zile (e drept, poae nu putea astepta).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Agrig |
![]()
|
Mulșumesc de info dar era un pic de grabă.
P.S și cinstit imi e mai ușor să repar trăgaciul ala decit să.i fac schița! ![]() This post has been edited by Agrig: 22 Jul 2025, 10:03 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 09:41 |